ID : 18366450
تکرار سریال تعدیل نیرو و تعویق چندماهه حقوق کارگران!

صنایع اشکذر با سیلی صورت خود را سرخ نگه می دارند!


ضرب المثل با «سیلی صورت خود را سرخ نگه داشتن» این روزها به امری طبیعی برای صنایع اشکذر بدل شده، تعویق حقوق های پرداختی به کارگران از یک ماه تا شش ماه و یا تعدیل نیرو آن هم در صنایع بزرگ و به نام اشکذر، خود مهر تاییدی بر این ادعا است.

به گزارش یزد رسا به نقل از نسیم صادق، صنعت به دلیل در اختیار داشتن مزیت‌های بالا از مهم‌ترین بخش‌های کشور به شمار می‌رود که به طور قطع می‌تواند در رشد و توسعه صنعتی تاثیرگذار باشد. همچنین با دارا بودن ارزش افزوده بالا، اشتغالزایی بالا و تنوع محصولات جایگاه خوبی در بخش صادرات کشور دارد.

 شهرستان اشکذر با دارا بودن بیش از هزار و 200 کارخانه و واحد تولیدی صنعتی یکی از نقاط استراتژیک صنعتی در استان یزد به شمار می رود.وجود صنایع متعدد در دشت یزد اردکان، که بخش زیادی از آن ها در محدوده اشکذر،" از شهرک صنعتی حاجی آباد رستاق گرفته تا نیکو اشکذر" مستقر شده است، خود به تنهایی گویای این مطلب است. همچنین استقرار صنایع بزرگی همچون فولاد آلیاژی یزد، در این شهرستان نیز به هرچه صنعتی تر شدن آن افزوده است.

وجود این تعداد صنایع موجب شده تا تعداد زیادی از جامعه اشکذر برای اشتغال به این صنایع روی بیاورند به طوری که بیش از 17 هزار نفر از جمعیت 31 هزار نفری اشکذر را جمعیت کارگری تشکیل می دهد. این آمار به خوبی نشان دهنده این است که بیش از نیمی از جمعیت شهرستان از راه اشتغال در صنایع امرار معاش می کنند و تامین نیازهای اولیه زندگی خود را در مسیر اسقرار صنایع دنبال می کنند. این در حالی است که با شدت گرفتن مشکلات مالی و ایجاد رکود در کشور، صنایع نیز به تبع آن با مشکلات زیادی مواجه شده اند که نتیجه آن را می توان در تعطیلی و تعدیل نیروی برخی از صنایع بزرگ اشکذر جست وجو کرد.

ضرب المثل با "سیلی صورت خود را سرخ نگه داشتن" این روزها به امری طبیعی برای صنایع اشکذر بدل شده است، تعویق حقوق های پرداختی به کارگران از یک ماه تا شش ماه و یا تعدیل نیرو آن هم در صنایع بزرگ و به نام اشکذر، خود مهر تاییدی بر این ادعا است. اخبارهای نگران کننده ای که این روزها از راکد شدن صنایع به گوش می رسد، زنگ خطری است که متاسفانه هنوز مسئولین امر را نسبت به آن هوشیار نکرده است.

آنچه مسلم است، گشایش اقتصادی تنها با راه افتادن چرخ صنعت حاصل می شود و زمانی شاهد رونق در اقتصاد خواهیم بود که تولید داخلی تقویت شده و به تبع آن گردش پولی حاصل شود که این امر بدون حمایت از صنایع امکان پذیر نخواهد بود.

امروز ما بیش از آن که نیازمند واردات محصولات روی دست مانده غربی ها باشیم، نیازمند چرخش موتور صنعت کشور، به عنوان قلب تپنده اقتصاد هستیم که این مهم، جز با اهمیت دادن به تولبد و تغییر نگاه درون گرا به تولید حاصل نخواهد شد.

انتهای پیام/س*




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.