نسبت دادن مذاکرات به«صلح امام حسن(ع)» از کم صلابتی برخی مقابل جریان کفر نشأت می گیرد/ دو اصل سیاست خارجی در اسلام
به گزارش یزد رسا، حجت الاسلام سید کاظم مدرسی در مصاحبه با خبرنگار نسیم صادق، با اشاره به شرایط زندگی امام حسن مجتبی (ع) و صلح تحمیلی که به ایشان روا شد، اظهار داشت: مصالحه صورت گرفته یک صلح تحمیلی و در شرایط بی یار و یاور بودن امام حسن (ع) در بین مسلمینی که ادعای اسلام را داشتند صورت گرفت.
مدیر حوزه علمیه مصلی یزد هدف از این صلح تحمیلی را حفظ پیکره و وحدت اسلامی برشمرد و خاطرنشان کرد: جریان مذاکرات هسته ای با صلح امام حسن مجتبی (ع) تفاوت های بسیاری دارد و ما در این مذاکرات در حال عهد و پیمان با کفاری هستیم که تحریم های ظالمانه ای را علیه نظام اسلامی وضع کرده اند.
خطیب نماز جمعه حومه شرقی یزد توجه به دو اصل "نفی سبیل" به معنای نفی ولایت کفار بر جامعه اسلامی و "نفی رکون" به معنای عدم اعتماد به ظالم، از اصول سیاست خارجی اسلام را امری مهم دانست و گفت: شکی نیست که نباید جامعه کفر هیچگونه ولایتی بر جامعه اسلامی داشته باشد و از همین رو است که مقام معظم رهبری بر حفظ خطوط قرمز نظام تاکید می کنند.
عضو شورای فرهنگ عمومی استان یزد افزود: نباید دشمن ولایت و تدبیر و دخالتی در امور کشور اسلامی داشته باشند که این جزو پایه و اساس نظام اسلامی است.
مؤسس حوزه علمیه العلم کاظمیه یزد تمایل برخی به نسبت دادن ماجرای صلح امام حسن (ع) به مذاکرات هسته ای را نشات گرفته از صلابت کم در مقابل جریان کفر دانست و گفت: این ها کسانی هستند که احساس نوعی وادادگی نسبت به ظالمین و جریان کفر دارند که امیدواریم این رفتار در بین مسئولین نظام ما وجود نداشته باشد.