ID : 10647176
امام جمعه ابرکوه در جمع دانش آموزان:

شوراهای آموزش وپرورش مانع استبداد رأی/ توهین به پیامبر(ص) طرح هدفمند اسلام هراسی است


امام جمعه ابرکوه ضمن گرامیداشت هفته شوراهای آموزش و پرورش در جمع دانش آموزان گفت: شورای آموزش و پرورش نماد مقوله مشورت و مشورت موجب کم شدن درصد خطاها، شکوفائی استعداد ها، مانع استبداد رأی و اعمال حسادت می شود.

به گزارش سرو ابرکوه، حجت الاسلام حسینی امام جمعه شهرستان در جمع دانش آموزان دبیرستان نمونه دولتی امام علی(ع)، ضمن گرامیداشت هفته شوراهای آموزش و پرورش اظهار داشت: شورا های آموزش و پرورش در کشور، اطاق فکر، نظرخواهی، مشورت و تبادل نظر در امر بررسی مصالح دانش آموزان و آینده سازان کشور است.


حجت الاسلام حسینی افزود: شورای آموزش و پرورش نماد مقوله مشورت و مشورت موجب کم شدن درصد خطاها، شکوفائی استعداد ها، مانع استبداد رأی و اعمال حسادت می شود و چون مشورت مقوله عملی دینی است و جایگاه قرآنی دارد، باید مورد اهتمام همگان و مشارکت عمومی قرار گیرد.

حسینی گفت: شوراها به نوعی مشارکت ایده و افکار نخبگانی است که از طرف اولیاء و مربیان و اداره و مسئولین ، ارائه آراء می گردد و در نتیجه تصمیم گیری در امور مهمه و کلیدی صورت می گیرد و طرح های سودمند و پخته ارائه می شود.

امام جمعه عنوان کرد: در جلسات شورای آموزش و پرورش، درجات علمی، فکری، تعهد و برنامه ریزی سطح کلان شهرستان در بخش های علمی آموزشی و تربیتی و پرورشی رصد می شود و نقاط ضعف خانواده بزرگ آموزش و پرورش جهت برطرف شدن مطرح و نقاط قوت ، تقویت می گردد.


وی سپس با محکوم کردن توهین نشریه فرانسوی به پیامبر اکرم (ص) بیان کرد: نشریه فرانسوی« شارلی ابدو» که در امتداد مواضع خصمانه غرب علیه مقدسات مسلمین میدان داری می کند، با این عمل خود عواطف مسلمانان را جریحه دار کرده است.

حسینی تصریح کرد: چرا غرب زدگانی که این خباثت های غربی ها را در قرآن سوزی کشیش آمریکایی، تولید فیلم های شرم آور و انتشار کاریکاتور های اهانت آمیز می بینند باز هم قبله آمالشان غرب است و دستهای خیانت را نمی بینند؟!

وی تاکید کرد: اسلام ستیزی غرب ریشه در جنگ های صلیبی دارد و پدیده تازه ای نیست. اما ایجاد امواج اسلام هراسی طرحی هدفمند است که جهت ایجاد بدبینی و انحراف افکار عمومی، از ماهیت عطوفانه اسلام، اجرائی می شود.

انتهای پیام/ع




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.