ماه رمضان فرصت اصلاح سبک تغذیه
به گزارش یزد رسا؛ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی يزد گفت: با رعايت تعادل و تنوع در برنامه غذايي روزانه و با استفاده از گروه هاي غذايي و جايگزين هاي آنها، انرژي، پروتئين و ريزمغذي هاي مورد نياز براي بهبود عملکرد سيستم دفاعي بدن تامين مي شود.نجارزاده ادامه داد: کساني که هنوز در دوران نقاهت بيماري كرونا هستند چون ريز مغزي بدنشان در سطح مطلوبي نيست، پنج تا ۱۰ درصد وزن خود را از دست دادهاند، كم اشتها شده و احساس ضعف دارند و بدن آنها با كم آبي مواجه است، روزهداري توصيه نمي شود.
نجارزاده به نقش تغذیه سالم در تقویت سیستم ایمني بدن اشاره کرد و افزود: رعايت اصول صحيح تغذيه تاثير مهمي در تقويت سيسيتم ايمني بدن براي مقابله با عفونتها به خصوص بيماري کرونا دارد.وي با بيان اينکه وعدههاي غذايي سحر، افطار و شام در ايام روزهداري وعدههاي اصلي هستند، اذعان کرد: نوع غذاهايي كه در اين سه وعده مصرف ميشود، با تامين انرژي و مواد مغذي مورد نياز، نقش مهمي در حفظ كارآيي و جلوگيري از كم آبي ، ضعف و خستگي بدن دارد.
دکترای تغذیه تصریح کرد: مصرف منابع غذایي حاوي ويتامين "سي" شامل انواع ميوه ها و سبزي ها از جمله سبزي هاي برگ سبز مانند سبزي خوردن و انواع کلم و گوجه فرنگي، جوانه هاي گندم، ماش و شبدر، انواع مرکبات مانند ليمو ترش، ليمو شيرين، پرتقال، نارنگي و نارنج و كيوي در هر سه وعده افطار، شام و سحر توصيه مي شود.
نجارزاده خاطر نشان کرد: منابع غذایی ویتامین هاي گروه "بي" مانند انواع سبزي هاي برگ سبز و ميوه ها، شير و لبنيات، انواع گوشت ها، زرده تخم مرغ، غلات سبوس دار، حبوبات مانند نخود، انواع لوبيا، عدس، باقلا، لپه و ماش، مغزها مثل پسته، گردو، بادام و فندق نيز براي ارتقاي سيستم ايمني بدن در اين ايام مصرف شود.
وی اضافه کرد: برای پیشگیري از پيشرفت سريع عفونت هاي ويروسي و تامين ويتامين "بي ۱۲" بايد از منابع پروتئين هاي حيواني از جمله گوشت قرمز، ماهي و ماکيان، تخم مرغ و لبنيات استفاده کرد.
انتهای پیام/
Related Assets:
- ۱۲ توصیۀ رهبر انقلاب برای استفاده بهتر از شبهای قدر
- عوارض جبران ناپذیر؛ نتیجه تنها با یک بار امتحان محصولات ماهوارهای/یزدی ها از مسائل حوزه سلامت ناآگاهاند
- شاهکلید درمان اضافه وزن و چاقی فعالیتبدنی است/ فستفود؛ مهمترین علت چاقی یزدیها
- نکات تغذیه ای که باید در سفرهای تابستانه رعایت شود
- توصیههای یک کارشناس تغذیه برای تأمین پروتئین مورد نیاز بدن
- برخی توصیههای تغذیهای فضای مجازی جنبه علمی ندارد/ نکات غذایی در پیشگیری از ابتلا به کرونا