طرز تهیه لواشک آلو
به گزارش یزد رسا، سرآشپز یزدبانو، این بار با غذای جدید آمده است.
مواد لازم:
آلو قرمز: سه کیلوگرم
شکر: 3/4 پیمانه
طرز تهیه:
برای تهیه لواشک آلو، ابتدا آلوها را شسته و هسته آنها را جدا کنید.
فر را با دمای 300 درجه فارنهایت گرم کنید.
سپس آلوها را در سینی فر بچینید و به مدت 15 الی 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا کمی پخته و نرم شوند.
بعد از این مدت زمان، سینی را از فر درآورده و اجازه دهید تا آلوها خنک شوند.
اکنون آلوها را داخل مخلوطکن بریزید و مخلوط کنید تا به حالت پوره در بیاید.
شکر را در این مرحله اضافه کنید و دوباره میکس کنید.
سپس در سینی یا ظرف مورد نظر کاغذ روغنی یا پلاستیک بیندازید و لبههای آن را بالا بیاورید.
در نهایت، مواد را روی آن ریخته و به ضخامت دلخواه پهن کنید و بگذارید تا خشک شود.
نکته: برای ملس شدن لواشک می توانید کمی نمک به آن اضافه کنید.
اگر برای خوردن لواشک عجله دارید میتوانید در فر با دمای 140 قرار دهید و اجازه دهید تا خشک شود نه پخته!
انتهای پیام/ش