قاسم رضایی مدال برنز را به گردن آویخت/ایران در رده سی ام/اشکهای سلیمی بعد از ناداوری در ریو
به گزارش یزد رسا، قاسم رضایی با برتری در دیدار ردهبندی مسابقات کشتی وزن 98 کیلوگرم بازیهای المپیک 2016 ریو به مدال برنز رسید. رضایی در این دیدار با نتیجه 4 بر 4 از سد استفان شوئن از سوئد گذشت.
پیشتر، سعید عبدولی دیگر فرنگیکار کشورمان نیز مدال برنز گرفته بود تا کار این تیم با کسب همین دو مدال برنز در المپیک 2016 خاتمه یابد.
قاسم رضایی در دور نخست با قرعه استراحت روبهرو شد. وی در مرحله دوم با نتیجه 8 بر صفر مقابل پرز مورا از ونزوئلا به پیروزی رسید. دارنده مدال طلای بازیهای المپیک 2012 لندن در مرحله یکچهارم نهایی با نتیجه 4 بر صفر مغلوب دنیل لوگو از کوبا شد و از رسیدن به مرحله نیمهنهایی بازماند.
ایران با مجموع ۴ مدال در رده ۳۰ جدول توزیع مدالها قرار گرفت
بهدلیل صعود نماینده کوبا به دیدار نهایی، رضایی وارد جدول شانس مجدد شد. او در نخستین دیدار خودش در این قسمت از جدول مقابل نماینده چین 7 بر صفر برنده شد و به دیدار ردهبندی راه یافت. نماینده وزن 98 کیلوگرم ایران در نهایت با برتری مقابل حریف سوئدی موفق شد مدال برنز بازیهای المپیک ریو را کسب کند.
کاروان ورزشی ایران که با نام کاروان امام رضا(ع) در بازیهای المپیک 2016 ریو شرکت کرده است، با کسب مدال برنز قاسم رضایی در کشتی فرنگی، تعداد مدالهای خود را به عدد 4 رساند و بهصورت مشترک با جامائیکا در رده 30 جدول کلی توزیع مدالها قرار بگیرد.
پیش از برنز رضایی، کیانوش رستمی و سهراب مرادی در وزنهبرداری طلا و سعید عبدولی در کشتی فرنگی برنز به دست آورده بودند.
جدول توزیع مدالهای در زیر آمده است:
اشکهای سلیمی بعد از ناداوری در ریو
بهداد سلیمی بعد از حذف از دسته فوق سنگین وزنهبرداری المپیک ۲۰۱۶ با گریه به این نکته اشاره میکرد که با مصدومیت تلاش کرده بود تا در ریو مدال بگیرد اما داوران حق او را خوردند.
بعد از حذف بهداد سلیمی از دسته فوق سنگین ملیپوش کشورمان، او با گریه به این نکته اشاره میکرد که با مصدومیت ماهها تمرین کرده بود که در ریو مدال بگیرد اما هیئت ژوری و داوران حق ا را خوردند. دکتر نوروزی نیز به همراه بهداد سلیمی گریست و در این میان برخی ملیپوشان همچون کیانوش رستمی و براری به سلیمی دلداری میداند.
در این میان برخی مربیان کشورهای عربی همچون تیمهای عراق، لبنان و قطر با اعتراض به مسئولان برگزاری و هیئت داوران به این نکته اشاره میکردند که مدال فوق سنگین حرام است و در این وزن حقخوری صورت گرفته است.