نشست های خبری، پر از خالی!/ هفته ای که به نام «دولت» بود و به کام «مردم» نبود
به گزارش یزد رسا، پیش از ظهر امروز در پی دیگر نشست های خبری مسئولین در هفته دولت، نشست خبری مدیران ادارات تابعه وزارت اقتصاد و دارایی استان یزد با اصحاب رسانه به میزبانی بانک سپه یزد برگزار شد که از آن می توان به عنوان آخرین نشست خبری مسئولین یزدی در هفته دولت یاد کرد. نشست هایی که زمانی را از اصحاب رسانه یزد و مردم گرفت و اندک خدمات دوساله دولت تدبیر را یاآوری کرد تا شاید متصدیان دولت محترم بتوانند جای خالی برنامه نداشته را در این هفته مهم پر کنند!
در این نشست «علی نمازی» مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان یزد، «رضایی» دبیر شورای هماهنگی بانکهای استان یزد، «سیدرضا نوربخش» مدیرکل امور مالیاتی استان یزد، «طالبی» مدیر سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان یزد، «جعفری» مدیر بورس منطقهای یزد، «چاوشیزاده» مدیرکل گمرک یزد و «طالعی» دبیر شورای هماهنگی بیمههای دولتی استان یزد برای ارائه عملکرد خود حضور داشتند.
در این نشست 3 ساعته مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان یزد به عنوان اولین سخنران ، قریب به 20 دقیقه به معرفی وزارت امور اقتصاد و دارایی و خانواده 5 هزار نفری آن پرداخت.
نمازی که پس از 20 دقیقه سخنرانی تازه به خود 10 دقیقه فرصت داد تا گزارش عملکرد خود را جمع بندی کند به سرعت مطالب را قرائت کرد که باعث اعتراض خبرنگاران شد.
وی گفت: سعی می کنیم گزارش ها را در اختیار رسانه ها قرار دهیم که با این جمله خبرنگاران از ادامه نوشتن مطالب منصرف شدند اما از آنجا که مطالب تکراری و برای سال های گذشته بود پس از چند لحظه نمازی به مزاح گفت: قرار نیست همه گزارش ها را در اختیارتان بگذاریم یادداشت کنید تا کمی توجهات به مطالب جلب شود!
وی پس از ارائه برخی فعالیت های صورت گرفته در سال گذشته! نظر خود را در خصوص دوران پساتحریم – بخوانید پساتوافق- ارائه داد و گفت: استفاده از شرایط یا فرصتی که به در این دوران به وجود آمده یکی از موضوعاتی است که به صورت جدی در دست کار قرار گرفته و باید نسبت به آن توجه ویژهای صورت گیرد.
نمازی پس از گذشت دو سال از روی کار آمدن «دولت تدبیر» در ارائه عملکردش همچنان مهمترین تنگناهای اقتصادی استان را میتوان وجود طرح نیمه تمام استانی دولت قبل! اعلام کرد، و متاسفانه یا خوشبختانه هنوز معلوم نیست که آیا دولت تدبیر در اتمام طرح های دولت قبل ناتوان است یا آنقدر هزار و 400 طرح نیمه تمام برای دولت یازدهم زیاد است که هنوز فرصت اتمام آن ها را پیدا نکرده است؟!
وی در ادامه صحبت هایش از «سهام عدالت» به عنوان یکی از خدمات «دولت تدبیر» یاد کرد! و گفت: «ثبتنام بیش از 97 درصد مشمولان سهام عدالت انجام شده و حدود 620 هزار نفر در استان مشمول این سهام هستند که حدود 60 درصد جمعیت استان یزد را تشکیل میدهند» که این موضوع هم به روشنی پیداست که هنر دولت قبل بود...
نمازی از پیشنهادی در خصوص اولویت بندی طرح های نیمه تمام دولت قبل خبر داد و گفت: «پیشنهاد داریم که اولویتبندی هزار و 400 طرح به ترتیب درصد پیشرفت انجام شود که بتوانیم «تعدادی» از پروژهها را به پایان برسانیم!» که گویا تمام کردن طرح های دولت قبل برای «دولت تدبیر» حکایتی بی پایان و تمام نشدنی است!
پس از نمازی، نوبت به رضایی دبیر شورای هماهنگی بانکهای استان یزد رسید تا عملکرد خود را در «دولت تدبیر» عنوان کند که وی هم در ابتدا به معرفی بانکداری اسلامی پرداخت و سپس اتمام پروژه های دولت قبل را جز مهم ترین برنامه های بانک های استان یزد برشمرد! و باز آشکار شد اتمام طرح های «نیمه تمام» دولت گذشته برای بانکی های دولت یازدهم هم کابوس شده است و هنوز پس از گذشت دو سال نتوانسته اند در برابر آن ها پاسخگو باشند.
سومین مسئولی که باب سخنان خود را در خصوص عملکرد «دولت تدبیر» باز کرد نوربخش مدیرکل امور مالیاتی استان یزد بود که وی ابتدا به معرفی اداره امور مالیاتی پرداخت و با گلایه از عدم پرداخت مالیات توسط مو دیان مالیاتی گفت: یکی از مشکلات ما در استان و در کل کشور این است که مودیان مالیاتی عادت دارند که مالیات از آنها گرفته شود نه اینکه خودشان نسبت به پرداخت آن اقدام کنند.
نوربخش با تاکید بر این مطلب که خیلی از مودیان رقم واقعی درآمد و مالیات را بیان نمیکنند، گفت: تقریبا 60 تا 70 درصد اظهار نامههای مالیاتی با آن چیزی که واقعیت دارد متفاوت است.
وی در ادامه صحبت هایش به تکرار عملکرد فعالیت های این نهاد در سال 92 و 93 پرداخت و فقط گفت: در 5 ماهه نخست امسال، قرار بوده که 420 میلیارد تومان وصول مالیات داشته باشیم که 372 میلیارد تومان بیشتر «نتوانستیم» وصول کنیم که 88 درصد از درآمدهای مالیاتی استان است!
پس از نور بخش نوبت یه طالبی مدیر سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان یزد رسید که وی در ابتدا به تشریح وظایف این سازمان پرداخت و در پایان صحبت هایش به مقایسه کلی کشف قاچاق در سال های 90 تا 92 با سال های 92 تا 94 پرداخت و گفت: «در دو سال 90 تا 92 ارزش پروندههای قاچاقی که در یزد به سازمان داده شده 63 میلیارد ریال بوده است اما در سال 92 تا 94 این آمار نزدیک به 109 میلیارد ریال بوده که نشان دهند افزایش مبارزه با این پدیده است» که با کمی تأمل شاید بتوان همین موضوع را نشانی از «افزایش خطر قاچاق» در کشور دانست!
جعفری مدیر بورس منطقهای یزد نیز به جای ارائه عملکرد جدید به اصحاب رسانه پرونده فعالیت «دو ساله» بورس استان را باز کرد و گفت: تعداد کارگزاران فعال بورس که مهمترین ارکان اداره کننده بورس هستند، در «دوسال گذشته» نزدیک به 30 درصد در سطح استان یزد افزایش پیدا کرد.
وی افزود: در این «دو سال گذشته»بر تعداد شرکتهای پذیرفته شده در بورس هم اضافه شد.
جعفری ادامه داد: در طول «دو سال» دولت، 6 میلیارد و 500 میلیون سهم به ارزش 22 هزار و 816 هزار میلیارد ریال در بورس منطقهای یزد مورد معامله قرار گرفت.
مدیر بورس منطقهای یزد گفت: در این «دوسال» به تعداد سرمایهگذاران بورس منطقهای یزد افزوده شد.
پس از جعفری هم چاووشی زاده مدیر کل گمرک استان و طالعی شورای هماهنگی بیمههای دولتی استان یزد نیز با ارائه آمار کلی از فعالیت های سازمان خود به مقایسه دوسال آخر دولت قبل با دوسال اول دولت یازدهم پرداختند و حرفی از پروژه یا خدمت جدید در هفته دولت نزدند! وبه این ترتیب آخرین نشست دولتی ها در هفته دولت پایان یافت...
اما...
دم خروس این خبرهای تکراری و عدم گزارش عملکرد جدید در نشست های مطبوعاتی سازمان ها و نهاد های دولتی استان یزد در هفته دولت از همان نشست خبری استاندار یزد با حرف ها و سخن های ده بار مرور شده وی بیرون زد! هرچند دیگر مسئولین یزدی هم چیزی برای هفته دولت در چنته نداشتند!
با یک نگاه گذرا به برنامه ها و پروژه های «هفته دولت» در دولت گذشته و برنامه های «تدبیری ها» می توان، میزان تفاوت زمین تا آسمان در عملکرد و نوع خدمت را دریافت اما آنچه بیش از همه دل مردم یزد را به درآورد «صحبت های تند و بی مهابای سخنران مراسم هفته دولت» و حمایت بی پروای وی از فتنه گران «باغی بر نظام» بود که پس از یک سخنرانی اساسی و آماده کردن ذهن مخاطب، سعی در القای مظلومیت «سران فتنه» و تلاش برای حمایت از رفع حصر آن ها در میان مردم مؤمن یزد کرد که خوشبختانه همان جا پاسخش را از مردم دارالعباده دریافت کرد.
به گزارش پایگاه ویژه اطلاع رسانی استانداری برای هفته دولت، سوای از برنامه های دیدار، نشست، تجلیل و بزرگداشت، در هفته دولت اهم خدماتی که از دولت با حضور «وزیر نیرو!» نصیب مردم 5 شهرستان شد به شرح زیر است:
شهرستان یزد:
4 پروژه کشاورزی اعم از: یک واحد گاوداری!، آبیاری قطره ای 99 هکتاری، راه اندازی یک واحد تولیدی رشته غذایی و یک سرد خانه.
«آغاز» عملیات گازرسانی فهرج.
افتتاح بوستان های حمیدیا.
بهره برداری از مجتمع آب آشامیدنی ولایت یک یزد
شهرستان خاتم:
کاشت 16 هکتار نهال در جنگل های 64 هکتاری که 55 هکتار آن در سال 92 صورت گرفت.
34 میلیون تومان آسفالت،
تکمیل ساختمان بنیاد مسکن خاتم
افتتاح یک جایگاه پرورش کبک
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب خاتم که ساخت این پروژه نیز از سال 89 آغاز شد.
شهرستان تفت:
افتتاح سالن ورزشی سخوید
افتتاخ بلوار کهدوئیه
ساختمان دهیاری بنادکوک
روکش اسفالت بیداخوید به سعید آباد
افتتاح گازرسانی به نصرآباد
شهرستان اردکان:
بهره برداری از 33 پروژه که مهم ترین آن ها، افتتاح آموزشگاه دخترانه، یک بلوار در روستای ترک آباد، سالن ورزشی روستای مزرعه نو بوده است.
بزرگ ترین پروژه دولت در استان یزد هم افتتاح پروژه انتقال آب به شهرستان بهاباد بود که به صورت تلفنی توسط وزیر نیرو صورت گرفت.
نمونه ای از خدمات اعلام شده توسط فرمانداری شهرستان ها در هفته دولت که به عنوان «خدمت» به خورد مخاطب داده شد!
برخی از «سرلوحه خدمات دولت راستگویان!»
آری؛ هر چند هفته دولت در سال 94 هم گذشت اما جای خالی خدمت شایسته به مردم برای همیشه در این هفته در طول تاریخ مردم یزد و به طبع کشور ثبت می شود.
Related Assets:
- تیم یزد از صعود به مرحله نهایی لیگ برتر بانوان بازماند
- تحقیق دقیقی از وجود افسردگی در مردم یزد وجود ندارد/برخی به دنبال ایجاد شکاف بین مردم و جامعه پزشکی هستند
- دولت و مسئولین باید از تذکر و نقد استقبال کنند/نزدیکی ملت و دولت؛ از ارمغانهای انقلاب اسلامی است
- «بی ادب» خواندن رسانه های منتقد دولت؛ دستاورد جدید استاندار یزد!/تدفین شهدای امیرچخماق همچنان یک تخلف!/مقایسه عجیب کنسرت ها با مداحان و تعزیه!
- پروژه آبياري قطره اي فاز2 كمربند سبز يزد افتتاح شد
- «تولیدات فرهنگی» باید متناسب با زمانه خود باشد تا به کهنگی متهم نشود