مسئولان نسبت به انتقادات گوش شنوا داشته باشند
عضو فقهای شورای نگهبان قانون اساسی در مصاحبه با یزدرسا؛ با اشاره به درایت، دوراندیشی و جامعنگری مقام معظم رهبری در خصوص فرمایشات و مطالبات 12 گانه معظم له در دیدار با اعضای هیئت دولت دوازدهم گفت: نکات 12 گانه ای که ایشان در این دیدار بیان فرمودند نیاز فعلی جامعه و از ضروریات بوده که غفلت از آن میتواند جبرانناپذیر باشد.
آیتالله سید محمدرضا مدرسی در ادامه به نگرانی رهبر معظم انقلاب از وضعیت اقتصادی کشور و معیشت مردم اشاره کرد و اظهار داشت: ایشان چندین مرتبه و در سخنرانیهای مختلف نسبت به این مسئله به دولتمردان تذکر دادند چراکه امروز دشمنان قسمخورده جمهوری اسلامی معیشت و اقتصاد مردم را هدف قرار داده و با افزایش فشارها و وضع تحریمهای اقتصادی، سیاسی، نظامی و فرهنگی بهزعم خود به دنبال سرخوردگی و ناامید کردن مردم از نظام است.
آیتالله مدرسی افزود: شکی نیست که خنثیسازی این توطئهها از اهمیت بالایی برخوردار بوده و دولتمردان نظام اسلامی باید با شناخت توطئهها و ترفندها به دنبال راهحلی برای مقابله با آنها باشند که این راهحل همانگونه که بارها از سوی رهبر معظم و دلسوزان نظام مطرحشده اقتصاد مقاومتی و تکیهبر توان داخلی است.
وی، اقتصاد مقاومتی را اقتصاد جوشیده و برآمده از مردم دانست و ابراز کرد: دولتمردان باید با شناخت و به وجود آوردن شرایط جوشش انرژیهای نهفته در مردم، اقتصاد کشور را به سمت کمال و شکوفایی هدایت کنند و بهجای اینکه توجه خود را به خارجیها معطوف ساخته، قراردادهای سنگین با آنان منعقد کنند و سرمایه کشور را به جیب آنان بریزند باید به استعدادهای فراوان داخل کشور توجه کرده و در مسیر شکوفایی آنها قدم بردارند.
عضو فقهای شورای نگهبان خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده هرگاه به سرمایههای انسانی و استعدادهای فروان داخل کشور توجه و اعتماد شده، کشور در مقابل تهدیدات دشمنان ایمن مانده و در برابر آسیبها مقاومت کرده است.
آیتالله مدرسی؛ سعهصدر، حلم بالا، گوش شنوا و روحیه دریافت نظرات و پیشنهادات را لازمه مدیریت کلان کشور بهویژه سران سه قوه دانست و اظهار داشت: گاهی افراد دلسوز نظام و کسانی که سابقه مدیریت دارند انتقادات سازنده و درستی نسبت به عملکرد برخی افراد دارند اما ممکن است آن را با لحنی تند بیان کنند ولی این مسئله نباید باعث شود تا آن انتقاد صحیح مورد بیتوجهی قرار گیرد و منتقدان را با الفاظی ناشایست و نامناسب مورد خطاب قرارداد بلکه باید نسبت به این انتقادات گوش شنوا داشت.
آیتالله مدرسی بابیان حدیثی از پیامبر (ص) بیان عیوب و انتقادات را هدیه افراد عنوان کرد و اظهار داشت: کسی که عیب شخصی یا سیستمی را بیان میکند در حقیقت هدیهای را به او برای رشد و تعالی داده و انسان عاقل کسی است که از خرد جمعی و عقلایی استفاده کند.
وی رفاهطلبی و اشرافی گری را آفتی بزرگ برای مسئولان کشور دانست و به آنان توصیه کرد مواظب باشند در دام تشریفات رفاهطلبی نیفتند چراکه این مقوله با اهداف و آرمانهای انقلاب و نظام تضاد داشته و بین مسئولان و مردم فاصله میاندازد.
عضو فقهای شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش بر پایبندی مسئولان به قانون و داشتن برنامه برای اداره کشور تأکید کرد و اظهار داشت: متأسفانه در برخی اوقات مسئولان نسبت به رعایت قانون بیتوجه هستند و درزمینهٔ ارائه برنامه برای اداره کشور نیز در برخی مواقع نهتنها برنامهای ندارند بلکه عزمی برای اجرای برنامهای هم که از سوی دستگاههای دیگر ارائه میشود وجود ندارد.
آیتالله مدرسی در پایان با آرزوی موفقیت برای دولتمردان تصریح کرد: امیدواریم دولت محترم با انجام برنامهریزی دقیق برای اداره کشور درراستای بهبود وضعیت زندگی مردم گام بردارد.
انتهای پیام/ح
Related Assets:
- تخریب توسط هر کسی که باشد نتیجه مثبتی برای جامعه ندارد/ عملکرد دولت موجب ناراحتی و عصبانیت مردم شده است
- نگاهی گذرا به عملکرد برخی از اعضای کابینه دولت یازدهم
- پاداش دولت یازدهم به منتقدان!
- شوراها؛ عرض شخصی را در کارشان دخیل نکنند/رعایت بیت المال از اصول اقتصاد مقاومتی
- رابطه محوری عامل فساد در جامعه/اصلاح و حذف قوانین زائد گامی مهم برای شفافسازی اقتصادی
- تحقق اقتصاد مقاومتی با شروع از دو درخت «بِه»/ اشتغالزایی برای 10 نفر با راهاندازی کارگاه تولید «چای بِه» در یزد
- برگزاری نشست «تربیت مربی اقتصاد مقاومتی» در یزد