سینمای ایران شخصیت و موضوعات انقلابی را بایکوت کرده است
به گزارش یزدرسا ، حامد بامروت نژاد کارشناس مسائل فرهنگی درمصاحبه با راه دانا در خصوص آسییب های اجتماعی که از تولیدات نامناسب سینما در سطح جامعه الگو گرفته است، اظهار داشت: در سینمای ایران بیشتر فیلم ها ژانر اجتماعی دارد ولی متاسفاته بیشتر مروج نوعی خاص از سبک زندگی هستند.
وی در ادامه افزود: برخی تولیدات ما خود مروج سبک زندگی غربی است،گاهی اوقات نیز تولید کتتده اثر در صدد بیان یکش معضل یا مشکلی بوده که متاسفانه نتیجه عکس داده و بیشتر آن موضوع را ترویج میکند.
بامروت نژاد با اشاره به اینکه در این تولیدات مخاطب از سبک زندگی غربی الگو برداری میکند، گفت: آن چیزی که هم اکنون در سینما نیاز داریم این است که باید شخصیت پردازی کرده و قهرمان تولید کنیم.
این فعال رسانه ای با بیان اینکه امروز شخصیت های انقلابی ما در کنار موضوعات انقلابی بایکوت شده اند، بیان کرد: جنس راه حل های اجتماعی در همین شخصیت پردازی نهفته است تا بتوانیم به تاثیر مناسب در سطح جامعه برسیم.
بامروت نژاد در ادامه خاطر نشان کرد: از شخصیتی که دغدغه انقلاب ندارد نباید انتظار تولید آثار انقلابی داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه توجه کردن به حوزه های اجتماعی باید در اولویت کاری همه مسئولین و رسانه ها قرار بگیرد، افزود: وظیفه همه ما پرورش نیروهای انقلابی در عرصه سینما است.
کارشناس مسائل فرهنگی با بیان اینکه رسانه ها میتوانند درجه حساسیت مسئولین و مخاطب را افزایش دهند، ادامه داد: وقتی حساسیت آسیب های اجتماعی و اخلاقی در جامعه بالا نباشد فیلم هایی نظیر 50 کیلو آلبالو که اثر بی محتوایی است، گیشه سینماها را تسخیر میکنند.
بامروت نژاد اظهار داشت: متاسفانه دولت ها پتانسیل های موجود در نیروهای انقلابی را نادیده گرفته اند که راه حل این موضوع این است که باید مردم را مانند جشنواره عمار وارد سینما و تولیدات کنیم.
انتهای پیام/ص