ID : 18268395
گفتگو با کارآفرین یزدی:

فروش و دلال بازي هاي بازار؛ مشكل اصلي تولیدکنندگان قارچ یزد/حمایت بسیج سازندگي؛ مهمترین عامل موفقیت بود


فعال حوزه اقتصادی اذعان داشت: با وجود فرصت اندک کار دولتی و استخدامی‌های موجود، شرایط فعلی ایجاب می‌کند هر جوان با استفاده از ظرفیت های محل زندگی خود درآمد زایی ایجاد کند و در حد توان خود به تحقق اقتصاد مقاومتی کمک کند.

به گزارش یزد رسا به نقل از آوای‌اقتصاد، توجه به تولیدات داخلی، استفاده از نیروی کار و سرمایه داخلی، اتکا بر اقتصاد «دانایی‌محور»، توجه خاص به تولید کالاهای اساسی و محصولات زیربنایی از مهم‌ترین مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی‌ هستند. از سوی دیگر توجه به تولید داخلی در بیانات مقام معظم رهبری بارها مورد تأکید قرار گرفته است.

مهم‌ترين معضل فعلي كشور در بخش اشتغال و بازار كار، فارغ التحصيلاني هستند كه پس از فراغت از تحصيل و آماده شدن براي ورود به عرصه كار و توليد، تفكر پشت ميز نشيني را دارند. امروز نگاه جامعه به مقوله اشتغال اين است كه تنها پشت ميز نشيني را شغل مي‌دانند، اين در حالي است كه كارشناسان تأكيد دارند كه براي تغيير اين ديدگاه بايد تفكر كارآفريني ميان نوجوانان گسترش يابد.

علي حاجي حسيني فارغ‌التحصیل رشته كشاورزي، از جمله جوانانی است که قدم در راه تولید گذاشته و به‌جای دست روی دست گذاشتن و منتظر پارتی و پیدا شدن شغل بودن، با کارآفرینی و تلاش‌های زیاد پا به عرصه تولید گذاشته است.

حاجي حسيني به عنوان یکی از افراد برتر در ایجاد طرح های اقتصاد مقاومتی در شهرستان یزد، مهمترین عامل موفقیت خود را اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگي دانست و گفت: با وجود تحریم‌های ظالمانه غرب و حکومت های استکبار لازم است با پروژه‌های داخلی رونق اقتصادی خانواده و کشور خود را افزایش دهیم.


 

وی با بیان اهمیت حمایت از تولید داخل در کشور اظهار داشت: توجه به ترویج و توسعه طرح‌های اقتصاد مقاومتی در همه عرصه‌ها علاوه بر اینکه به تقویت روحیه خودکفایی کمک می‌کند از سویی حلال مشکلات اقتصادی کشور و راهکار برون رفت از رکود تورمی است. از این رو در امر تولید باید از روش‌هایی استفاده کرد که کمترین میزان وابستگی به نقدینگی را دارند و در سریع‌ترین زمان به بازدهی مطلوب می‌رسند و از این طریق تولید را توسعه و رونق داد.

حاجي حسيني از جمله جوانان تحصیل کرده و فعال بسیج شهرستان يزد است که کار خود را با جدیت شروع کرده ، اما او برای علاقه مندی، کمک به خودکفایی و بهبود امرار معاش خود رازهایی را بیان می کند که شنیدن آنها خالی از لطف نیست.

این فعال حوزه اقتصادی اذعان داشت: با وجود فرصت اندک کار دولتی و استخدامی‌های موجود، شرایط فعلی ایجاب می‌کند هر جوان با استفاده از ظرفیت های محل زندگی خود درآمد زایی ایجاد کند و در حد توان خود به تحقق اقتصاد مقاومتی کمک کند.

حاجی‌حسینی با بیان این که شهرستان يزد در سالهای اخیر خیزش خوبی برای به حرکت درآوردن چرخ‌های تولید در منطقه را آغاز نموده؛ ادامه داد: تلاش کردم تا سهمی هر چند اندک در این راه داشته باشم و با کمک و حمایت‌های بسیج سازندگي توانستم یک واحد تولید و پرورش قارچ را راه‌اندازی کنم.


وی با بیان ضرورت حمایت از کارآفرینان اظهار داشت: حدود 3 سال است که در عرصه پرورش قارچ دکمه‌ای مشغول فعالیت می‌باشم و در این عرصه با مشکلاتی نیز مواجه شدم که به لطف خدا و کمک بسیج سازندگي توانستم مشکلات خود را تا حد زیادی برطرف نمایم؛ اما لازم است حمايت ها از كارآفرين ها بيشتر شود.

حاجی حسینی افزود: با دریافت تسهیلات 20 میلیون تومانی بسیج سازندگی توانستم تولید خود را افزایش داده و سطح توليد خود را در ماه به 4 تن برسانم که رشد خوبی در راه تولید قارچ به حساب مي آيد.

وی در خصوص نحوه تولید و پرورش قارچ یاد آور شد: در طرح پرورش قارچ در یک بازه زمانی ۶۰ روزه شامل دو مرحله رویشی و زایشی می‌توان قارچ تولیدی را برای فروش روانه بازار مصرف کرد.


 

این تولید کننده با بیان این که کار تولید و پرورش قارچ یک فضای ارگانیک است طبیعتاً از محیطی پاک برخوردار است افزود: اگر کسی وارد این مقوله و بستر تولید شود سوای زحمت و سختی های کار ، روز به روز به آن علاقمند‌تر خواهد شد.

حاجی حسینی افزود: مشكل اصلي تولیدکنندگان قارچ، فروش و دلال بازي هاي بازار است كه اگر خدابخواهد ما در حال گسترش كار خود در حوزه بازاريابي و فروش نيز هستيم.

وی در خصوص شروع کار خود اظهار داشت: ما در فضایی هرچند محدود در قالب يك سالن كوچك با علاقه کار خود را شروع کردیم و تداوم فعالیت این واحد پرورش قارچ باعث توسعه کار شد و در حال حاضر با 4 سالن كار خود را ادامه می‌دهیم به طوری که براي 3 نفر به طور ثابت و 4 نفر به صورت متغير شغل ايجاد شده است.



 

حاجی حسینی ادامه داد: در آغاز کار مختصر آورده ای را برای طرح تدارک دیده شده بود و در سایه استفاده از تجربیات شخصی و آموزش‌های کسب شده در کلاسهای آموزشي و دانسته‌هاي خود و با استفاده از راهنمایی های بسیج سازندگی و استفاده از تسهیلات اقتصاد مقاومتی توانستم موفقیت های لازم را در این زمینه کسب و به نوعی مقدمات راه اندازی یک واحد تولیدی در حوزه اقتصاد مقاومتی را ایجاد نمایم که هم برای خودم و هم خانواده ام سودمند بوده است .

حاجي حسيني در پایان ابراز داشت: همه چیز، کار دولتی و استخدامی نیست. این حقیقتی است که در اطراف خود می‌بینیم که تولیدکنندگان زیادی وارد عرصه پرورش قارچ میشوند و بعد از چند دوره تولید کار را تعطیل می‌کنند. این اتفاق به يك دلیل ساده رخ می‌دهد که اگر حواسمان را جمع کنیم و با مطالعه و اصولي وارد اين عرصه شويم می‌توانیم برای خود شغلی مطمئن دست و پا کنیم و کار پرورش قارچ را به آينده روشن شغلی خود تبدیل کنیم و اين غول بيكاري را شكست دهيم.

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.