ID : 10210233
چرا «غرب» هشدارهای تهران را جدی نگرفت؟

محافظت غرب از تروريست‌ها براي «روز مبادا»


اين «شهروند استراليايي» به قدري براي غرب «محترم» بود كه علاقه نداشت وي را با توجه هشدارهاي وزرات خارجه جمهوري اسلامي ايران به تهران بازگرداند.

 به گزارش یزدرسا ،گروگانگيري روز گذشته در سيدني به فاصله بسيار اندكي تبديل به خبر اول دنيا شد، به گونه اي كه اين پرسش را ايجاد كرد چرا اين خبر تا اين اندازه مهم شده است كه همه‌جا گستر مي شود. قطعا اين اولين گروگانگيري نيست كه در اين سطح شكل گرفته است و آخرين هم نخواهد بود. اما چه شد كه اين يكي بسيار بيشتر از ديگر گروگانگيري ها مورد حمايت رسانه اي غرب قرار گرفت تا بازنشرشود.

 

هارون مونس (محمدحسن منطقی بروجردی) يك بيمار رواني است كه 1996 از ايران فرار كرده و با سوابق بسيار تاريك به استراليا پناهنده شده و در آنجا مذهب خود را نيز تغيير داده است. وي كه در لباس روحانيت بوده با توجه به تندروي هاي بسيار خطرناك،‌ اتهام به قتل همسر و همچنين آزارهاي جنسي متعدد (50 مورد) مورد احترام دولت استراليا قرار مي گيرد و شهروند اين كشور مي شود. در حالي كه همسر وی پيشتر به ضرب چاقو کشته و جسدش سوزانده شده بود.

 

اينها دلايل خوبي هستند تا دولت استراليا به عنوان يكي از متحدان اصلي آمريكا و البته انگليس چنين طعمه اي را از دست ندهد و با توجه به تجربيات ارزنده اي كه در پرورش تروريسم در غرب وجود دارد،‌ از او استقبال كرده و جايگاهش دهند. 

 

اين مسئله را مي توان به استناد مواضع و درخواست هاي وزرات خارجه جمهوري اسلامي ايران دنبال كرد كه روز گذشته مرضيه افخم به عنوان سخنگو از آن سخن گفته است: «سوابق و شرایط روحی و روانی این فرد که نزدیک به دو دهه قبل به استرالیا پناهنده شده مکررا با مقامات استرالیا مطرح شده و وضعیت وی برای مسئولان ذیربط آن کشور کاملا روشن بوده است.»

 

اما اين «شهروند استراليايي» به قدري براي غرب «محترم» بود كه علاقه نداشت وي را با توجه هشدارهاي وزرات خارجه جمهوري اسلامي ايران به تهران بازگرداند. به هر حال چنين مهره اي براي روز مبادا بسيار ارزشمند است كه غرب سال ها بر روي آنها برنامه مي ريزد. در حالي كه اين بار اين حفاظت و پرورش «شهروند» اين بار گريبانگير شد.

 

غرب سال ها است كه براي معرفي دين اسلام به عنوان راديكاليسم سياسي تلاش مي كند و تاكيد وزرات خارجه ايران نيز در همين زمينه است. افخم در اين باره گفت:‌ »توسل به شیوه‌های ضدانسانی و ایجاد رعب و وحشت به نام دین رحمانی اسلام تحت هیچ شرایطی توجیه‌پذیر نیست.»

 

 

نبايد ارتباط هارون مونس را با داعشي كه به اقرار بسياري دست ساز غرب است ناديده گرفت. وي نه تنها در هنگام گروگانگيري تقاضا كرده بود كه پرچم «دولت اسلامي» به دست او برسد بلكه در وب سايت شخصي خود نوشته بود كه ابوبکر بغدادی٬ رهبر شبه‌نظامیان «دولت اسلامی» را «امام زمان» خود مي داند و با او اعلام بیعت کرده است.

 

 

با اين وجود دولت استراليا علاقه نداشت كه وي را به ايران بازگرداند يا اينكه دست كم نسبت به عملكردش كنترل ويژه داشته باشد. به هر حال هارون مونس پناهنده استراليا و تبعه اين كشور بود. بزرگ ترين اقدام استراليا در خصوص هارون مونس اين بود كه وي را به ارائه «خدمات عمومي» محكوم كند. اتفاقا بسياري از رسانه هاي استراليا نيز اين پرسش را مطرح كرده اند كه چرا دولت با وجود اينهمه اتهام و تندروي وي را تحت كنترل ويژه قرار نداده است؟

 

بي بي سي (فارسي) در اين باره نوشت: «تونی ابوت، نخست وزیر استرالیا گفته است که این فرد "برای پلیس کاملا شناخته شده بود" اما از پاسخ دادن به این سئوال خودداری کرد که در مورد تصمیم داگاه محلی در موافقت با آزادی به قید وثیقه برای یک متهم به قتل و تعرض جنسی چه نظری دارد.»

 

در اين زمينه انتشار درخواست هاي وزرات خارجه براي استرداد هارون مونس گزينه مناسبي است تا اين واقيعت هويدا شود كه جمهوري اسلامي ايران هشدارهاي لازم را به دولت استراليا داده است.

 

منبع : جوان آنلاين

انتهای پیام/ص




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.