ID : 15209036

طرز تهیه لواشک آلو


شما می‎توانید با تهیه لواشک خانگی با طعم‎های دلخواه در تابستان، در طول سال لواشک خوشمزه ای داشته باشید.

به گزارش یزد رسا، سرآشپز یزدبانو، این بار با غذای جدید آمده است.

مواد لازم:

آلو قرمز: سه کیلوگرم

شکر: 3/4 پیمانه

طرز تهیه:

برای تهیه لواشک آلو، ابتدا آلوها را شسته و هسته آنها را جدا کنید.

 فر را با دمای 300 درجه فارنهایت گرم کنید.

سپس آلوها را در سینی فر بچینید و به مدت 15 الی 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا کمی پخته و نرم شوند.

بعد از این مدت زمان، سینی را از فر درآورده و اجازه دهید تا آلوها خنک شوند.

اکنون آلوها را داخل مخلوطکن بریزید و مخلوط کنید تا به حالت پوره در بیاید.

شکر را در این مرحله اضافه کنید و دوباره میکس کنید.

سپس در سینی یا ظرف مورد نظر کاغذ روغنی یا پلاستیک بیندازید و لبههای آن را بالا بیاورید.

در نهایت، مواد را روی آن ریخته و به ضخامت دلخواه پهن کنید و بگذارید تا خشک شود.

نکته: برای ملس شدن لواشک می توانید کمی نمک به آن اضافه کنید.

 اگر برای خوردن لواشک عجله دارید میتوانید در فر با دمای 140 قرار دهید و اجازه دهید تا خشک شود نه پخته

 

انتهای پیام/ش




summary-address :
Your Rating
Average (1 Vote)
The average rating is 5.0 stars out of 5.