علت تعطیلی کارخانهها نبود نقدینگی است/نقش کارت اعتباری دولت طولانی نخواهد بود
به گزارش یزدرسا به نقل از راه دانا، «رازق»نوشت : پس از گذشت 15 روز از پیشنهاد طرح «توزیع کارت اعتباری 10 میلیون تومانی خرید کالاهای بادوام داخلی» به بانک مرکزی، جزئیات اعطای این کارت، مشمولان و میزان سود تسهیلات اعلام شد.
دو هفته گذشته مدیر کل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه بسته اقتصادی دولت و طرحهای خروج از رکود جزئیات طرح «توزیع کارت اعتباری 10 میلیون تومانی خرید کالاهای بادوام داخلی» را که از سوی این وزارتخانه به بانک مرکزی پیشنهاد شده بود را اعلام کرد و گفت که این پیشنهاد برای تحریک تقاضای خرید در بخش لوازم خانگی به بانک مرکزی ارائه شده است.
پس از این تاریخ، عباس هاشمی اعلام کرد که سود تسهیلات این کارتها 12 درصد است که در فاز اول این تسهیلات خرید به حقوق بگیران و بازنشستگان دولتی اعطا میشود.
به گفته وی، در این طرح خریداران میتوانند با دریافت کارت اعتباری و مراجعه به فروشگاههای اعلام شده نسبت به خریداری کالاهای با کیفیت ایرانی اقدام کنند.
همچنین در این طرح کالاها از لحاظ کیفیت، قیمت، دوام و خدمات پس از فروش گزینش شده هستند و بدین ترتیب با امکان انتخاب کالا از جانب مشتریان فضای رقابتی عادلانهای برای فروش ایجاد میشود.
وام 10 میلیونی گامی موثر در حمایت از تولید ملی
موسی الرضا ثروتی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس نیز در گفت و گو با خبرنگار «رازق» با اشاره به کارت اعتباری 10 میلیونی در حمایت از تولیدات بادوام داخلی، اظهار کرد: اعطای کارت اعتباری 10 میلیون تومانی یکی از راه های مؤثر برای خروج صنعت لوازم خانگی از حالت رکود است و می تواند گامی موثر در جهت حمایت از تولید ملی باشد.
وی با بیان اینکه مزیت اصلی این طرح حمایت از مصرف کالاهای داخلی است و موجب افزایش تقاضا از سوی مردم می شود، گفت: یکی از اثرات مؤثر آن، ترغیب تولیدکنندگان به تولید کالاهای با کیفیت بالا و همچنین ایجاد رقابت بین آنها برای جذب مشتری بیشتر است.
علت تعطیلی کارخانه ها نبود نقدینگی است
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اینکه علت اصلی تعطیلی بسیاری از کارخانه های تولید عدم نقدینگی آن ها برای تهیه مواد اولیه تولید است، تصریح کرد: این امر نه تنها از توان تولید آنها کاسته بلکه در برخی از صنایع که حتی الامکان صادرات هم وجود داشته با ضرر و زیان بسیاری مواجه کرده است.
ثروتی ادامه داد: این طرح موجب ورود سرمایه در گردش به بازار لوازم خانگی و به طبع آن، ایجاد امکان برای تولیدکنندگان برای افزایش میزان تولید و حتی صادرات هم خواهد شد.
خروج از رکود توسط وام 10 میلیونی بلند مدت نخواهد بود
محمد طحانپور، رئیس اتحادیه لوازم خانگی نیز در گفتوگو با خبرنگار «رازق»، اظهار کرد: این طرح قابلیت آن را دارد که برای خروج از رکود بازار لوازم خانگی اثرگذار باشد ولی قطعاً تأثیر آن بلند مدت نخواهد بود.
وی با بیان اینکه دولت هم اعلام کرده که این طرح برای یک دوره 6 ماهه است، گفت: پس از آن با اجرایی شدن برجام خیلی از مشکلات خود به خود حل خواهد شد و تولیدکنندگان میتوانند با افزایش صادرات، بخشی از کاهش فروش خود در بازار داخلی را جبران کنند.
لزوم عرضه کالای باکیفیت
رئیس اتحادیه لوازم خانگی با اشاره به اینکه این طرح در جهت حمایت از مردم و تولیدکنندگان است، ادامه داد: باید دقت شود که به هیچ عنوان کالای بیکیفیت عرضه نشود و تمام تولیدکنندگان کالاهای کیفی خود را در این طرح به فروش برسانند.
طحانی پور تصریح کرد: طرح دولت با هدف فروش کالاهای بادوام است لذا اگر این امر رعایت نشود مردم نیز متحمل خسارت مالی خواهند شد چرا که در یک دوره دو ساله باید 12 درصد سود پرداخت کنند.
وی با تأکید بر اینکه اتحادیه لوازم خانگی برای اجرایی شدن طرح دولت همکاریهای لازم را دارد، تأکید کرد: برای آنکه این طرح بدرستی اجرا شود باید کارگروهی از نمایندگان وزارت صنعت، تولیدکنندگان و بازار تشکیل شود تا ابعاد آن با دقت مورد بررسی قرار گیرد.
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- خداحافظی با کارت های اعتباری 20 هزار ریالی تا پایان سال
- جزئیات ارائه کارت 100میلیون ریالی به فرهنگیان
- بانک مرکزی طرح ۱۰ میلیونی خرید کالای ایرانی را به شکست کشاند
- نبض کند بازار لوازم خانگی یزد با گرانی غیرمجاز!
- تازهترین روایت بانک مرکزی از منفی شدن تمام شاخصهای صنعت و مسکن/ نرخ رشد همچنان «محرمانه»
- اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی روی زمین مانده/ نظام پولی، بانکی و سرمایه گذاری کشور باید در خدمت تولید قرار گیرد
- ماله کشی اصلاح طلبانه بر «دومینوی تعطیلی کارخانجات کشور»