مسئولان توجه نمیکنند/اخذ دیرکرد بانکی حرام است
به گزارش یزدرسا به نقل از فارس، آیتالله حسین نوریهمدانی ظهر امروز در دیدار با رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کل کشور با اشاره به اینکه مسلمانان باید اهمیت ویژهای به قرآن کریم بدهند، اظهار کرد: فعالیت در حوزه علوم قرآنی بخشهای مختلفی دارد.
وی افزود: تلاوت، ترجمه، تفسیر صحیح قرآن کریم، از نکاتی است که باید مورد توجه مسلمانان قرار بگیرد که در این راستا تلاوت قرآن کریم سبب آشنایی بیشتر علما و فقها با اسلام میشود.
این مرجع تقلید با اشاره به اینکه دشمنان اسلام تفسیرهای نادرستی از آیات قرآن کریم دارند، گفت: در آیات مختلفی همچون مباهله و جنگ احزاب آنان سعی میکنند نقش اهل بیت (ع) را در اسلام کمرنگ نشان دهند که علما و فقهای جهان اسلام باید پاسخ درستی در برابر اینگونه تفاسیر ارائه کنند و این تفسیرهای نادرست را مورد نقد قرار دهند.
آیتالله نوریهمدانی تصریح کرد: تعقل و تفکر در آیات قرآن کریم بسیار حائز اهمیت است، تعقل و تفکر در آیات قرآن کریم سبب میشود تا بتوانیم به دستورات الهی عمل کنیم.
وی با اشاره به اینکه برخی از مردم جامعه به آیات قرآن کریم و دستورات الهی عمل نمیکنند، گفت: بارها گفتیم که دیرکردی که توسط بانکها از مردم اخذ میشود، ربا و حرام است اما متاسفانه مسئولان به این امر توجه نکردهاند.
استاد حوزه علمیه قم گفت: توجه به عفاف و حجاب، گرانی و مشکلات اقتصادی از دیگر مسائلی است که متاسفانه کمتر مورد توجه مسئولان و مردم قرار گرفته است و باید تلاش کنیم به آیات الهی توجه نشان دهیم و به آنها عمل کنیم.
آیتالله نوریهمدانی بیان کرد: هر فردی به میزان قدرتی که دارد باید در مسیر عمل به قرآن کریم و احیای این امر الهی تلاش کند.
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- شنود فعل حرام است /دستگاههای اطلاعاتی مجاز نیستند برای برقراری امنیت فعل حرام انجام دهند
- چرا روزه عید قربان حرام اعلام شده است؟ /شیاطینی که در عید قربان باید سنگ بزنیم!
- تضعیف دولت تا در خط ولایت می باشد، حرام است
- اسراف در مصرف آب و برق حرام است/تقدیر از مسئولان وزارت نیرو
- حرام خواری به شکل مدرن و عاقبت آن
- ردصلاحیتها براساس قانون است/ در بررسیهای اخیر بیش از ۷۰۰ نفر محکومیت کیفری داشتند
- تعطیلی کارخانه «پودر ژلاتین آریا» ضربه به تولید داخل است/گمرک باید جلوی واردات ژلاتین حرام را بگیرد
- نیروهای انقلاب روی یک نامزد اجماع کنند