طرح «پول دیجیتال» تلگرام برای ضربه زدن به اقتصاد کشور است
مرتضی هدایتی مدیر شبکه اجتماعی پیامرسان قاصدک در مصاحبه با خبرنگار یزدرسا؛ با بیان اینکه راهاندازی و تقویت شبکههای پیامرسان داخلی نیاز مبرم جامعه امروزی است اظهار داشت: متأسفانه مسئولان و مدیران شبکههای اجتماعی داخلی نگاهی جدی به این مقوله نداشته و بهصورت نیاز به آن توجه نشده است.
هدایتی افزود: بیشتر افرادی که در حوزه شبکههای اجتماعی داخلی فعالیت میکنند به دنبال شبیهسازی شبکههای خارجی و دنبالهروی از سبک و سیاق آنها هستند این در حالی است که با نگاهی به شبکههای اجتماعی خارجی نظیرفیس بوک، تلگرام، اینستا گرام، واتس آپ و... میبینیم که تمامی این شبکهها نسبت به یکدیگر وجه تمایز داشته و برنامههای منحصربهفرد خود رادارند.
کارشناس حوزه فناوری اطلاعات با اشاره به تلاشهای دشمنان برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی از طریق شبکههای اجتماعی خود خاطرنشان کرد: اگر نگاهی کوتاه به کارکرد اقتصادی شبکههای اجتماعی خارجی نظیر تلگرام داشته باشیم متوجه خواهیم شد که این شبکه اجتماعی علیرغم هزینههای گزافی که مثلاً درزمینهٔ هزینه سرور که چیزی حدود نصف بودجه ایران است پرداخت میکند اما خدمات خود را در کشور ما بهصورت رایگان ارائه میدهد.
وی اضافه کرد: دلیل عرضه خدمات رایگان تلگرام در کشور به این مسئله برمیگردد که آنان به دنبال ضربه زدن به ساختارهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی ما هستند بهطوریکه علیرغم تصور غلط رایج که تلگرام را یک محصول روسی میداند باید گفت تلگرام فقط توسط دو برادر روسی ایجادشده و علیرغم اینکه این شرکت در آلمان به ثبت رسیده اما سرورهای آن در مرکز سروهای سلطنتی انگلستان و در کنار سرویسهای دستگاههای جاسوسی و اطلاعاتی این کشور قرار دارد.
این کارشناس فناوری اطلاعات تصریح کرد: حامی مالی شبکه اجتماعی تلگرام فردی یهودی است که مسئولیت فراکسیون یهودیهای دومای روسیه را بر عهده دارد و قطعاً چنین فردی این هزینههای گزاف را از بودجه شخصی خود نمیپردازد.
هدایتی در خصوص انگیزه تلگرام برای حضور مؤثر در ایران گفت: تلگرام علاوه براین که به دنبال ایجاد محلی برای فروش اطلاعات کشور است میخواهد بهزودی برنامهای را در ایران تحت عنوان «پول دیجیتال» راهاندازی کند که به دلیل عدم آماده بودن زیرساختهای این طرح در کشور، این اقدام میتواند ضربه سنگینی به اقتصاد کشور وارد آورد.
مدیر شبکه اجتماعی پیامرسان قاصدک تأکید کرد: بنابراین نیاز به راهاندازی و تقویت شبکههای اجتماعی داخلی در کشور ضروری است و باید باور داشته باشیم مردم به این پیامرسانها اعتماد خواهند کرد همانطور که مردم امروزه در تراکنشهای مالی خود به نرمافزارهای مالی داخلی اعتماد کرده و از آنها استفاده میکنند.
وی اذعان داشت: متأسفانه برخی مسئولان به دلیل اینکه منافع حزبی، گروهی و سیاسی خود را در شبکههای خارجی جستجو میکنند به بحث عدم اطمینان مردم به پیامرسانهای داخلی دامن زده و منافع ملی را به خطر می اندازند.
انتهای پیام/ح
Related Assets:
- رسوایی مرد جوان پس از ساختن صفحه جعلی اینستاگرامی در یزد
- تلگرام امروز فیلتر نمیشود
- کاسبی برخی مدیران کانالهای تلگرامی با تخریب پیامرسانهای داخلی
- احتمال توقف عملیات جستجو به خاطر برودت هوا/ موقعیت جدیدی از موبایل های مسافران اعلام نشده است
- «آیگپ» در شیبی صعودی، سروش در اختلال!
- جهاد زن امروزی صیانت از خانواده در برابر آسیبهای اجتماعی است
- عده ای نهی از منکر را محدود به حجاب می دانند
- سورپرایز بزرگ هدایتی برای پرسپولیسیها