طرح «برایم قصه بگو» برای خانواده های جوان ضروری است/کودک سرمایه زبان و فرهنگ
به گزارش یزد رسا ؛ مسئول دبیر خانه دائمی بنیاد آذریزدی در نشت خبری اجرای «طرح برایم قصه بگو» در سالن اداره فرهنگ و ارشاد یزد اظهار داشت: گوینده طرح برایم قصه بگو برای گروه کودکان و افرادی که اهل فرهنگ و اندیشه هستند مطرح شده است.
وی شعار«کودک سرمایه زبان و فرهنگ است» را شعار بنیاد آذر یزدی در روز جهانی کودک عنوان کرد و گفت: کودک را باید یک سرمایه تلقی کنیم چرا که کسی که زبان و فرهنگ خود را از دست دهد یتیم واقعی می شود.
اسدالله شکرانه با بیان اینکه همه سنین به قصه نیاز دارند خاطرنشان کرد: قصه گویی یک نیازهمگانی است و در همه عرصه ها به ویژه عرصه دین، تاریخ، فلسفه و امر آموزش و پرورش وجود دارد.
مدیرعامل فرهنگ سرای آذریزدی افزود: تاکید زیادی که درقرآن به قصه شده است نشان می دهد قصه درون مایه ایی است که در آموزش دینی برای عبرت آموزی مورد توجه قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: قصه یک نقطه اتصال گفتار است که انسان را با دنیای بیرون و درون مرتبط می کند.
شکرانه با اشاره به ضرورت مهارت های قصه گویی گفت: قصه گو باید شرایط ارتباط با وضعیت اکنون را داشته و ارتباط اکنون را با وضعیت بعدی برقرار کند به عبارتی قصه گو، قصه ای را که نقل می کند تاثیر آن بایستی دراز مدت باشد.
وی مهارت علمی و تجربی و فلسفی را از دیگر شرایط قصه گویی عنوان کرد و گفت: قصه یک مهارت ارتباطی است که از بعد عاطفی و عقلانی عقل و عاطفه انسان را در گیر خواهد کرد.
مسئول دبیر خانه دائمی بنیاد آذریزدی افزود: هدف طرح «برایم قصه بگو» این است که با برگزاری دوره های آموزشی و تخصصی خانواده های جوانان رادر چگونگی نقل قصه و اینکه چه قصه هایی را نقل کنند و چه قصه هایی جنسیتی است یعنی چه قصه هایی را برای پسران و چه قصه های را برای دختران باید گفت .
مدیرعامل فرهنگ سرای آذر یزدی با اشاره به آفت های تکنولوژی امروز در خانواده ها عنوان کرد: متاسفانه امروز ارتباط دیداری و نوشتاری جای ارتباط گفتاری و قصه گویی در خانواده ها پرکرده است.
انتهای پیام/الف.م