هر جریان سیاسی که بخواهد به آمریکا گرایش پیدا کند محکوم است/ نقدها به توافق ژنو از سر دلسوزی است
به گزارش یزد رسا، غلامعلی حداد عادل نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی طی سخنانی به عنوان سخنران پیش از خطبه نماز جمعه امروز تهران، گفت: متاسفانه میبینیم که بعضی از افراد آنقدر که بر سر آزادی فردی دل میسوزانند درباره آزادی یک ملت که همان استقلال ملت است در برابر بیگانگان دل نمی سوزانند و نمینویسند.
وی افزود: امروز آمریکا به طمع خام افتاده و تصور میکند سرمیز نشستن دولت ایران با آنها بر سرمذاکره و امضای توافقنامه به این علت است که ملت ایران دچار ضعف شده یا راه خود را گم کرده و یا میخواهد دست از استقلال خود بکشد، این است که میبینید رئیس جمهور آمریکا، وزیر خارجه آمریکا، معاون وزیر خارجه آنها، مرتب اینجا و آنجا شاخ و شانه میکشند برای ملت ایران و صحبت از همه گزینهها میکنند اما ملت ایران میداند که علت این حرفها چیست. این حرفها نشانه ضعف ملت ایران نیست بلکه در واقع نشانه ضعف خود آمریکاییهاست.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه آمریکاییها در سالهای اخیر روز به روز دچار شکستهای مفتضحانه بیشتری شدهاند، تصریح کرد: در افغانستان و عراق به چه نتایجی رسیدند؟ در سوریه که این همه توطئه کردهاند، چه به دست آوردهاند؟ در سایر کشورهای اسلامی ببینید که آمریکاییها چقدر هزینه دادهاند و چقدر فایده بردهاند؟ همه جا منفور شده و با شکست روبرو شدهاند.
حداد عادل ادامه داد: آنها(آمریکاییها) هم از نظر اقتصادی مشکل دارند و هم از نظر دیپلماسی و سیاست خارجی، اما حالا این مذاکره با ایران را وسیلهای برای تبلیغ خودشان در دنیا کردهاند که ما آقای دنیا هستیم و ایران را بر سر میز مذاکره نشاندهایم. در حالی که ایران هیچوقت از مذاکره منطقی برای بیان واقعیتها و احقاق حق خود از سر میز مذاکره کنار نرفته بود و امروز هم همان نیت است.
وی افزود: اما آنها برای مصرف داخلی و جبران ناکامیهای خود مرتبا شاخ و شانه میکشند. آمریکا باید بداند مذاکره کردن ایران از سر عجز نیست، مذاکره کردن ایران به معنی فراموشکردن جنایتهای آمریکا در ایران نیست. به معنای این نیست که ملت ایران به آمریکا اعتماد کرده است و بالاخره نشستن با 5+1 بر سر میز مذاکره به معنی این نیست که ملت ایران اجازه بدهد دوباره آمریکاییها به این کشور رسولالله(ص) برگردند.
حداد عادل تاکید کرد: ملت ایران استقلال خود را با هیچ چیز معامله و معاوضه نخواهد کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: همچنان که رهبری فرمودند، ما به تیم مذاکره کننده خودمان اعتماد داریم ولی به آمریکاییها خوشبین نیستیم.
وی همچنین درباره نقدهای مطرح شده درباره توافقنامه ژنو نیز خاطرنشان کرد: اظهارنظرها و نقدهایی که از سوی نمایندگان مجلس و دیگران میشود همه از سر دلسوزی و حساسیت نسبت به انقلاب است.
حدادعادل با بیان اینکه ملت ایران هم به آمریکا بدبین است و هم به هر جریان سیاسی و به هر شخص و کسی که بخواهد به آمریکا گرایشی پیدا کند، افزود: هر جریان سیاسی که مورد حمایت آمریکاییها و دشمنان انقلاب و ایران باشد از نظر ملت ایران مردود و محکوم است.
"ملت ایران این هوشیاری را از امام خود آموخته است که فرمودند هر وقت دیدند که دشمنان ما به یک کاری اصرار دارند، من در نیت آنها شک کردم و خلاف آن عمل کردم و ملت ایران این هوشیاری را در سال 88 و فتنه نیز نشان دادند. وقتی دیدند که آمریکا، رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آنها از فتنه حمایت میکنند، تردید نکردند و به میدان آمدند و 9 دی نیز به خاطر پشتیبانی خارجیها از عوامل فتنه بود. امروز نیز یک شهید از آن واقعه تشییع شد، شهید ستاری که در روز عاشورای 88 مورد ضرب و شتم قرار گرفته و جانباز شده بود و 5 سال با بیماری خود مبارزه کرد، روی دستان ملت حزبالله تشییع شد".
وی با بیان اینکه ملت ایران این هوشیاری را همواره با خود به همراه خواهند داشت، بر لزوم حضور همه مردم در روز 22 بهمن در خیابانها تاکید کرد و گفت: مردم در 22 بهمن امسال با حضور چشمگیر خود و وحدت کلمه پشت سر رهبری در وفاداری به آرمانهای امام یک بار دیگر عزم و اراده خود برای پاسداری از استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی به همه جهانیان نشان خواهد داد.
حدادعادل در ابتدای سخنان خود در پیش از خطبههای نماز جمعه ضمن تبریک فرارسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: 35 سال از پیروزی انقلاب اسلامی سپری شده است و خدا را باید به برکت این پیروزی شکر کنیم. شکر کنیم که 35 سال به ما توفیق خدمتگذاری و پایداری و پاسداری از انقلاب و پیروی از امام و رهبری در مسیر اسلام و قرآن را عنایت کرده است.
وی افزود: دهه فجر فرصتی برای جشن انقلاب، شادی و شکرگزاری است. فرصتی است برای یادآوری دوران سخت و تاریک ستمشاهی. برای تشریع انواع وابستگیها و عقب ماندگیهای ملت ایران قبل از پیروزی انقلاب؛ فرصتی است برای یادآوری معجزه و عظمت انقلاب و اکنون 35 سال زمان مناسبی برای ارزیابیهاست. ارزیابی تاثیر انقلاب در داخل و خارج و فرصتی برای توجه به رویشها و ریزشهای انقلاب و علتیابی آنها.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه اولین شعار ملت ایران شعار آزادی، استقلال و جمهوری اسلامی بود و در شهریور 57 با تظاهرات میلیونی حرکت خود را آغاز کردند اظهار داشت: کشوری که استقلال نداشته باشد هیچ چیز ندارد. اگر کشوری ملت هوشمند، ذخایر طبیعی، نفت و سرزمین وسیع داشته باشد اما استقلال نداشته باشد همه اینها ضایع میشود؛ استقلال شرط لازم استفاده از همه امکانات و مواهب طبیعی و انسانی هر ملتی است.
به گفته حدادعادل، "ایران قبل از انقلاب گرچه مستعمره نشد، اما نفوذ و تسلط بیگانگان به این کشور به اندازهای بود که استقلال ایران تا حدود زیادی از دست رفته بود؛ حکومت پهلوی را استعمارگران بوجود آورده بودند. رضاخان و پسرش را انگلیسیها بر سر کار آوردند. در کودتای 28 مرداد انگلیسیها جای خود را با آمریکاییها عوض کردند و حکومت رضاخانی و سلسله منحوس پهلوی برخواسته از متن مردم نبود، بلکه با کودتا و توطئه انگلیسی بوجود آمد و با کودتای آمریکایی ادامه یافت."
وی با اشاره به دخالت همواره بیگانگان در سرنوشت ملت ایران قبل از پیروزی انقلاب گفت: خودشان در کتابهایشان اقرار میکنند که فهرست نمایندگان مجلس از سفارتخانهها بیرون میآمد. استفاده از کشاورزی، صنعت، معدن باید در چارچوبهای سیاستهای استعماری شکل میگرفت. عزل و نصبها با موافقت آمریکاییها بود و حتی در ارتش ما قبل از انقلاب یک سرلشکر اجازه نداشت دستگاهی باز و یا تعمیر کند، اما یک گروهبان آمریکایی این اجازه را داشت و بر او حکومت میکرد.
عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام در بخش دیگری از سخنانش به سالروز ورود امام به میهن در 12 بهمن 57 اشاره کرد و گفت: آن مرد آمد تا ایران مستقل شود. امام مدافع بزرگ استقلال ایران بود و نه تنها به عنوان یک ایرانی غیرتمند خواهان استقلال کشور بود، بلکه به عنوان یک عالم و فقیه استقلال ایران را به عنوان یک سرزمین اسلامی طالب بود.
حدادعادل اضافه کرد: وابستگی ملت ایران قبل از انقلاب علاوه بر وابستگی سیاسی در بخشهای اقتصاد، سیاست، نظامی، اعتقادی، اخلاقی و فکری ساری و جاری بود و امام برای نفی همه وابستگیها قیام کرد. ملت ایران اما را مردی از جنس خود میدانستند و با عشق به ایمان او پشت سر او راه افتادند و از نهضت او حمایت کردند و با وحدت کلمه سراسر زمین در 12 بهمن برای استقبال از امام آغوش باز کرد.
وی افزود: مراد امام و ملت ایران از استقلال فقط سرنگونی شاه نبود. سرنگونی طاغوت قدم اول بود. امام تنها هدف سرنگونی حکومت پهلوی را دنبال نمیکرد، بلکه در کنار "لا اله" یک "الا الله" در نظر امام وجود داشت. امام سرنگونی طاغوت و برپایی حکومت الله را در ایران میخواست. امام برای تاسیس حکومت دینی و اسلامی برنامه داشت و در نظر ایشان استقلال بدون داشتن نظریه اسلامی درباره حکومت کامل نمیشد و با درس و نظریه ولایت فقیه هم برای حذف شاه برنامه داشت و هم برای برپایی حکومت دینی و اسلامی.
نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه با انتقاد از ترویج برخی فکرهای غلط جدایی دین از سیاست، نظریه امام را خاتمه دهنده این نظریه دانست و گفت: این فکر غلط جدایی دین از سیاست فکری بود که استعمارگران دهها سال در حکومتهای اسلامی تبلیغ میکردند و امام آمد تا به جدایی دین از سیاست خاتمه دهد. آمد تا دین را منحصر به عبارتهای فردی و شخصی نداند آمد دین را که آنگونه قرآن معرفی کرده معرفی کند.
"امام آمد تا اسلام ناب محمدی را جانشین آن چیزی کند که اسلام نبود، اما میخواستند به نام اسلام معرفی کنند که امام آن را اسلام آمریکایی معرفی کردند. برخی هنوز مقصود امام را از آن اسلام ناب محمدی نفهمیدند و آن را برای کسب و کار جناحی و سیاسیکاری خود قلمداد میکنند، اما سخن امام از اسلام ناب اسلامی بود که در آن جایی برای جدایی دین از سیاست مطرح نبود".
حدادعادل با بیان اینکه انقلاب با چنین شعارها، آرمانها و چنین رهبری به پیروزی رسید و برای همه ملتهای اسلامی الگو و مایه امید شد، افزود: ملت ایران اسلامی توانست با توکل به خدا و با وحدت مردم و با اطاعت از رهبر خود دشواریهای بزرگ را پشتسر بگذارد. جنگ تحمیلی 8 ساله نقشهای برای نابودی انقلاب اسلامی بود، اما مردم فداکار، بسیجیوار از ارتش و سپاه حمایت و جنگ را اداره کردند و 8 سال شهید، جانیاز و اسیر دادند، اما یک وجب از خاک این سرزمین اسلامی را به دشمن واگذار نکردند و این موفقیتی بزرگ بود که منشأ انواع حرکتها و برکتها در سالهای جنگ و پس از آن برای کشورمان بود.
وی افزود: ایران امروز به عنوان یک کشور پیشرو و پیشرفته در جهان اسلامی شناخته میشود، ماهواره و موجود زنده به فضا میفرستد و به انرژی صلحآمیز هستهای دست یافته است و همه اینها باعث شده تا دشمنان روز به روز خشمگین و عصبانی شوند و بر دشمنی خود بیفزایند. امروز شاهدیم که دشمنان انقلاب و ملت ایران میخواهند انتقام بگیرند و انشاءالله به فضل الهی در این هدف خود موفق نخواهند شد.
"مردم آگاه ما میدانند که دشمنان انقلاب در همه ابعاد فرهنگی، فکری و اخلاقی نقشه و برنامهریزی دارند. آنها برای تباه کردن اخلاق و جوانان کشور برنامههای وسیعی دارند و با استفاده از فناوریهای نوین چه هجوم سنگینی بر ارزشهای اخلاقی ملت آوردند. همه اینها برای آن است که ایران برای جهان اسلام الگو نشود، آنها میترسند که ایران الگوی بیداری اسلامی ایرانی در جهان شوند که البته اینگونه شده و خواهد بود انشاءالله.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه دشمنان همه قوای خود را به کار بستهاند و موضوع انرژی هستهای را بهانه کردهاند تا با تحریم اقتصادی انقلاب اسلامی را در فشار قرار دهند، اظهار داشت: امروز آمریکا با مشاهده عزم دولت برای احقاق حق ملت ایران و اثبات ظالمانه بودن تحریمها در مذاکرات به طمع خام افتاده و تصور میکنند دولت و مقامات ایران برای نشستن سر میز مذاکره و امضای توافقنامه به علت ضعف است.