فرمانده حزبالله لبنان بعد از آزادی نبل و الزهرا به حاج قاسم چه گفت؟/ روایتی از حرف شنوی فرماندهان روس از ایرانیها
به گزارش یزدرسا، سردار مجید ارجمندفر جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) شمالغرب به مناسبت نخستین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی در خصوص جنگ سوریه، نوع فرماندهی حاج قاسم، ویژگیهای شخصیتی این شهید و نقش فرماندهان زنجانی در سوریه ناگفتههای شنیدنی و خواندنی را بیان کرده که در زیر میخوانید:
سردار مجید ارجمندفر با تبریک و تسلیت نخستین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس اظهار کرد: نقش حاج قاسم در منطقه و تحولات آن را به این شکل میتوان بیان کرد که حاج قاسم باطل کننده سحر ابرقدرتها بود.
وی افزود: هر توطئهای که آمریکا و استکبار جهانی برعلیه مردم مظلوم و مستضعف منطقه داشتند، حاج قاسم آن توطئهها را خنثی میکرد.
جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) شمالغرب با بیان اینکه حاج قاسم در سوریه و عراق در مبارزه با داعش نقش اول را داشت، عنوان کرد: حاج قاسم کاریزمای بسیار قوی داشت و همچنین یک دیپلمات قوی بود که در صحبت با سران دولتها به خاطر اخلاص، صداقت در کلامش و عمل به تعهداتش آنها را متقاعد و با خود همراه میکرد.
حرف شنوی فرماندهان روس از ایرانیها
وی با اشاره به اینکه حاج قاسم در تعاملات دیپلماتیک با ارتش روسیه آنها را چنان متقاعد کرد که در سوریه پشتیبان ارتش سوریه شدند، گفت: فرماندهان ارتش روسیه خودشان در سوریه اعتراف داشتند که ما فقط به حاج قاسم و فرماندهان تحت امر ایشان اطمینان داریم و زیر بلیط هیچ فرماندهی دیگری جنگ نخواهیم کرد.
ارجمندفر بیان کرد: در تمامی درگیریهایی که فرماندهان درخواست آتش هوایی و بمب افکن را از فرمانده ارتش روسیه در سوریه داشتند، روسها بلافاصله در کمتر از نیم ساعت در منطقه حاضر و ماموریت خودشان را به زیبایی به اجرا در میآوردند.
وی با بیان اینکه رمز موفقیت حاج قاسم در منطقه اطاعت از ولایت بود، خاطرنشان کرد: ایشان راهبردهای مقام معظم رهبری را در منطقه عملیاتی کرد و توانست از توان جهان اسلام بر علیه توطئههای آمریکا استفاده کند به بیان دیگر ارتش جهان اسلام را متشکل از کشورهای عراق، سوریه، لبنان، پاکستان، افغانستان و ایران تشکیل داد.
تربیت دستگیر شدگان داعش
جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) شمالغرب با اشاره به اینکه حاج قاسم از دستگیر شدگان داعش و النصره نیز نیرو جذب میکرد، اظهار کرد: مقام معظم رهبری فرموده بودند در جنگ داعش تا جایی که ممکن است آنها را نکُشید چرا که آنان جوانانی هستند که فریبشان دادند. برخی از اسرای داعش نزد ارتش سوریه بودند با صحبتها، منطق و عقل به خطایی که دچار آن شده بودند، پی برده و اعلام آمادگی کردند که در ارتش سوریه برای جنگ با داعش حضور پیدا کنند یعنی بخشی از توان نیرویی همین دستگیر شدگانی بودند که جذب شده بودند.
وی با بیان اینکه حاج قاسم سلیمانی ویژگیهای شخصیتی بسیاری داشت، افزود: از برجستهترین ویژگیهای حاج قاسم میتوان به شجاعت، استقامت، مقاومت، درایت، تیزهوشی، معنویت و اخلاص ایشان اشاره کرد، حاج قاسم با خدا بود و به هیچ وجه اهل تظاهر نبود.
ارجمندفر با بیان اینکه حاج قاسم نمونه برجستهای از تربیت شدگان مکتب امام خمینی(ره) بود، عنوان کرد: حاج قاسم به عنوان مثال در مدیریت و فرماندهی زیردستان چنان صمیمی و مهربان بود که از تمامی کشورهایی که در جنگ سوریه با سازمان دهی ایران حضور داشتند، عاشق حاج قاسم شده بودند.
وی با اشاره به اینکه تمام نیروها مشتاق این بودند که در کنار حاج قاسم باشند، خاطرنشان کرد: این عشق و علاقه به حاج قاسم به حدی بود که یکی از عزیزان افغان برایم تعریف میکرد و میگفت: سه سال است در جنگ سوریه هستم و با اینکه خانواده دارم، دلم نمیآید عشق و علاقه به دفاع از حرم را رها کرده و کنار خانواده باشم. حاج قاسم در دل این بسیجیان نفوذ کرده بود.
جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) شمالغرب بیان کرد: حاج قاسم نیروهای متاهل را شناسایی کرده بود و خانوادههایشان را با برنامهریزیهای خود به سوریه انتقال میداد و به رزمنده میگفت بیا خانوادهات را در فلان هتل ببین. حاج قاسم تا این اندازه به فکر نیروها بود.
قاطعیت حاج قاسم
وی با بیان اینکه حاج قاسم در قاطعیت با فرماندهان ضمن صمیمی بودن چنان جدی بود که هنگام صدور دستور ایشان آن دستور در کمترین زمان و به زیبایی اجرا میشد، گفت: تمامی فرماندهان عاشقانه در پی اجرای دستور ایشان بودند یعنی اگر حاج قاسم دستوری صادر میکرد، مطمئن بود که آن دستور بدون کم و کاست به مرحله اجرا درخواهد آمد.
ارجمندفر ابراز کرد: یکی از ویژگیهای حاج قاسم تربیت نیروی انسانی بود، ایشان موفق شد افراد دستگیر شده از داعش را با تربیت، با گفتوگو و منطق به خطای خودشان آگاه و هدایت کند. برخی از افراد دستگیر شده از داعش از فرماندهان حاج قاسم خواهش میکردند که اجازه دهید ما بیاییم در کنار شما با داعش بجنگیم.
وی با بیان اینکه در سوریه و آموزشگاهها در جایی که نیروهای بسیجی سازماندهی میشدند، از اکثر مذاهب و قومیتها حضور داشتند، گفت: حاج قاسم وحدت و انسجام را بین این قومیتها و مذاهب ایجاد کرد به طوریکه از یهودی، مسیحی، کلیمی و ادیان مختلف در منطقه حضور داشتند که حاج قاسم بین اینها وحدت ایجاد کرده بود و آموزش میداد به طوری که گردانهای بسیج سوریه از همین نیروها تشکیل شدند و به نوعی دفاع را بومی کرد.
جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) شمالغرب یادآور شد: حاج قاسم حتی به ارتش سوریه نیز آموزشهایی داد تا بتوانند در ماموریتهای مشترک با بسیج سوریه کارهای تکمیل شده انجام دهند و به نوعی مکمل هم باشند.
وی با بیان اینکه حاج قاسم در دل آموزشها به مسائل تربیتی و اخلاقی نیر میپرداخت، گفت: حاج قاسم در آموزشهای فرماندهان ارتش سوریه به نقش خانواده و جایگاه پدر و مادر نیز میپرداخت، یک افسر از ارتش سوریه میگفت که من مشروب میخوردم و هنگامی که به خانه میرفتم همیشه رفتار نامناسبی داشتم که این آموزشهای حاج قاسم در من اثر کرد و رفتارم با خانواده دگرگون شد.
محبوبیت ایرانیها بین مردم سوریه
ارجمندفر بیان کرد: در نوع مشارکت و دفاع از مردم سوریه نقش ایران و حاج قاسم چنان جا افتاده بود که وقتی ردههای پشتیبانی و نیروهای ایرانی برای خرید به شهر میرفتند، با استقبال ویژه مردم سوریه مواجه میشدند.
وی با بیان اینکه مردم سوریه همیشه عنوان میکردند که شما کشور ما را از دست ظالمین نجات میدهید، عنوان کرد: روحیه مقاومتی که حاج قاسم در مردم سوریه ایجاد کرده بود، باعث شده بود تا وقتی ما از فرماندهان خواستیم از شهر حلب یک بازدیدی داشته باشیم ما را به مقر ارتش سوریه بردند، فرمانده مقر ارتش سوریه گفت یک موضوعی را برای شما آماده کردیم که شما ببینید، دو اتاق سه در پنج را دیدیم که از ریخته گری تا موادگذاری و غیره توسط یک درجه دار ارتش سوریه و دو سرباز انجام میشد و میگفتند که در روز یک خمپاره 120 تولید میکنیم.
جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) شمالغرب ادامه داد: ما گفتیم شما اگر یکسال تولید کنید حدود 360 خمپاره میشود که در یک عملیات و در عرض یک یا دو ساعت تمام میشود، فرمانده ارتش سوریه گفت درست است اما ما میخواهیم ثابت کنیم که میشود روی پای خودمان بایستیم و وقتی فرماندهان سوری نیز این صحنهها را میبینند آنها نیز این روحیه مقاومت را درک میکنند.
فرماندهی سردار اوصانلو در آزادی نبل و الزهرا
وی با بیان اینکه این روحیه را حاج قاسم در سوریه ایجاد کرده بود، خاطرنشان کرد: حاج قاسم فردی بود که همیشه در خط مقدم حضور داشت، بنده خودم میدیم که با موتور چطور به خط میزد و بعد از اطمینان اجازه اجرای عملیات میداد. حاج قاسم اعتقاد داشت که تا وقتش نرسد به مقام شهادت نخواهیم رسید و همیشه از خداوند طلب شهادت میکرد.
جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) شمالغرب با اشاره به آزادی شهرهای نبل و الزهرا عنوان کرد: نبل و الزهرا دو شهر شیعه نشین و نزدیک به هم است، این شهرها نزدیک 5 سال در اسارت جریان تکفیر بود و حتی آنها اجازه نمیدادند مجروحین، بیماران و افراد کهنسال از محاصره خارج شوند و یا اینکه به اهالی منطقه آذوقه، دارو، آب و غیره برسد.
وی با بیان اینکه جمعیت محاصره شده حدود 70 هزار نفر بود، اظهار کرد: در عملیاتی که برای آزادسازی این دو شهر شکل گرفت، فرماندهی محور با سردار محمدتقی اوصانلو فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) شمالغرب بود که عملیات سخت، پیچیده و دشواری را فرماندهی کردند.
شنود از داعشیها
ارجمندفر با اشاره به اینکه در این عملیات باطن جریان تکفیر خود را نشان داد، افزود: از شنودی که از بی سیم گروههای تکفیری داشتیم، در آن صحنه درگیری که در سخت ترین شرایط بود از فرماندهان خودشان درخواست نیروی کمکی و آذوقه و مهمات را داشتند و چون فرماندهانشان میدیدند صحنه چنان سخت است که امکان رساندن نیروی کمکی و مهمات فراهم نیست اینها را به آرامش دعوت میکردند و میگفتند بدانید که در این جنگ و جهاد اگر هم به مقام شهادت برسید با رسول الله همنشین خواهید شد، فرمانده جریان تکفیر در نبل و الزهرا پشت بی سیم به فرماندهانشان میگفت خودتان بیایید به بهشت بروید، اینجا جهنم است و ما در جهنمی از آتش و گلولههای قرار گرفتیم.
وی با بیان اینکه سردار اوصانلو فرمانده آزادسازی نبل و الزهرا بودند، گفت: بعد از آزادی این شهرها هفت هزار رزمنده از جمعیت 70 هزار نفری به ارتش سوریه ملحق شد، بعد از این عملیات ارتش سوریه به حاج قاسم گفته بود که ما به اندازه کافی نیرو در اختیار داریم و شما میتوانید از نیروهایی که میآوردید را کم کنید.
فرمانده حزب الله لبنان به حاج قاسم چه گفت؟
این فرمانده دلاور زنجانی خاطرنشان کرد: جلسهای که بعد از آزادسازی شهرهای نبل و الزهرا بین فرماندهان و حاج قاسم بود، فرمانده حزب الله لبنان که خود آبدیده جنگ در مقابله با اسرائیل و داعش بود، تاکید داشت که من در طول عمرم نیروی مانند نیروی ایرانی ندیدم، اینها چطور انسانهایی بودند که هنگام پیش روی و وقتی که دوستان خود را هنگام شهادت میدیدند بدون از دست دادن روحیه از کنار آنها رد میشدند و به پیش روی ادامه میدادند تا به اهداف و ماموریتهای محوله برسند، بنده شجاعت، غیرت و ایثار را از فرماندهان و نیروهای ایرانی آموختم.
وی با بیان اینکه حاج قاسم الگوی تربیتی نیروها و فرماندهان ما شده است، خاطرنشان کرد: حاج قاسم هر ماه به اصفهان میرفت و سر مزار حاج احمد کاظمی و حسین خرازی حاضر میشد. دائم با خانواده شهدا و فرزندان شهدا ارتباط تلفنی داشت حتی زمان هایی که در سوریه بود.
ارجمندفر با اشاره به اینکه نماز شب و زیارت عاشورای حاج قاسم هیچ گاه فراموش نمیشد، افزود: سلاح حاج قاسم اشکش بود، حاج قاسم همه را عاشق خود کرده بود و یک الگوی زنده مبارزاتی برای جهان اسلام و مجاهدین انقلاب است تا بتوانند با اتخاذ شیوههای مدیریتی و رفتاری ایشان در پیشبرد اهداف انقلاب قدمهای مثبتی بردارند.
وی با بیان اینکه حاج قاسم عاشق روحانیت بود و با علما و مراجع مدام دیدار داشت، گفت: حاج قاسم نقش علما را در جبههای جنگ کلیدی میدید، به طوریکه در اکثر در گردانهای ایرانی و غیرایرانی از روحانیت حضور داشتند.
جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) شمالغرب با تاکید بر اینکه حاج قاسم تبلور ارزشهای فرهنگ اسلامی ایرانی بود، گفت: حاج قاسم حتی بعد از شهادتش نیز اهداف و برنامههای استکبار را نقش برآب کرد، مردمی که در مراسم تشییع با آن عظمت ایشان را بدرقه کردند در دنیا بی سابقه بود و حقانیت راهی که حاج قاسم طی میکرد را به جهانیان اعلام کرد.
وی با بیان اینکه حاج قاسم ذوب در ولایت بود، تصریح کرد: هنگامی که بالای 80 سوریه سقوط کرده بود، حتی زمانی که به 250 متری حرم حضرت زینب(س) و کاخ بشار اسد رسیده بودند مقام معظم رهبری فرمودند که سوریه میماند و بایستی دفاع کرد. این کلام را حاج قاسم عملیاتی کرد و وقتی بشار اسد این قاطعیت را دید، گفت ما هم تا آخرین لحظه و تا آخرین نفس میمانیم و دفاع میکنیم که این باعث آزادی سوریه شد.
ارجمندفر با تاکید بر اینکه حاج قاسم قهرمانی برای مجاهدین جهان اسلام تبدیل شد، گفت: هرکسی بخواهد در هرجای عالم مقاومتی بکند باید از مکتب حاج قاسم فرهنگ مقاومت را بیاموزد. مردم عراق و سوریه با عمل خود نشان دادند که مقاومت تنها راه پیروزی و آزادی است.
نگاه ویژه حاج قاسم به نیروهای شمالغرب
وی با اشاره به اینکه حاج قاسم سلیمانی نگاه ویژهای به منطقه شمالغرب داشت، اظهار کرد: حاج قاسم نیروهای منطقه شمالغرب و فرماندهان شمالغرب را قبول داشت، هنگامی که اربیل در خطر سقوط داعش بود و داعش برنامه تصرف اربیل را داشت، حاج قاسم ساعت 10 شب به سردار اوصانلو فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) ابلاغ ماموریت کرد که بایستی در اربیل حضور پیدا کنید.
ارجمندفر افزود: حاج قاسم در این ماموریت تاکید کرد که باید هجوم این جریان تکفیر را به عقب برانید که در راستای همین ابلاغ ماموریت، ساعت 5 صبح نیروها در فرودگاه ارومیه آماده بودند و ساعت 9 صبح در خط مقدم با جریان تکفیر درگیر شدند.
جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) شمالغرب با بیان اینکه نیروهای منطقه شمالغرب هجوم تکفیریها در اربیل را به هم ریختند، ابراز کرد: تکفیریها بعد از ورود نیروهای ما مجبور به عقب نشینی شدند.
انتهای پیام/