نخستین «سور بادمجان ابرقویی» در ابرکوه از قاب دوربین
به گزارش یزدرسا، حامد اکرمی یکی از اعضای کارگروه اجرایی گردشگری ابرکوه (کاگا) در این خصوص در گفتگو با خبرنگار سرو ابرکوه اظهار کرد : «سور بادنجو ابرقویی» باهدف معرفی این محصول باکیفیت و مشتقات و خواص آن، که از محصولات به نام شهرستان است، برای اولین بار در ابرکوه با همکاری گروه کاگا و برخی دستگاههای اجرایی برگزار شد.
اکرمی افزود : سخنرانی امامجمعه و فرماندار ابرکوه حول محور اهمیت کشاورزی شهرستان و برند شدن محصولات خاص آن در کشور و فراملی، اجرای موسیقی سنتی آوای مشک، نمایش کمدی، شعر و برنامههای طنز با موضوع بادمجان، پذیرایی از مهمانان با غذای کشک و بادمجان، ازجمله برنامههای این سور بود.
وی تصریح کرد : همچنین در این مراسم از غذای «درنجوش» که مواد غذایی اصلی آن بادمجان است، رونمایی شد. این غذا که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است، از موادی دیگری همچون سیر، پیاز، نرمه برنج، لپه، ادویهجات، سبزی محلی و گوشت گوسفند استفاده میشود، که هرکدام جداگانه طبخ و کوبیده میشود.
گفتنی است تجلیل از کشاورزان نمونه شهرستان، پخت و توزیع غذاهای محلی درنجوش، مرغ مسما، یتیمچه و... از برنامههای جذاب این جشن بود.
انتهای پیام/ف
Related Assets:
- کشت نشائی بادمجان در ابرکوه مصرف آب و زمان برداشت را کاهش داد
- احداث نخستین گلخانه هیدروپونیک ابرکوه توسط جوان مهردشتی
- بهرهبرداری 90 پروژه عمرانی ابرکوه بااعتبار بالغبر 37 میلیارد تومان در هفته دولت
- نخبگان ابرکوه را فدای خشت و گل نکنید/ وعده آسفالت جاده به 8 سال پیش میرسد
- آمریکا با مقاومت و ایستادگی مردم ایران جرات انجام هیچ کاری را ندارد/ظریف، سمبل نمایش قدرت دیپلماتیک با وجهه ایرانی است
- خودباوری و جلب رضایت والدین مهمترین اصل رسیدن به موفقیت بود/ هدف «خدمت به مردم» بیشترین انگیزهام برای تلاش مضاعف
- سبزیهایی که باید بیشتر مصرف شوند
- چهار هزار تن بادمجان در مزارع شهرستان ابرکوه برداشت شد
- برداشت 5 هزار تن بادمجان در ابرکوه