سکوت جوانان در مقابل غفلت مسئولان خطری برای آینده نظام
به گزارش یزدرسا، محمد صالح جوکار نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی یادداشتی را در خصوص بیانات رهبر معظم انقلاب در سالگرد رحلت امام خمینی (ره) نوشت که متن کامل آن به شرح زیر است:
فرمایشات آرمانی و واقعبینانهی رهبر عزیزمان در سالگرد رحلت امام دلها، الگویی برای همهی تصمیم گیران و تحلیل گران است تا هم دشمنیها را دستکم نگیرند، هم در برابر دشمنیها مرعوب و منفعل نشوند، هم ضعفها و ناکامیهای خود را شناسایی کنند و هم برای جبران عقبماندگیها، غفلتها و رفع موانع، عزم و امید و حرکت داشته باشند.
تأکید مؤکد و مکرر معظم له بر عقبماندگی در امر عدالت گرایی باید بهعنوان یک «تهدید راهبردی»، در اسرع وقت، در اندیشکدهها و مراکز پژوهشهای راهبردی موردبررسی و چارهاندیشی قرار گیرد تا رنج کشور و ملت از ناعدالتیها و تبعیضها کمتر شود.
وقتی از مناسبات ناعادلانه سخن به میان میآید، از نهادهای حاکمیتی تا دولتی، از بانک مرکزی و سازمان برنامهوبودجه گرفته تا وزارتخانههای صمت و اقتصاد و حتی وزارت خارجه و ورزش و جوانان، همه باید عملکرد خود را با معیارهای عدالت محور بسنجند و به ریلگذاری جدید، متناسب با توقع رهبری و مردم، مبادرت کنند.
با قاطعیت میتوان گفت ازاینپس ملاک انقلابی بودن، اعتنا به عدالت گرایی، به معنای توزیع عادلانهی سرمایهها و خدمات و تلاش هدفمند و شفاف برای رفع انواع تبعیضات و ویژه خواریها و اشرافی گری مسئولان است.
افراد معترض و منتقد به سیاستها و عملکردهای تبعیضآمیز و آلودگیهای مالی بعضی مدیران و اطرافیانشان را نهتنها نباید ضدانقلاب دانست بلکه لازمهی حفظ انقلاب، نقد مستمر سیاستها و عملکردها بر اساس آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی است.
اگر جوانان کشور در برابر غفلتها و کجرویها و آلودگیهای ما مسئولان سکوت کنند، باید برای آیندهی کشور و نظام بیمناک شویم، وگرنه اعتراضهایی که از خوابزدگی ما جلوگیری میکند مایهی مباهات است و باید آن را قدر دانست.
بخش قابلتوجهی از خشونتها و شورشها در دنیا درنتیجهی تبعیض و نابرابری است. چنانچه درصد خشونتهای ناشی از تبعیض در کشورهای دنیا بیش از خشونتهای ناشی از فقر است.
اینکه رهبر حکیم انقلاب بر ضرورت قوی شدن تأکید میفرمایند معنایش اعتنای مبنایی و جدی به منابع قدرت درونزا در حوزههای فرهنگی و اقتصادی و تقویت روحیهی خودباوری است وگرنه چنانچه تجربه نیز نشان داده، با شیفتگی و خودباختگی در برابر کدخداهای زورگو و خودخواه کمترین نفعی حاصل نخواهد شد.
در دنیایی که تعارض منافع وجود دارد و هر کس منفعت خود را دنبال میکند، راهبردهای روابط و همکاریهای خارجی باید بهگونهای تدوین شود که منافع و امنیت ملی حفظ و تقویت شود.
انتهای پیام/
Related Assets:
- جوانان امیدهای آینده انقلاب هستند/ پرهیز از الگوگیری از افراد بی هویت
- گام دوم انقلاب دوران پختگی نظام است
- تلاش دشمن برای کاهش مشارکت در انتخابات و بیاعتمادی مردم نسبت بهنظام
- حضور حداکثری مردم در پای صندوقهای رای، سرمایه كشور تلقی میشود
- تا زمانیکه انقلاب هست،شعار مرگ بر آمریکا وجود دارد/ سازمان ملل نباید در لانه جاسوسی مستقر باشد
- نظام جمهوری اسلامی بار سنگینی را در جهان به دوش می کشد/ وام زودبازده راه حل رفع بیکاری نیست
- پسرم عاشق نظام جمهوری اسلامی بود/ رسانه ها نام پسرم را لکه دار نکنند
- برخورد قاطع با مفسدین اقتصادی نمادی از کارآمدی نظام اسلامی