فعالیت ۳۱ واحد پرورش بوقلمون در یزد
به گزارش «یزدرسا» به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد، محمدعلی حاتمیزاده از فعالیت ۳۱ واحد پرورش بوقلمون به ظرفیت ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ قطعه در دوره با تولید سالانه بیش از ۴ هزار و ۳۰۰ تن گوشت بوقلمون در استان یزد خبر داد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد ادامه داد: در هفت ماهه امسال پنج واحد جدید پرورش بوقلمون گوشتی به ظرفیت ۴۳ هزار قطعه در دوره و تولید هزار تن گوشت بوقلمون در سال به بهرهبرداری رسیده است که میزان جوجهریزی دو واحد آن ۲۵ هزار قطعه است.
وی افزود :میزان سرمایهگذاری ثابت این پنج واحد حدود ۳۰۰ میلیارد ریال با اشتغالزایی بالغ بر ۲۰ نفر بوده که عمدتا توسط بخش خصوصی سرمایهگذاری شده است.
حاتمیزاده ادامه داد: ۱۶ مجوز پروانه تأسیس به ظرفیت ۶۲ هزار قطعه صادر شده که با بهرهبرداری این واحدها در طی برنامه هفتم، تولید گوشت بوقلمون به بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ تن در سال افزایش خواهد یافت.
حاتمیزاده تصریح کرد: متوسط مصرف سرانه گوشت بوقلمون در ایران حدود 0.5 کیلوگرم است درحالیکه همین آمار در کشورهای پیشرو، حداقل هشت کیلوگرم است. لذا با برنامهریزیهای انجام شده درصدد هستیم میزان مصرف در کشور را تا سه کیلوگرم افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه توسعه پرورش بوقلمون در اولویت برنامههای سازمان جهاد کشاورزی قرار دارد، اذعان کرد: مقاومت نسبی بالای گوشت بوقلمون به بیماریها، راندمان تبدیل خوراک مناسب و قابلرقابت با جوجههای گوشتی، ضریب تبدیل بهتر، نسبت لاشه به وزن زنده و مهمتر از همه راندمان تبدیل بالاتر پروتئین خوراک به گوشت سبب شده که بوقلمون در سبد مواد غذایی ارزشمند قرار گیرد.
حاتمیزاده گفت: گوشت بوقلمون در زمره گوشت قرمز محسوب میشود و با تولید آن میتوان بخشی از کمبود تولید گوشت قرمز در استان را با بهرهوری بالاتر تولید کرد تا از افزایش قیمت گوشت قرمز جلوگیری شود.
انتهای پیام/