ID : 17544007
گزارش /

سیل مهاجرت به مرکز استان؛ مهمترین عامل کمبود امکانات آموزشی در شهرستان خاتم


یکی از محورهای اصلی رشد وتوسعه اقتصادی ، آموزش است، حتی برخی عقیده دارند که تکامل این بخش است که موجب تکامل سایر بخشها می گردد..

به گزارش یزدرسا به نقل از طنین خاتم، بی شک اجرای برنامه های توسعه نیازمند بکارگیری نیروی آموزش دیده وافراد متخصص وتحصیل کرده است ونیروهای آموزش دیده بوجود جوانان با استعداد وبا توان بستگی داردونقش آموزش وپرورش دراین میان ، کشف این استعداد ها ونیز بارورنمودن آنها است. آموزش وپرورش ضمن بهره گیری مناسب ازهوش واستعداد افراد انسانی زمینه را برای رشد وتوسعه کشور فراهم می اورد والبته روشن است که آموزش نیروهای متخصص ورزیده ، نیاز به کادر آموزشی مجرب واستادان کارآمد دارد.

بر این اساس نظام آموزش می تواند با جذب اساتید ومعلمان لایق وبا کفایت به امر آموزش ، نیروی انسانی مورد نیاز برنامه توسعه بپردازد. بنا براین آموزش وپرورش باعث شکوفائی استعدادها وارتقاء کیفیت نیروی انسانی می گردد وافزایش کیفیت نیروی انسانی موجب افزایش بهره وری وتسریع رشد اقتصادی می شود.

تاثیر آموزش وپرورش ازبعد فرهنگی واجتماعی نیز قابل طرح است. بدین معنا که آموزش وپرورش درجوامع سبب تغییر نگرشهای فرهنگی واجتماعی می شود که این تغییرات به نوبه خود سبب هموارترشدن راه رشد وبه ویژه توسعه اقتصادی خواهد شد.

سرمایه گذاری در این بخش نیز سهم قابل توجه و مهمی را بر عهده دارد، بخش آموزش زیربنای اصلی توسعه کی باشد که اگر به آن به دید سطحی نگریسته شود موجب رکود و عقب ماندگی خواهد شد.

شهرستان خاتم بدلیل بعد مسافت از استان همیشه در بسیاری از موارد به محرومیت شناخته می شود اگر چه این محرومیت در بسیاری از موارد بسیار درست و به جا می باشد.

فقر امکانات آموزشی موجب شده تا بسیاری از مردم شهرستان به خاطر آموزش فرزندانشان به شهرهای بزرگتر مهاجرت کنند که در این راستا استعدادهای زیاد و نخبگان بیشماری نیز از شهرستان خارج می شوند.

نیروی انسانی مجرب جهت آموزش در شهرستان از فقر گریخته است و در برخی از زمینه ها نیروی های متخصص و مجرب وجود دارد اما هنوز جای خالی برخی از متخصصان مجرب در تعدادی از رشته ها دیده می شود.

خاتم از لحاظ آموزشی در محرومیت به سر می برد و این نیاز به توجه ویژه ی مسئولان استانی به این امر دارد.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.