سیاست های ضد تورمی دولت باعث رکود شدید شده است/ «اقتصاد مقاومتی» تنها راه نجات
به گزارش یزد رسا، «سجاد کلانتر مهرجردی» کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار یزد ندا با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور و با بیان وجود سه رویکرد مختلف اقتصادی در دولت گفت: نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور که در انتخاب سیف به عنوان رئیس کل بانک مرکزی نیز نقش موثری داشت رویکردشان فقط مهار تورم است و همچنین نوبخت سخنگوی دولت و وزیر اقتصاد نیز هر کدام رویکردهای متفاوتی دارند.
این مدرس دانشگاه اظهار کرد: دولت یازدهم برای مهار تورم دست به سیاست های شدید انقباضی زده است که این فعالیت ها موجب رکود شدید در کشور شده است.
نامه 4 وزیر به رئیس جمهور نشان دهند اختلاف میان بدنه دولت است
کلانتر افزود: نامه هشدار چهار وزیر به رئیس جمهورنشان دهنده اختلاف میان بدنه دولت است و در واقع وزرا خواستند با این نامه اوضاع نامطلوب اقتصادی و همچنین عدم رضایت آحاد مردم را از سیاست های اقتصادی به رئیس جمهور گوشزد کنند.
این پژوهشگر اقتصادی اذعان کرد: برخلاف اینکه سیاست دولت یازدهم براین است که اختلافات نباید به مردم و رسانه ها کشانده شود که خود این سیاست یک نقطه قوت برای دولت محسوب می شود اما این چهار وزیر تابو را شکستند و خواستند در گذر تاریخ هشدار آنها ثبت شود.
سیاست های ضد تورمی دولت باعث رکود شدید شده است
سجاد کلانتر باتاکید براینکه سیاست های ضد تورمی دولت باعث رکود شدید شده است گفت: البته خود قانون اصلاحات مالیات مستقیم که از سوی مجلس ابلاغ شد در شرایط رکود موجود باعث تشدید رکود به خصوص در بخش مسکن می شود.
کارشناس مسائل اقتصادی کشور اظهار کرد: مشکل اساسی ما در این برهه از زمان این است که رئیس جمهور اساسا راکد بودن اقتصاد کشور را قبول ندارد و همچنین رکود را نتیجه وجود رونق کاذب در دوران دولت دهم می داند و از طرفی دولتمردان بر این باورند که برخی اشتغال هایی که در زمان دولت قبل ایجاد شده است باید از بین برود.
وی افزود: عملا این دیدگاه دولت باعث می شود خیلی از مشاغل به وجود آمده تعطیل شوند و مردم و صاحبان سرمایه به جای تولید به سمت سرمایه گذاری در بانک ها و دریافت سود بانکی هجوم ببرند و این یک آسیب جدی برای اقتصاد محسوب می شود.
رشد بیش از 70 درصدی نقدینگی در دولت یازدهم
کلانتر ادامه داد: از طرفی شاهد افزایش نقدینگی با رشد بیش از 70 درصدی در دولت یازدهم بوده ایم که به 800 هزار میلیارد تومان رسیده است.
این پژوهشگر اقتصادی اذعان کرد: تداوم این روند دولت خیلی میسر نیست و حتما باید برای اقتصاد شیوه جدیدی اتخاذ کند.
«اقتصاد مقاومتی» تنها راه حل برون رفت از اقتصاد بیمار گونه ایران
سجاد کلانتر اقتصاد مقاومتی را تنها راه حل برون رفت از اقتصاد بیمار گونه ایران عنوان کرد و گفت: مقام معظم رهبری نیز اقتصاد مقاومتی را راه کار برون رفت از شرایط رکود و فرار از اوضاع بد اقتصادی می دانند.
وی بابیان اینکه اقتصاد مولد یعنی حمایت از تولید داخلی افزود: شاه کلید اقتصاد مقاومتی اتکا به ظرفیت های داخلی اقتصاد کشور و قطع وابستگی به نفت است.
Related Assets:
- روند کنونی پرداخت تسهیلات بانکی کفاف نیازهای تولید را نمیدهد
- «اقتصاد عاریتی» دردی از مشکلات اقتصادی کشور دوا نخواهد کرد
- راهکار حل مشکلات اقتصادی اتکا به توان داخلی است نه نگاه به خارج
- حرف حساب کارخانه دار یزدی که چند قدم تا تعطیلی فاصله ندارد/کارگران تنها قربانیان «اقتصاد عاریتی»
- قیمتها متعادل نشود جهشی نمی شود/در 30 سال گذشته چنین رکودی نداشتیم
- سايه ركود همچنان بر سر بازار مسكن يزد سنگینی می کند
- نظریه «کم سابقه بودن رکود در سی سال گذشته»، دست های پشت صحنه تصمیم ساز دولت را توجیه می کند
- کارآفرینی که در لباس روحانیت به «اقتصاد مقاومتی» جامه عمل پوشاند
- بیکاری و تعطیلی واحد های تولیدی، دستاورد اقتصاد عاریتی دولت
- درآمد گمرک یزد 42 درصد کاهش یافت
- قرار بود 30 هزار میلیارد تومان به تولید اختصاص داده شود!
- روزنامه دولت هم درباره اجرای بسته خروج از رکود نگران شد
- حل مشکلات اقتصادی کشور با برجام توهمی بیش نیست