مردم قم هیچگاه اسلام و انقلاب را تنها نگذاشتهاند/ دولت پشتوانه خود را در قم میبیند
به گزارش یزدرسا به نقل از تسنیم ، حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی دقایقی پیش در حرم کریمه اهل بیت (س) در جمع مردم استان قم به ایراد سخنرانی پرداخت.
مهمترین محورهای سخنرانی رئیسجمهور در اجتماع مردم قم به شرح ذیل است:
* قم، شهر مردم اجتهاد، ایثار و فداکاری است.
* اساس این اشهر برمبنای عشق به خاندان رسالت و علم و معرفت بنیان گذاری شده است. قم شهر حرم اهل بیت(ع) بوده و برای همه مسلمانان مقدس است.
* مردم قم هیچگاه اسلام، امام، حوزه و روحانیت را تنها نگذاشتهاند.
* قیام 15 خرداد از حضور زنان فداکار این شهر در همین صحن مطهر شروع شد و ساعت 9 و چند دقیقه صبح بود که جمعیت از این درب جنوبی همانند یک رودخانه خروشان به روی پل و به سمت خیابان امام(ره) که آن روز به نام خیابان تهران بود.
*مردم قم، همه جا در همه صحنهها امام را، انقلاب را، نهضت را تنها نگذاشتند. در دی ماه نیز باز مردم قم بودند که در 19 دی پیشتاز بوده و سینه خود را در برابر گلوله دژخیمان با ابهت و شهامت از اسلام و انقلاب دفاع کردند.
* قم در تمام مقاطع و در دفاع مقدس، با تقدیم آن همه شهید و سرداران بزرگواری که داد در خط مقدم مبارزه با استبداد و استعمار بود. قم برای دولت و مردم ایران، تنها یک شهر نیست بلکه یک نماد "حیات دینی" است.
* امروز دولت پشتوانه خود را در قم میبیند و چشمانداز فردای این نظام، کشور و ملت را در سایه اندیشه برآمده از حوزه علمیه قم میداند.
* مرجعیت عامه شیعه را مرحوم آیتالله العظمی بروجردی در همین حوزه بنیانگذاری کرد. قیام امام و نهضت امام در سال 41 از حوزه علمیه قم آغاز شد. دین ما، اسلام ما، مسیر اهل بیت ما، شیعه ما زنده است چون حوزه علمیه قم و اجتهاد زنده است. چون اسلام به دانش، و علم استوار است چون قم زنده است.
* تحجر و افراط نه تنها دنیای مردم، که اول دین مردم را می سوزاند. تبدیل دین جامع و نجات بخش اسلام، به دینی خشک و جامد و خشن و غیر منعطف به آن معناست که بر دوام دین، استمرار دین و قدرت دین ضربه وارد کرده اند. اسلام دینی است که در چارچوب طاقت بشر تدوین شده است. اسلام دین مشقت نیست. اسلام دین نجات است.
*ما به حوزه علمیه، مراجع، فضلا و بزرگان و اندیشمندانی افتخار می کنیم که در این حوزه هرگز عقل، مترود نبود. هرگز علوم عقلانی در کنار علوم نقلی در انزوا نبود. از همین حوزه، امام، بزرگانی چون علامه طباطبایی و شهید مطهری، شهید بهشتی و از تربیت یافتگان همین حوزه علمیه مقدسه بودند. ما باید بدانیم این حوزه نهاد مستقل بوده و نهاد مستقل باقی خواهد ماند.
این خبر در حال تکمیل است