نظام آماری استان یزد سازماندهی میشود
به گزارش یزدرسا به نقل از یزد آوا، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان نداشتن رصد توسعه و پالایش برنامه توسعه را از مشکلات دوره گذشته عنوان کرد و گفت: با وجود سند توسعه برای هر کدام از شهرستان یزد باید همبستگی لازم و منابع مالی آن تأمین شود چرا که برنامه توسعه بدون منابع تأمین مالی آن فایده ای ندارد .
حمید رضا نصیری زاده با تأکید بر اینکه باید قبل از تدوین برنامه توسعه منابع مالی آن دیده شود، خاطر نشان کرد: برنامه توسعه استان با توجه به نیازها، محدویت ها و ظرفیت های استان نوشته می شود و برای توسعه استان باید منابع مورد نیاز آن مشخص شود.
وی با بیان اینکه اثرات رشد تکنولوژی، خود را در افزایش در آمد سرانه و رفاه نشان می دهد، گفت: تکنولوژی باید در راستای توسعه، افزایش درآمد ملی و سرانه باشد و زمانی به توسعه خواهیم رسید که اینها تحقق یابند.
نصیری زاده اعلام کرد: درآمد 8 ماه گذشته استان 609 میلیارد تومان بوده که 90 درصد آن مربوط به اخذ مالیات ها است و با توجه به رکودی که بر کشور حاکم بوده است در مقایسه با مصوبه دولت 15 درصد عقب هستیم و برای سال 95 نیز به دلایلی از جمله مشکل در صنایع کاشی و سرامیک استان درامدی کمتر از سال جاری دیده شده است.
وی با اشاره به تشکیل 30 شورای برنامه ریزی تدوین برنامه ششم در کشور گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد عضو دو شورا هست که با حضور 8 وزیر در سطح عالی برگزار خواهد شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با تأکید بر سازماندهی نظام آماری استان یکی از مشکلات موجود را نداشتن آمارهای دقیق عنوان کرد و ادامه داد: تخصیص بودجه به استانها از سوی سازمان مرکزی براساس شاخص ها انجام می شود و چنانچه ارائه این شاخص ها به درستی انجام نشود و چیزی بالاتر از آنچه که هست بیان شود بودجه ها حداقل می شود.
وی با بیان اینکه جمع آوری آمار پایه و اساس برنامه ها است، گفت: چنانچه امارها دقیق نباشد برنامه های توسعه را نمی توان براساس آنها استوار کرد که معاونت آمار و اطلاعات سازمان به ساماندهی این آمار می پردازد.
نصیری زاده با بیان اینکه پژوهش های انجام شده در سال گذشته کاربردی نشده است، ادامه داد: پژوهشها و تحقیقات باید براساس مسائل، مشکلات و نیازهای استان باشد و به دستگاهها اعلام شده که حداکثر سه موضوعی که می تواند مشکلات استان را حل کند ارائه کنند که اکنون با 260 طرح پژوهشی کمیته پژوهش تشکیل شده است و با تشخیص اینکه یک طرح، مشکلی را حل می کند یا خیر براساس آن بودجه به طرح پژوهشی تعلق می گیرد.
انتهای پیام/