ID : 8118364
مدیرکل حقوقی سازمان شهرداری‌های ایران در یزد:

شهرداران لبه تماس جامعه با حاكميت/ شهرداری‌ها در ایران به دفاتر کارآموزی تبدیل شده‌اند


مدیرکل حقوقی و امور قراردادهای سازمان شهرداری و دهیاری‌های کشور در یزد گفت: لبه تماس جامعه با حاكميت شهرداران هستند و بيش از 80 درصد رضايت مندي مردم در كشور را در حوزه شهرداري ها مي توان تعريف كرد.

به گزارش خبرنگار یزد رسا، حسین سرتیپی پیش از ظهر امروز در نشست مدیران حقوقی شهرداری‌های یزد اظهار کرد: ثمر رشته حقوق با رشته‌های دیگر متفاوت است، قدر و ارزش آن هم خیلی متفاوت است.

وي افزود: لبه تماس جامعه با حاكميت شهرداران هستند و بيش از 80 درصد رضايت مندي مردم در كشور را در حوزه شهرداري ها مي توان تعريف كرد.
وی افزود: شاید نماد اهمیت رشته و یا پیشه‌ای در ذهن افراد و شهروندان، رشته پزشکی و طبابت باشد، اما رشته ما خیلی ما مهمتر است.
مدیرکل حقوقی و امور قراردادهای سازمان شهرداری و دهیاری‌های کشور خاطرنشان کرد: مردم جانشان را پیش پزشک می برند اما پیش ما آّرویشان را می آورند که برای آنها خیلی از جانشان مهمتر است.
سرتیپی افزود: سلامتی مردم را می‌توان باز گرداند اما بازگرداندن آبرو یا غیر ممکن است و یا خیلی سخت امکان‌پذیر می‌باشد.
وی تصریح کرد: شهرداری جای بسیار مهمی است، اثر انگشت شما به عنوان مدیر حقوقی در شهرداری بسیار عمیق و ماندگار است و این سر انگشت شما جزوی از تاریخ آن منطقه و شهر می‌شود.
مدیرکل حقوقی و امور قراردادهای سازمان شهرداری و دهیاری‌های کشور افزود: جایگاه شهرداری در واقع جایگاه بسیار رفیع است، در هر بخش شهرداری بسیار شغل شریفی است بخش‌های مختلف پسماند، حقوقی، عمرانی و دیگر بخش‌ها، همه به مردم خدمات ارزنده‌ای ارائه می‌کنند.
سرتیپی گفت: فعالیت شهرداری مستقیما در رضایت‌مندی مردم از زندگی در این کشور ارتباط دارد و موثر و مهم است.
وی عنوان کرد: امنیت اجتماعی، فرهنگ جامعه، زندگی فردی، حرفه، شغل و تمام موارد دیگر مرتبط به شهرداری است، نورپردازی شهرداری می‌تواند فضای زندگی در شهر را تغییر دهد.
مدیرکل حقوقی و امور قراردادهای سازمان شهرداری و دهیاری‌های کشور تصریح کرد: خدمات شهرداری از بدو تولد تا زمان مرگ مستقیما به مردم مرتبط می‌شود و همین هم اهمیت کار شهرداری‌ها را افزایش می‌دهد.
سرتیپی گفت: نقش حقوقدانان بسیار ظریف است و ما وظیفه داریم این احساس امنیت را برای شهرداران و مدیران شهرداری‌ها فراهم کنیم.
وی افزود: شهردار باید احساس امنیت داشته باشد تا بتواند به خوبی در شهرداری فعالیت کند و به مردم خدمات خوبی ارائه شود.
مدیرکل حقوقی و امور قراردادهای سازمان شهرداری و دهیاری‌های کشور خاطرنشان کرد: به شهرداران باید کمک کنیم، برای این کشور باید شهرداران حفظ شوند تا خدمات خوبی ارائه کنند و این کار ما حقوقی‌هاست.
سرتیپی گفت: اگر هم کاری را مخالفت می‌کنیم به دلیل این است که شما سرمایه‌های این کشور هستید و ما نمی‌خواهیم شهرداران را از دست بدهیم.
وی اضافه کرد: یکی از راهکارهای این موضوع این است که ما ضعف‌های موجود را به صورت یک خانواده و با یک برنامه درون خانواده‌ای حل کنیم.
مدیرکل حقوقی و امور قراردادهای سازمان شهرداری و دهیاری‌های کشور افزود: این یک مشکل است که شهرداری‌های ما به دفاتر کارآموزی تبدیل شده و حداکثر ماندگاری‌ها در شهرداری‌های ما نهایتا سه تا 5 سال است.
سرتیپی اضافه کرد: شهرداری‌ها هم باید به مدیران حقوقی بها بدهند، این اعتبار یک شهردار است که اگر می‌خواهد متنی را پیشنهاد بدهد، آن را از لحاظ حقوقی چک کند.
وی خاطرنشان کرد: این زمینه را ما حقوقی‌ها هم باید فراهم کنیم و آنقدر توان خودمان را بالا ببریم که مجموعه را به خودمان وابسته کنیم.
مدیرکل حقوقی و امور قراردادهای سازمان شهرداری و دهیاری‌های کشور گفت: یک مدیر حفوقی باید آنقدر خوب و مناسب کار کند که مدیران خودشان به سراغش بیایند.
سرتیپی بیان کرد: کمیسیون ماده صد به دایره وصول مطالبات شهرداری‌ها تبدیل شده و به همین دلیل است که احکام موقت در این کمیسون صادر می‌شود.
وی گفت: نکته مهم دیگر این است که نباید از آموزش غفلت کرد، برخی فکر می‌کنند مدیر حقوقی یعنی اینکه قراردادها را نظر بدهد و در جلسات دادگاه‌ها هم شرکت کند.
مدیرکل حقوقی و امور قراردادهای سازمان شهرداری و دهیاری‌های کشور عنوان کرد: این در حالی است که مدیر حقوقی باید به آموزش نیروها هم توجه داشته باشند، مدیران حقوقی و شهرداران باید با استانداری هر روز تعامل بیشتری داشته باشند.
سرتیپی اظهار کرد: مدیر حقوقی باید در راستای رفع اختلافات شهرداری و شورای شهر اقدام کند تا مشکلات به صحن شورا کشیده نشود.
وی بیان کرد: اگر دیده می‌شود که شهرداران را در دادگستری‌ها با مشکل مواجه می‌کنند، ما باید با ایجاد تعامل، این مشکلات را در راه قانونی رفع نماییم.
مدیرکل حقوقی و امور قراردادهای سازمان شهرداری و دهیاری‌های کشور اضافه کرد: مدیران حقوقی باید فضای حقوقی شهرداری را مدیریت کنند.
سرتیپی افزود: حمایت قضایی از شهرداران اولین و مهمترین وظیفه‌ای بود که برای ما در نظر گرفته شده و وزیر کشور هم نسبت به این موضوع تاکید داشته‌اند.
وی گفت: در حقوق دریاها اگر یک خدمه کشتی جنگی در بندر کشور ساحلی جرمی را انجام دهد، کشور ساحلی به این دلیل که وی در مقام ایفای وظایفش آن جرم را انجام داده، به کشتی موضوع را باز می‌گرداند.
مدیرکل حقوقی و امور قراردادهای سازمان شهرداری و دهیاری‌های کشور گفت: شهردار هر کاری که انجام می‌دهد در چهارچوب وظایفش است و به همین دلیل باید از شهردار تمام قد حمایت شود.
سرتیپی خاطرنشان کرد: این که شهردار احضار شود یک نمره منفی برای ما به حساب می‌آید که ما نتوانسته باشیم این موضوع را از قبل رفع کنیم.
وی گفت: مردم در شهرداری‌ها گرفتار هستند که یکسری به دلیل ناآگاهی آنها از قوانیم و یک سری به دلیل بروکراسی موجود در شهرداری‌هاست.
مدیرکل حقوقی و امور قراردادهای سازمان شهرداری و دهیاری‌های کشور افزود: باید فکر کرد و برنامه‌ریزی مناسبی تدوین نمود که مردم را از گرفتاری‌هایی که در شهرداری‌ها دارند نجات دهند.
سرتیپی افزود: وقتی دیده می‌شود ماده 101 این همه محل مناقشه است یعنی نتوانسته مشکلات مردم را رفع کند، بنابراین باید راهکاری برای رفع این مشکلات ارائه کرد.
وی افزود: الان در همه شهرها حق الارض و عوارض پیمانکاری یکی از مشکلاتی است که وجود دارد.

انتهای پیام/ ع




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.