فضا باید برای دستیابی به ابعاد اقتصاد مقاومتی زنده بماند
به گزارش یزد رسا به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، سید محمد میرمحمدی، صبح پنجشنبه 18 اردیبهشت ماه در گردهمایی ائمه جمعه سراسر استان که در دفتر امام جمعه تفت برگزار شد، ضمن ابراز خوشحالی از حضور در جمع امامان جمعه سراسر استان، حلول ماه رجب را تبریک گفت و با اشاره به دستور کار جلسه با عنوان " بررسی اقتصاد مقاومتی" به مباحث مختلف مطروحه در این نشست اشاره نمود و گفت:برای نتیجه گیری مطلوب، بهتر است تا بر موضوعی خاص تمرکز نماییم تا به یک نیتجه مطلوب برسیم و قدم به قدم به سمت هدف حرکت کنیم.
وی افزود: مواجهه با مشکلات، اگر فقط به معنای طرح مشکل باشد و در این فرایند، مشکلاتی را مطرح کنیم ، تکرار مرتب این مشکلات ، باعث میشود که مشکل، در ذهنمان نقش ببندد ، در صورتیکه برای رفع هر یک از این مشکلات باید، علاوه بر طرح آنها، راهکارها را بشناسیم و ببینیم که چگونه باید این مشکلات را مرتفع نماییم.
استاندار یزد ادامه داد: اقتصاد مقاومتی ساز و کارهای خود را دارد و باید روی این ساز و کارها بحث و گفتگو کرد و در مرحله بعد آنچه به مسئولین مربوط می شود را باید دنبال کنیم و آنچه مردم باید در گستره آن نقش آفرینی کنند نیز باید به گونه ای آگاه شوند تا بتوانند نقش خود را به درستی ایفاء کنند. بنابراین ابتدا باید در این خصوص، مسیر درست را انتخاب کنیم.
میرمحمدی با طرح این سوال که " اقتصاد مقاومتی چیست؟" گفت: مقام معظم رهبری، هم مبانی اقتصاد مقاومتی را ذکر کردند و هم الزامات اقتصاد مقاومتی را بیان فرمودند. رسانه ها نیز این موارد را منعکس کردند، منتهی باید ببینیم که آیا همین مباحث، برای فراهم کردن فضا در جهت اجرای اقتصاد مقاومتی در جامعه کفایت می کند؟
وی ادامه داد: باید فضا زنده بماند و برای زنده ماندن این فضا باید ابعاد دستیابی به اقتصاد مقاومتی همواره در جامعه تشریح شود و مردم در جریان مباحث مربوطه قرار گیرند و نقشی که مسئولین باید در این رابطه ایفا کنند یادآوری شود و نقشهایی که مردم نیز باید ایفا نمایند به آنها داده شود ، نه اینکه فقط در کلام بگوییم که اقتصاد مقاومتی باید انجام شود، بلکه باید همه عوامل را دنبال کنیم تا به نتیجه برسیم.
استاندار یزد سپس به مباحث مرتبط با حوزه فرهنگ در جامعه اشاره نمود و در این رابطه، تذکرات مقامات بلندپایه کشور اعم از مقام معظم رهبری ، مسئولین عالی رتبه نظام و مراجع تقلید را خاطر نشان کرد وسپس به وضعیت فرهنگ در دانشگاه ها، مراکز عمومی و جامعه اشاره نمود و خطاب به حضار گفت: چرا امروز وضع فرهنگی ما به این شکل در آمده است؟ آیا توقع داریم که دیگران نباید کاری بکنند تا ما بتوانیم مسیر درست را در بحث فرهنگ در پیش بگیریم؟! طبیعی است که هیچکس این را نمی پذیرد و همه به دنبال کار خود هستند.
وی افزود: خارجی ها مطیع ما نیستند که به آنها در مباحث فرهنگی امر و نهی کنیم و بگوییم که چه بکنند و چه نکنند. مشخص است که علم و پژوهش و فناوری تاثیر خود را در پیشرفت جوامع خواهد گذاشت.
عالی ترین مقام اجرایی استان، در ادامه، با اشاره به بحث گیرنده های ماهواره ای گفت: می گوییم که ماهواره نباید باشد. آیا با این حرف تکلیف ما تمام می شود؟ امروز میگوییم گیرنده های ماهواره ای را جمع آوری کنید. اما می بینیم دستگاهی می سازند که نیاز به گیرنده بشقابی نداشته باشد و روی تلویزیون نصب می شود. همین مثال نشان میدهد که ما باید راه درست را برویم و به تکنولوژی دست یابیم وگرنه اینکه دائم با هم مشکلات را طرح کنیم، کار انجام نمی شود.
وی ضمن تاکید بر لزوم حرکت همه نیروها و سازمانها در کشور به سمت علم آموزی و دانش اندوزی، به موضوع تحریم رادیو و تلویزیون، در ایام قبل از انقلاب از سوی مراجع دینی اشاره کرد و دلیل این امر را محتوای غیر اسلامی برنامه های این رسانه ها در آن دوران دانست و افزود: بعد از انقلاب اسلامی، امام خمینی(ره) فرمودند که هر چه از رادیو و تلویزیون جمهوری اسلامی پخش می شود شرعی است چرا که این برنامه ها محتوایی در راستای جمهوری اسلامی داشته و دارند. بنابراین نتیجه می گیریم که رادیو و تلویزیون به خودی خود، مشکلی ندارد، بلکه آنچه می تواند تاثیر گذار باشد، محتوای این رسانه هاست.
میرمحمدی ضمن تاکید بر لزوم تجهیز کشور به علم و فناوری روز دنیا، صرف منع نمودن در همه امور را راهگشا ندانست و فرهنگ سازی در مباحث گوناگون را، مستلزم اخذ تصمیمات و حرکت بر مدار برنامه و ساز و کار مشخص دانست و با مقایسه امکانات فرهنگی کشور در قبل از انقلاب اسلامی و بعد از آن خطاب به حضار گفت: با توجه به امکانات فوق العاده بیشتری که پس از انقلاب اسلامی در عرصه فرهنگ در کشور موجود است، چرا در قبل از انقلاب جوانانی داشتیم که در فضای ضد فرهنگی و ضد اسلامی آن زمان، خود را حفظ کردند، مبارز و انقلابی شدند، انقلاب کردند و حکومت طاغوت را سرنگون کردند ولی امروز منفعلانه با این مسائل برخورد می کنیم؟ سوال بزرگیست که باید جواب آنرا پیدا کنیم و ببینیم که چرا به این نقطه رسیدیم و اگر راهی که آمدیم درست نبوده، آنرا اصلاح کنیم و بیاندیشیم که آیا وظایفی که به عهده ما بوده به درستی انجام داده ایم و به هر روی باید عیب کار را بیابیم و در این خصوص آسیب شناسی کنیم.
استاندار یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طرح موضوع لزوم مساعدت به حوزه های علمیه استان توسط یکی از حاضرین گفت:اینکه عنوان می شود در طول 200 سال گذشته در ارتباط با توسعه حوزه های علمیه در شهر یزد کاری صورت نگرفته، حرف تکاندهنده ایست و جای تعجب دارد و حقیقت این است که باید در این زمینه برنامه ریزی شود و این شما دست اندرکاران حوزه هستید که باید در این خصوص اقدام کنید چرا که آنچه به دولت در این رابطه مربوط می شود، اقدامات جانبی و حمایتی است.
وی افزود: برای من، حوزه و دانشگاه یکی است و بايد به این امر توجه کنیم که اگر انگیزه های توسعه دانشگاه را برای حوزه هم ایجاد نماییم، همانگونه که دانشگاه ها در حال توسعه است، حوزه ها نیز توسعه می یابند و این کار خود دست اندرکاران حوزه است تا با همفکری و هم اندیشی، انگیزه های جذب جوانان به حوزه های علمیه و ایجاد روند توسعه آنرا دریابند.
استاندار یزد در ادامه با اشاره به فعالیت بخش خصوصی در کناربخش دولتی درتوسعه فضاهای دانشگاهی، ابراز نمود که:" این امر نیز میتواند در ارتباط با حوزه های علمیه، عملی شود و استانداری نیز در طی این مسیر مساعدت لازم را معمول خواهد داشت. در همین راستا به معاونت برنامه ریزی استانداری تاکید شده تا به هر صورت ممکن، در ردیف اعتباری موجود، برای حوزه های علمیه استان اعتبار لازم گنجانده شود و آنچه تا به حال در این رابطه اتفاق افتاده این است که خوشبختانه اعتبار تخصیصی به حوزه های علمیه استان، از محل اعتبارات استان و موارد خارج از شمول، با توجه به تخصيص اعتبار داده شده بيش از آن چیزی است که در برنامه قید گرديده است."
میرمحمدی در ادامه در پاسخ به يكي از ائمه محترم جمعه در خصوص سفر یکی از فعالین سیاسی به یزد و سخنرانی او در دانشگاه آزاد اسلامی و اتفاقات پس از آن، بر لزوم رعایت ضوابط و مقررات تاکید کرد و ضمن اشاره به فرایند دعوت از این فعال سیاسی به استان گفت: در ارتباط باافرادیکه به استان دعوت می شوند، ضوابط و مقرراتی وجود دارد. مثلاً در رابطه با فعال سیاسی دعوت شده به دانشگاه آزاد اسلامی یزد، این فرایند به این شکل بوده که در دانشگاه مذکور، کمیته ای سه نفره موجود است که یکی از اعضاء آن، نماینده ولی فقیه در دانشگاه است که در آن کمیته دعوت از ایشان مطرح و پیرامون آن بحث شده و این حضور تصویب گردیده است.
وی ادامه داد: منتهی برخی همواره از آن طرف به موضوعات نگاه می کنند و گمان میکنند که همه کارها از سوی خودشان درست است! همیشه باید همه چیز را با هم ببینیم. در عین اینکه برخی دوست دارند حاشیه سازی کنند .
عالی ترین مقام اجرایی استان در تشریح اتفاق رخداده گفت: وقتی این فعال سیاسی، سخنرانی خود را در دانشگاه آزاد تمام کرده و برای اقامه نماز مهیا میشده، از او می پرسند که نظرتان بابت این موضوع چیست؟ و طبیعی است که او هم پاسخ داده و این پاسخ را هم مکتوب در وبلاگ خود منتشر نموده است. بدیهی است که ما نباید گمان کنیم که آنچه خود می پسندیم، همان راه درست است چرا که در کشور، قانون حاکم است و مسئولین ارشد نظام و مراجع قضایی و مراکز نظارت و کنترل در کشور نیز هر یک به وظایف خود عمل میکنند و هیچ خطایی از چشمها پنهان نمیماند.
وی ادامه داد: ممکن است از نگاه ما امری خطا باشد و همان موضوع از نگاه دیگری خطا نباشد. مهم این است که این امر در دستگاهی که متولی تشخیص صحت این دیدگاه است مشخص شود. چرا که ممکن است هر کس نظر و دیدگاهی نسبت به امور مختلف داشته باشد اما در نظام جمهوری اسلامی، هر دستگاهی متولی امریست و مسئولیت خود را میشناسد و به موقع بدان عمل میکند. بنابراین اگر افرادی بدون مجوز به خیابان بیایند و اسباب ترافیک، بي نظمي و نگرانی مردم شوند و برای مردم دغدغه ایجاد کنند، طبیعی است که خودسری کرده اند و باید از ایشان پرسید که از کجا مجوز گرفته اند؟! کدام دستگاه و مسئولی به آنها اجازه داده و مگر هر کس میتواند برای مردم مزاحمت ایجاد کند؟! ما نمیتوانیم چنین چیزی را بپذیريم.
میرمحمدی افزود: اگر مدعی هستیم که مردم در بحث اتباع بیگانه احساس ناامنی می کنند، چرا مردم در اینگونه مواقع نباید احساس ناامنی کنند؟ تقاضای من این است که همه این مسائل را با هم ببینیم.
استانداریزد سپس به تشریح اتفاقات رویداده پرداخت و گفت: آن شب، به من گزارش دادند، که از آن طرف افرادی با اتوبوس در حال آمدن به محل برگزاری مراسم هستند و از این سمت نیز اتوبوسی در حال آمدن است و مشخص نیست اگر از هر دو طیف این افراد به محل بیایند چه اتفاقی روی دهد. مقرر شد تا مراسم سخنرانی این فعال سیاسی در آن محل لغو شود و از برگزار کنندگان خواستیم که چنین برنامه ای اجرا نشود و مجوزی که صادر شده بود نیز لغو گردید . ولی اینکه از این طرف نیروهایی به محل آمدند، کار درستی نبود و باید پرسید که به اجازه چه کسی به این مکان آمدند؟
استاندار یزد خاطر نشان ساخت: نباید نظم و قانون نادیده گرفته شود و آنچه باید مد نظر همه باشد، نظم و مقررات است ومطمئن باشید اینگونه حرکتها جز آسیب به جامعه و فرهنگ چیزی در بر نخواهد داشت.
میرمحمدی در پایان با تشکر از آیت الله ناصری، نماینده محترم ولی فقیه در استان و دیگر ائمه جمعه بزرگوار گفت: هر کجا احساس میکنید در کار ما ایراد است کوتاهی نکنید وتذکر دهید و ما نیز با کمال میل تذکرات را پذیراییم و بر اساس کلام الهی که فرمود "فذکر فان الذکري تنفع المومنین" وظیفه خود میدانیم که هم تذکر بدهیم و هم تذکر بپذیریم.
گفتنی است چندی پیش غلامعلی رجایی ، مشاور هاشمی و از حامیان فتنه 88 به نام «اندیشه امام خمینی(ره) در دانشگاه آزاد یزد به مقدسات و اندیشه های امام توهین کرده و به بازخوانی افکار بنیانگذار جمهوری اسلامی با برداشت های شخصی خود کرده و در آن جلسه به منتقدان وی اجازه پرسش و انتقاد داده نشد . اما دانشجویان معترض به توهین های وی ، هنگامی که متوجه حضور نامبرده در باغ دولت آباد شدند برای طرح سئوالات خود به محل مراجعه کردند که این موضوع توسط رسانه های زنجیره ای و وابسته به افراطیون اصلاح طلب فرافکنی شده و به جای نام بردن از افرادی که در«خودسری بزرگ» و «فتنه 88 » که بزرگترین دروغ در آن مطرح شد ، معترضان را «خودسر » خطاب کردند که موجب اعتراض مردم متدین یزد شد.
البته در این زمینه و دیگر موارد مشابه ، افراد و بزرگان به استاندار یزد و بزرگان استانداری تذکراتی داده اند اما برخلاف گفته اخیر وی هیچ تغییر رویه ای نداده و گویا استانداری یزد برخلاف تذکرات بزرگان استان تمایل به احیاء فتنه گران و دادن پست به برخی از حامیان فتنه 88 داشته و دائم سخن از «مقام معظم رهبری» و فرمایشات گزینشی ایشان به میان می آورد.
Related Assets:
- «به نام امام»، «علیه امام و اندیشه امام» !
- جشنی که میهمان ویژه اش فرار را بر قرار ترجیح داد! / برگزاری جشن اصلاح طلبان یزدی پشت درهای بسته
- مشاور هاشمی فراری شد
- علت تمایل دولتمردان به آمریکا احساس عدم داشتن پشتوانه مردمی است/کسانی مثل مشاور هاشمی اعتماد مردم به نظام را کم می کنند
- هر حرکتی در تقابل با جریان انقلاب،«منکر» و در دفاع از ارزش ها«معروف» است
- رونمایی از پیوند ارگانیک فتنه سبز با حزب صهیونیستی بهائیت
- نامهنگاری هاشمی رفسنجانی با سعودیها را تایید نکرد