غفلت ساختاری در آموزش قبل از دبستان مشهود است/ ضرورت اجرای طرح گزینش در مهد کودکها/بهزیستی ساختار لازم برای برخورد با جریانات خزنده را در اختیار ندارد
به گزارش یزدرسا به نقل از عصرفرهنگ، همه ما کم و بیش خبری از نفوذ پیروان فرقه ضاله بهائیت در مهد کودک ها شنیده ایم. اما شاید باور اینکه در شهر یزد با مردمانی متدین نیز فرقه بهائیت در مهدکودک ها ریشه دوانده باشد به ذهن کسی خطور نکند. متن پیش رو حاصل گفتگو با منبعی آگاه است که تمایلی به افشای نام خود نشان نداد. آگاه است که تمایلی فردی دلسوز و در عین حال نگران از وضعبت این روزها است. وی هر چند نسبت به نبود گزینش و مشکلات ساختاری انتقادات بسیاری دارد اما اکثرا مدیران 360 مهد استان یزد را افرادی مومن و متعهد می داند. متنی که در ادامه می آید اهم سخنان وی است:
* شاید بیش از 30 سال از موضوع آموزش قبل از دبستان چه در مهد کودک ها و چه پیش دبستانی ها و مهد قرآن ها «غفلت ساختاری» شده است. کسانی که در این حوزه دلی می سوزانند باید کاری راهبردی انجام دهند.
* همین حالا هم در مهد کودک ها و مهد قرآن های ما افراد متدینی وجود دارند ولی در حوزه کودکان گروه انگشت شماری با حیثیت این قشر بازی می کنند. این اتفاقات هم دلایلی متعددی دارد که یکی از آنها نبود محتوای مناسب است. مربی از ساعت 8 تا 11 بچه ها را سرگرم می کند و خانواده ها هم خوشحال هستند. در صورتی که به علت نبود محتوا گاهی مربیان دست به اقداماتی می زنند که فقط وقت را پر کنند و این در حالی است که افراد اندیشمندی در استان هستند که می توانند این اوقات را از حالت تهدید به یک فرصت تبدیل کنند.
* در مناسبت های مختلف نیاز استفاده از معنویت ها احساس می شود. مثلا در عید غدیری که گذشت، برای سن افراد 40 تا 50 ساله فضا اشباع شده است، اما تا کنون چه تعداد پوستر در حوزه کودک و خردسال تولید شده است؟ در حوزه دفاع مقدس چطور؟
* حوزه کودک ظرافت های خاص خود را دارد. اقدامات در این زمینه دیر جواب می دهد. ولی براستی چند درصد از اعتبارات کشوری در حوزه کودکان هزینه می شود؟
* در گذشته گزینشی وجود داشت. وقتی می خواهیم استاد دانشگاهی را پذیرش کنیم یک سری آیتم های خاص برای جذب این فرد در نظر گرفته می شود. باید برای مهدکودک ها هم چنین برنامه ای اجرا شود. باید مهد کودک ها هم وصل به هسته گزینش دستگاه هایی نظیر آموزش و پرورش یا دانشگاه ها شود. متاسفانه تبلیغاتی بهائیت شده است که امیدواریم اصلاحاتی صورت بگیرد. خوب است با خاطیان برخورد شود ولی اگر در گزینش خوب کار می شد دیگر چنین مشکلاتی وجود نداشت.
* سال گذشته همین گروه ها با حضور چراغ خاموش خود کلاس قرآن و طرح فراغت رایگان برگزار کرده بودند. ولی یک جلسه هم آموزش قرآن نداشتند. وقتی از آن ها سوال می کردند چرا قرآن درس نمی دهید؟ هر بار بهانه ای می آوردند. مثلا می گفتند مربی از قم دعوت شده و هنوز نیامده است. یا مثلا برای اینکه بچه ها را از این فضاها دور کنند به جای آموزش بچه ها را به پارک کوهستان می بردند و با پیتزا از آن ها پذیرایی می کردند تا فراگیری قرآن را از یاد ببرند. اینجور برای اعتقادات خود هزینه می کنند.
* بهزیستی ساختار لازم برای جلوگیری از چنین اتفاقاتی را در اختیار ندارد. از طرفی آن ها هم حرفه ای هستند و عقاید خود را هنرمندانه ترویج کرده و یا طوری رفتار می کنند که در شان مردم ما نیست.
* قبل از اینکه در شورای عالی انقلاب فرهنگی به دنبال تولید محتوا برای مهد کودک ها باشیم باید فردی که می خواهد این محتوا را به کودکان منتقل کند تربیت کنیم.
Related Assets:
- آغاز پویشی برای بخشش اجاره بها مالکین به مهدهای کودک در یزد
- افتتاح مرکز خدمات سالمندی بهار در یزد/مهدهای کودک استان تحت نظارت کارشناسان بهریستی!
- «حمایت» راه جذب کمک خیرین مدرسه ساز/ مهد کودک ها باید در اختیار آموزش و پرورش باشند
- فعالیتهای تبلیغی بهائیان در بیمارستانها
- آقای هاشمی! چه نسبتی میان خانواده انقلابی شما و دفاع «فائزه» از بهائیت و منافقین وجود دارد؟
- نحوه تربیت اسلامی یک انسان