مرغ هورموني توجيه اقتصادي ندارد/مردم با اطمينانخاطر گوشت مرغ را مصرف كنند
به گزارش یزدرسا، دکتر "علیاکبر حدادزاده" در اين رابطه گفت: با توجه به پیشرفتهای علمی در زمینه علوم دامی و مراقبتهای دامپزشکی امکان پرورش انواع نژادهای پربازده به منظور استحصال گوشت و سایر فراوردههای خام دامی فراهم آمده است.
وي افزود: در واقع انتخاب نژادهای اصلاح شده و اعمال مراقبتهای بهداشتی و تغذیه ای مناسب تنها عامل اصلی رشد سریع این گونه دامها است و به هیچ عنوان امکان مصرف هرمون رشد در مرغ گوشتی از نظر اقتصادی و علمی وجود ندارد.
حدادزاده در ادامه اظهار كرد: استان یزد با دارا بودن بیش از يكهزار و 100 واحد مرغداری به ظرفیت 11 میلیون قطعه جوجهریزی در هر دوره یکی از استانهای پیشرو در پرورش مرغ گوشتی در کشور است و بر این اساس دامپزشکی وظایف بسیار مهمی در زمینه نظارت و تضمین کیفیت بهداشتی محمولههای تولیدی در کشتارگاهها و مراکز بستهبندی دارد تا گوشت سالم بدون هیچ گونه آلودگی و به صورت بهداشتی به دست مردم برسد.
این مقام مسئول ضمن تاکید مجدد بر نادرست بودن شائبهی استفاده از هورمون در صنعت پرورش مرغ، تصریح کرد: استفاده از هرمون از نظر اقتصادی به هیچ عنوان مقرون به صرفه نیست و از طرفی دیگر از نظر علمی و اجرایی نیز مستلزم صرف وقت، تزریق های متعدد در زمان های خاص و هزینه بالا است که در عمل، در سالنهای مرغداری با وجود چندین هزار مرغ در یک سالن امکان پذیر نيست.
حدادزاده در پايان تاكيد كرد: به همين دليل نيز به مردم اطمینان خاطر میدهیم که به هیچ عنوان از هورمون در پرورش هیچ دامی استفاده نمیشود و شهروندان میتوانند با اطمینان خاطر این فراوردهی خام دامی که تحت نظارت دامپزشکی استحصال میشود، مصرف كنند.
ایسنا
Related Assets:
- پلمپ یک واحد مرغداری غیر مجاز در میبد
- روحانی:امروز زیرمیزیها روی میز آمده/آملی:نباید همه مفاسد را برگردن دولت قبل انداخت/ لاریجانی:چه معنا دارد بنیاد شهید بانک و مرغداری داشته باشد
- تعطیلی واحدصنعتی ومرغداری اشکذر/ مسئولین استان قطعا نظر ما را در مورد کارخانه شیشه می پذیرند
- ۴۱۰هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی شهرستان یزد
- توزیع مرغ منجمد شمال در بازار استان و زیان مرغداران یزدی