نخستین کتابخانه سیار اتوبوسی استان یزد به بهرهبرداری رسید
به گزارش یزد رسا، رقیه دوست فاطمیها، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان یزد در آیین افتتاح این کتابخانه سیار با بیان این که استقبال از این کتابخانه بسیار مطلوب خواهد بود، اظهار داشت: تجربیات پیشین از راهاندازی کتابخانههای سیار در مناطقی که فاقد کتابخانه بودهاند، نشان داده است که مردم و کودکان مناطق شهری و روستاهایی که کتابخانه سیار به آنجا سر میزند، به این حرکت فرهنگی ارزشمند اقبال خوبی داشتهاند.
وی با اشاره به اینکه پیش از این تنها 5 کتابخانه سیار مینیبوسی در استان فعال بوده است، تصریح کرد: این کتابخانه، نخستین کتابخانه سیار اتوبوسی استان است که به همت آستان قدس رضوی و شهرداری یزد راهاندازی شده و امیدواریم شاهد به حرکت درآمدن تعداد بیشتری از این کتابخانهها در مناطق فاقد کتابخانه استان باشیم.
دوست فاطمیها ادامه داد: اتوبوسها همچنان که انسانها را در مناطق مختلف جابجا میکنند، میتوانند حامل اندیشه و آگاهی برای مردمی باشند که از نعمت کتابخانههای ثابت بیبهرهاند و جای خرسندی است که اولین کتابخانه سیار اتوبوسی استان، با رنگ و بوی امام مهربانیها، حضرت علی بن موسیالرضا(ع) به حرکت در خواهد آمد.
رضا رضوی، مدیرعامل سازمان موقوفات آستان قدس رضوی در استانهای یزد و کرمان نیز در ابتدای این مراسم بیان داشت: نخستین کتابخانه سیار اتوبوسی استان یزد در واقع سومین کتابخانه سیاری است که توسط آستان قدس در استانهای یزد و کرمان راهاندازی شده که دو دستگاه قبلی در شهرهای رفسنجان و راور به بهرهداری رسیده است.
وی افزود: سازمان موقوفات یزد و کرمان در نظر دارد با همکاری مسئولان و خیران این دو استان، عدد کتابخانههای سیار خود را به 8 دستگاه برساند تا مردم مناطق و روستاهایی که در استانهای یزد و کرمان از نعمت کتابخانه محروم هستند، با کتاب و کتابخانه ارتباط پیدا کنند.
رضوی تصریح کرد: یکی از معضلاتی که امروز جامعه ما با آن دست به گریبان شده، ارتباط کم مردم با کتاب و مطالعه است و شاید یکی از علتهای آن در دسترس نبودن کتابهای مفید و مطلوب باشد. هدف از راهاندازی کتابخانههای سیار نیز این بوده که فاصله بین مردم و کتاب را کاهش دهیم و کتاب در کمترین زمان ممکن به دست علاقهمندان به مطالعه برسد.
مهدی جمالینژاد، شهردار یزد نیز در سخنانی به نگرش مدیران شهری برای ارتقای سطح فرهنگی یزد اشاره کرد و گفت: در تعریف مفاهیم شهری، یزد به عنوان یک شهر «پایدار» شناخته میشود و تلاش برنامهریزان شهری در این راستا است که یزد بر پایه علم و فناوری و دانش نوین شهری اداره شود.
وی با بیان اینکه یزد در بسیاری از عرصههای علمی و فرهنگی پیشتاز است، افزود: یکی از شاخصهای شهر دانشمحور، توسعه کتابخانهها است که در حال حاضر یزد در بسیاری از شاخصهای کتابخانهای جایگاه نخست کشور را دارد و مسلماً در زمینه توسعه کتابخانههای سیار نیز میتوانند در کشور پیشرو باشد.
در این مراسم همچنین معاون فرماندار یزد و مدیر کتابخانه وزیری به ایراد سخن پرداختند.
گفتنی است، نخستین کتابخانه سیار اتوبوسی استان به همت نمایندگی آستان قدس رضوی در استان یزد و با اختصاص یک دستگاه اتوبوس از سوی شهرداری راهاندازی شده و قرار است در روستای بخش مرکزی یزد به ارائه خدمت بپردازد. هزینه صرف شده برای تجهیز این کتابخانه سیار نیز مبلغ 500 میلیون ریال بوده است.
انتهای پیام/
Related Assets:
- دومین دوره مسابقات کتابخوانی ویژه ماه رمضان در تفت برگزار میشود
- مغازه ساندویچی که مشتریانش را کتابخوان می کند
- افزایش ساعت كار كتابخانه های عمومی خاتم در ایام امتحانات و کنکور
- اهدای 150 جلد کتاب توسط کتابخوان کوچک یزدی
- برای کار فرهنگی باید از کمترین امکانات بیشترین استفاده را برد
- نمایشگاه کتاب با 50 درصد نخفیف در بهاباد گشایش یافت
- گزارش تصویری/ گشت و گذاری در کتابخانه های یزد