مصرف زیاد نمک در نان ها موجب بیماری های قلبی و عروقی است
به گزارش یزدرسا؛ سیده مهدیه نماینده در جمع خبرنگاران بیان داشت: بر اساس تحقیقات صورت گرفته ۱۲ درصد افراد در سنین ۴۰ تا ۴۵ سالگی به بیماری های قلبی و عروقی مبتلا می شوند.
وی تصریح کرد: در رتبه دوم بعد از بیماریهای قلبی، سکته مغزی قرار دارد که متاسفانه به شدت در حال افزایش است. همچنین با توجه به اینکه سالمندی در کشور رو به افزایش است قاعدتاً در آینده شاهد افزایش این میزان خواهیم بود چرا که افراد مسن بیشتر به فشارخون و سکته مغزی مبتلا می شوند.
مجری طرح کوهورت قلب سالم یزد اظهار داشت: برای کاهش بیماریهای قلبی و عروقی، کنترل فشار خون ضروری است. زیرا فشار خون علاوه بر سکته قلبی و بیماریهای قلبی منجر به سکته مغزی در افراد می شود. برای کنترل این بیماری نیز باید مصرف نمک را کاهش داد.
نماینده تاکید کرد: بیشترین منبع نمک مصرفی در نان است و این میزان در بسیاری از نانواییها بیش از حد مجاز است.
وی تصریح کرد: میزان نمک مجاز و استاندارد در نان ۱.۸ درصد است و اگر میزان نمک مصرفی در نان بیش از این مقدار باشد سلامتی شهروندان را به خطر می اندازد.
وی افزود: همچنین میزان استاندارد مصرف نمک برای هر فرد در روز بین 1 تا 5 گرم است اما متاسفانه مطالعات نشان می دهد افراد چیزی در حدود 8 گرم نمک را روزانه فقط از طریق مصرف نان دریافت می کنند که این برای سلامت آنها بسیار خطرناک است.
نماینده گفت: اگر تنها مصرف نمک در یزد کنترل شود شاهد کاهش فوق العاده آمار فشار خون و بیماریهای قلبی و عروقی خواهیم بود.
انتهای پیام/
Related Assets:
- آمار تکان دهنده ابتلای یزدیها به دیابت و فشارخون
- سرانه مصرف نمک در یزد دو برابر استاندارد است
- نسبت به فشارخون بالا بیتفاوت نباشید/ قاتل خاموش را جدی بگیرید
- نمک 50درصد نانهای استان یزد بیش از حد مجاز است/نان بافق؛ بدون جوش شیرین
- یزدیها دوبرابر استاندارد نمک استفاده میکنند/ مصرف فستفود از علل اصلی ابتلا به فشار خون