ID : 12069517
مسئول کارخانه تسمه خاتم بیان کرد

مشکلات پیش روی سرمایه گذاران، قابل توجه مسئولان شهرستان خاتم!


مسئول کارخانه تسمه خاتم مشکلات موجود در شهرک صنعتی که سرمایه گذاران با آن روبه رو هستند را بیان کرد.

به گزارش یزد رسا، مسئول کارخانه تسمه در گفتگو با خبرنگار طنین خاتم در مورد طرح  احداث این کارخانه در شهرستان خاتم گفت:در سال 1390 طرح احداث کارخانه تسمه به استانداری یزد پیشنهاد شد که مورد استقبال قرار گرفت و  ماحصل طرح همین کارخانه ای است که الان کارگران در آن مشغول به  کار هستند .

جراحی اظهار داشت: از سال 1391 ساخت و ساز کارخانه  شروع شد  و ابتدای سال 92 خطوط تولید راه اندازی شد . و از خرداد سال 92 و بعد از تولیدات آزمایشی رسما از  15 خرداد  تولید شروع شد و تسمه های از عرض 5 میلی متر تا 19 میلی متر با ظرفیت  180تن در ماه در این کارخانه تولید می شود  .

وی در ادامه خاطر نشان کرد : شرکت به بند یزد مجری کارخانه به دلیل ساختار فروش که مویرگی دارد  در شهرهای تبریز ، تهران، اصفهان و یزد دارای دفاتر فروش است که به شکل مستقیم کالا را به مصرف کننده می رساند،و در بخش صادرات توسط بازرگانی خارجی فروخته می شود و سفارشات تولید و ارسال می شود  . انبار مرکزی کارخانه ، یزد است  محصولات بسته تسمه پت در هرات  تولید میشود ، تسمه پلی استر و فیلم استرچ که از مواد پلی پلی پروپیلن تولید می شود  و تمام کالاهای  صنعت بسته بندی این سه کارخانه توسط  شرکت به بند یزد تولید می شوند  .

وی در مورد اینکه چرا هرات را برای احداث کارخانه در نظر گرفته است گفت: کارخانه تولید تسمه پلی پروپلین در هرات است .و این چیزی بوده که سرمایه گذار دیده و بازارش داشته و اومده سرمایه گذاری کرده است  و با مشارکت فرد دولتی احداث شده است .دور نمای که ما دیدیم و وارد سرمایه گذاری شدیم و  آمدن به هرات به خاطر بودجه ای بوده که به مناطق محروم در نظر گرفته شده بود   و برای سرمایه گذاری و اینکه  زیر ساخت های تولید در شهرک صنعتی هرات مهیا بود  .

مشکلات موجود در شهرک صنعتی که سرمایه گذاران با آن روبه رو هستند .

مسئول کارخانه تسمه در مورد مشکلاتی که در شهرک صنعتی خاتم با آن روبه رو ست  گفت: چیزی که عملا با آن روبه رو شدیم و مشکلاتی داریم در این منطقه  از جاده اصلی هرات به یزد برای تردد ، جاده استاندارد و مناسب نیست،  آب شهرک صنعتی قابل خوردن  و شرب نیست . آب چاه که برای برای بخش صنعت در نظر گرفته شده است  با قطعی و وصلی زیادی روبه روست  با اینکه سیستم پیشرفته در این منطقه است  ولی متاسفانه قابلیت استفاده از این سیستم ها به نحو احسن اینجا نیست و قطعی آب اینجا زیاد است .  برق که در این منطقه صنعتی دادند  با برق روستای سیاهیویه مشترک است  که در طول مسیر ، چاه  آب بسیار است و مصرف برق بالاست و نوسانات بسیار شدیدی در قسمت برق در شهرک داریم که از سال 91قرار بوده پست برق شهرک صنعتی از برق روستاهای همجوار جدا شود که  هنوز عملی نشده است و مشکلات نوسات برق  ، قطع برق در این منطقه مانده و گریانگیر است .

جراحی افزود: اینترنت و مخابرات  که از سال 91 و همینطور در سال 92 طی دو سفری که معاون سابق استاندار آقای بابایی به هرات داشتند و صحبت با سازمان  شهرک ها، قرار شد زمینی به مخابرات داده شود و اینجا مخابرات ، پست مخابراتی ایجاد کند و شهرک صنعتی دارای کابل کشی مخابراتی و اینترنت شود  ولی ما هنوزبا این مشکل روبه رو هستیم ، مشکل فاکس ، اینترنت پابرجاست و تلفنهای که به شهرک اختصاص داده شده است تلفن کارت های روستایی است .

وی گفت: جاده خود شهرک صنعتی جاده خاکی است و آسفالت نیست و باید به اینکه توجه کنیم که هر کس برای دیدن و سرمایه گذاری این زمینه ها را  می بیند پا پست می کشد .

جراحی در ادامه گفت: با توجه به اینکه این شهرک صنعتی نواقصی دارد جالبست که یک شهرک صنعتی در جاده شهربابک در حال تاسیس است و یک قسمت کارخانجات به آن طرف کشیده شده است .

مسئول کارخانه تسمه افزود: طراحی خیابان های شهرک صنعتی جوری هست که عرض کمی دارد و هیچکدام از کارخانجات که در نظر گرفتند تریلی نمی تواند وارد شرکت ها شود مگر اینکه در ساخت و ساز سرمایه گذار تخلف کند و درهای شرکت در پیچ کوچه قرار دهد .

جراحی در مورد اینکه آیا  حمایتی از طرف دولت یا مسئولین در این زمینه صورت گفته است اظهار داشت: کارخانه خصوصی  اداره می شود و برای بخش خصوصی است . سرمایه گذاری اولیه  1/5 میلیاردتومان در سال 91  از طرف دولت وام گرفته است برای خرید ماشین آلات که در همان زمان  بخاطر  تغییر نرخ ارز و تحریم بودن  بانک ها  و بالا رفتن نرخ ارز حدود دو برابر خرید ماشین آلات هزینه شده و سهم سرمایه گذار 80 درصد و سهم بانک 20 درصد  و قضیه برعکس شد . در صورتیکه باید 20درصد از طرف سرمایه گذار داده می شد .

 

 جراحی ادامه داد : در زمینه حمایت مسئولین خاتم اگر کاری که از دستشون بر بیاد انجام میدهند ولی  مثلا  مشکل برق ، پست برق  شهرک حل نشده و پست مخابرتی شهرک  راه اندازی نشده . حمایت مسئولان باید بیشتر از اینها باشد . روزی که برای تحقیق آمدیم  و با مسئولین وقت صحبت کردیم   به ما گفتند از بابت آب ، برق  ، گاز  و مخابرات خیالتان راحت ولی در عمل ما  از آب ، برق و مخابرات از هر سه تا صدمه دیدیم و هنوز نشده  آن شهرک صنعتی که بشود با خیال راحت در آن کار کرد .، قطع برق و چون ما کارمان با برق است با هر با قطع و برق ما کلی ضرر می کنیم .

در این مدت فقط وعده شنیدم و تا حالا عملی ندیدیم .

مسئولین شهرستان باید به این نکته واقف باشند که اگر سرمایه گذار بخواهد در این منطقه  سرمایه گذاری  کند باید بیش از این حمایت شود وتا حد امکان مشکلات را رفع کند کاری نکنند  سرمایه گذار برود و پشت سرش هم نگاه نکند .

جراحی در پایان گفت: در حال حاضر حدود  23 کارگر در این کارخانه مشغول به کار هستند ولی در مجموع پرسنل اداری و فروشندگان  حدود 107 نفر بودند که درپایان اسفند ماه گدشته با توجه به رکودی که با آن مواجهه شدیم به اجبار  با 25 درصد کارگران خداحافظی کردیم.






summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.