عارف قربانی دخالتهای کرباسچی می شود؟
به گزارش یزدرسا به نقل ازعصر سیاست، سیاست یک بام و دوهوای جریان اصلاحطلب، با حمایت تمام قد رسانهای از کرباسچی، نشان از آن دارد برای اصلاحات همه چیز حکم یک فرصت دارد بدین صورت که وقتی چیزی علیه آن ها باشد آن را سخیف، زشت می نامند اما آنجا که منافع آن ها اقتضا می کند با راحتی تغییر موضع داده و با پر رویی تمام از آن عمل زشت دفاع می کنند.
با اندک توجهی به جوسازی های این جریان در موضوع فساد بابک زنجانی و دفاع ننگین آن ها از مفسد اقتصادی چون کرباسچی می توان تفاوت معیارهای مدنظر اصلاح طلبان را مشاهده و از دوگانگی منفعت محور اصلاح طلبان پرده برداشت.
غلامحسین کرباسچی در سال 1377 محاکمه شد و در حکم اولیه به 5 سال حبس قطعی، 60 ضربه شلاق تعلیقی، یکصد میلیون تومان جزای نقدی، استرداد وجه نقد به مبلغ 17 میلیارد و 600 میلیون ریال و 20 سال انفصال از خدمات دولتی محکوم شد.
در قرائت گردش کار پرونده که توسط منشی دادگاه قرائت شد، غلامحسین کرباسچی شهردار معلق تهران متهم به مشارکت در اختلاس 14 میلیارد 530 میلیون شد.
همچنین شهرداری تهران در قالب کمیسیونهای واهی با اخذ مبالغ هنگفت مجوز صادر میکرده و این اقدام معضلات زیادی را در ابعاد شهری و ابعادی که در آینده ظهور بیشتری پیدا خواهد کرد، ایجاد کرده است. در نهایت در حکم قطعی دادگاه کرباسچی به دو سال حبس، 10 سال انفصال از خدمات دولتی و یک میلیارد و 600 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
در همان زمان، روزنامههای دوم خردادی به حمایت تام از کرباسچی پرداختند و با فرافکنی و هیاهوی رسانهای، او را «شهردار فداکار، دلسوز و توانای تهران، دارای کارنامهای درخشان و افتخارآمیز، چهرهای ملی و باشخصیت، نماد سازندگی و ...» خواندند، درصورتیکه فساد وی به همگان ثابتشده بود.
هاشمی رفسنجانی در دفاع از کرباسچی میگوید: «اینقدر بحث از اختلاس و دزدی نکنید و روحیه مردم را خراب نکنید. وقتیکه ما یک سدی را میسازیم و مثلاً ده میلیارد خرج میکنیم، ممکن است از قبل آن، پانصد میلیون هم اختلاس شود، اما این سد برای کشور میماند و هیچکس نمیتواند از این سد اختلاس یا دزدی کند.»
یا جلایی پور در حمایت از کرباسچی و توجیه رشوه گرفتن وی مینویسد: «طبق ادعای دادگاه با وساطت کرباسچی مبلغ 260 میلیون تومان توسط برجسازان، در برابر امتیازاتی که برجسازان از شهردار گرفتهاند، به ستاد انتخاباتی آقای خاتمی کمک مالی شده است. در واکنش به این اتهام به صراحت میتوان گفت که این کمک مالی رشوه نبوده، بلکه هزینهای برای بهبود توسعهنیافتگی سیاسی کشور بوده است.»
معیارهای ماکیاولیستی اصلاح طلبان در برخورد با مفسدین اقتصادی را می توان در تلاش این جریان برای سرپوش گذاشتن بر فساد اقتصادی در دوران اصلاحات دانست به صورتی که این جریان در برخورد با مفاسد اقتصادی کارنامه قابل دفاعی نداشته و خود در مقاطعی از حامیان اصلی مفسد اقتصادی چون کارباسچی بوده است.
حال باید دید با دخالت های کرباسچی در لیست های انتخاباتی اصلاح طلبان جریان اصلاحات با چه بحران هایی مواجه می شود. بحرانی که برخی از کارشناسان به قیمت قربانی شدن عارف در این جریان تعبیر می کنند.
در ادامه برخی از تیترهای روزنامههای دوم خردادی در حمایت از کرباسچی را ملاحظه میکنید:
این روزنامه ها تنها بخشی از دلسوزی روزنامه های دوم خردادی برای مفسد اقتصادی چون کرباسچی است که در پر رویی تمام قصد ماست مالی کردن موضوع را داشتند تا خود را از زیر فشار افکار عمومی رهایی بخشند. این اقدامات در حالی است که این روزنامه های وابسته در چرخشی 180 درجه ای فساد اقتصادی بابک زنجانی را برای مدت طولانی به خوراک تبلیغاتی خود بدل کرده و قصد سوء استفاده از موضوع را داشتند. بخشی از این برخوردهای دوگانه را در روزنامه های زیر مشاهده می کنیم:
Related Assets:
- لیست انتخاباتی اصلاح طلبان؛ مهرههای سیاسی که هیچ راه حلی برای بهبود اقتصاد کشور ندارند
- تلاش مفسدان اقتصادی برای تاثیرگذاری در انتخابات با بهره گیری از پول های کثیف!
- دستهای آلوده پشت لیستهای ویژه
- لیست اصلاح طلبان؛ آش شور با طعم گس
- فساد در لیست اصلاحات
- رونمایی انتخاباتی از «مرد هزارچهره» کارگزاران/ کرباسچی در قامت «لیدر اصلاحات» وارد میشود
- همه چیز با دست دادن با آمریکایی ها و قدم زدن در کنار آن ها حل نمی شود
- ریزش احتمالی در لیست اصلاح طلبان در راه است
- موضع گیری های کرباسچی به خودش ربط دارد/ کرباسچی دخالتی در لیست اصلاح طلبان ندارد/ نماینده کارگزاران مرعشی است نه کرباسچی