وی افزود: تصمیمگیریهای نامناسب و دیرهنگام باعث میشوند تا بحرانهای متعدد و متنوع در پاندمی کرونا شکل بگیرند.
رئیس مرکز تحقیقات ویروسشناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: قوانین مرتبط با رعایت پروتکلهای بهداشتی در بیشتر اوقات مورد نظارت و اجرای دقیق قرار نمیگیرند.
وی با اشاره به این که موجهای جدید کرونا به راحتی فروکش نمیکنند، عنوان کرد: با توجه به حجم بستریها و مراجعات سرپایی برای درمان کرونا در کشور به نظر میرسد که ما به این زودیها به نقطه مطلوب نمیرسیم.
علیرضا ناجی با اشاره به این که حدود ۵ تا ۱۰ درصد از بیماران مبتلا به کرونا به طور خانگی مورد درمان قرار میگیرند، اظهار داشت: واکسیناسیون عمومی مهمترین و موثرین عامل برای کنترل ویروس کرونا است.
وی با بیان این که پیکهای چهارم و پنجم کرونا با سناریوی یکسان به راه افتاند، تصریح کرد: ما باید قبل از همهگیری جهش دلتا استانهای مشکوک را قرنطینه میکردیم.
رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: در حال حاضر نشانههای جهش دلتا در حدود ۷۰ درصد از مبتلایان به کرونا دیده میشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در برنامه «روزنه» گفت: ممکن است برخی از واکسنها در مقابل جهش دلتا مصونیت کامل و دقیقی ایجاد نکنند، اما همین واکسنها در مسیر کنترل پاندمی کرونا موثر هستند.
علیرضا ناجی با اشاره به سفرهای اخیر مردم در تعطیلات هفتهی گذشته،در برنامه روزنه توضیح داد: ما در برخی از مواقع باید قرنطینه را با راهکارهای نظامی به طور دقیق و جدی اجرا کنیم.
انتهای پیام/