ID : 16042960
قیمه یزدی؛

طرز تهیه‌ی خورش قیمه یزدی


وقتی صحبت از قیمه می‌شود، همه به یاد قیمه نذری می‌افتند؛ قیمه‌ای که با سیب‌زمینی سرخ‌شده و برنج دودی طعمی خاص پیدا می‌کند.

یزد رسا به نقل از یزدبانو؛ این بار به مناسبت  فرا رسیدن ماه محرم، یکی از خورش‌های اصیل ایرانی که شهرت خاصی را در میان ایرانیان مخصوصا یزدی‌ها را دارد آموزش می‌دهد.  

مواد لازم:

پیاز: دوعدد

گوشت گوسفند: ۳00 گرم

نخود: یک پیمانه

زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

رب گوجه ‌فرنگی: دو قاشق سوپ‌خوری

لیمو امانی: دوعدد

نمک، دارچین و پودر هل: به میزان کافی

آب و روغن: به میزان کافی

طرز تهیه:

در مرحله نخست نخودها را باید ازشب گذشته خیس کرده، سپس پوست آن را جدا کنید.

 پیازها را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا رنگ طلایی به خود بگیرد، گوشت خرد شده را بە آن افزوده وهم زنید تا کمی تغییررنگ یابد.

سپس رب گوجه‌فرنگی را نیزبه موادتان اضافه کرده و کمی تفت دهید.

بە مقدار آبی که نیاز است آب بریزید وهمچنین اجازه دهید تا گوشتتان نیم‌پز شود.

سپس نخود، لیمو امانی و زردچوبه را به مقداری که گفته شد افزوده و بگذارید تا خورشتان جا بیفتد و نخود و گوشت هم پخته شوند.

درمرحله پایانی پودر هل، نمک و دارچین را بە خورشتان اضافه کرده و پس از چند جوش که خورد خورشتان آماده است.

انتهای پیام/ش

 




summary-address :
Your Rating
Average (1 Vote)
The average rating is 5.0 stars out of 5.