ID : 10897560
واعظی در یزد: واگذاری«دیتاسنترداری»به شرکت‌های خصوصی

هرگز مخابرات به صورت انحصاری به جایی نمی‌رسد/ اقدامات انجام شده در یزد من را به ذوق آورد


وزیر ارتباطات در دانشگاه یزد راه‌اندازی دو موتور جستجوگر بومی در دانشگاه‌های یزد و امام حسین(ع) خبر داد و گفت: هرگز مخابرات به صورت انحصاری به جایی نخواهد رسید.

به گزارش یزد رسا، واعظی، وزیر ارتباطات استان یزد هم اکنون در مراسم کارگروه توسعه دولت الکترونیک در دانشگاه یزد گفت: مخابرات به هیچ وجه نمی‌خواهد به صورت انحصاری عمل کند بلکه باید مخابرات امکانات را در اختیار دیگران قرار دهد و سهم خود را دریافت کند و اعتقاد ما این است که باید حمایت کرده و اجازه فعالیت به تمامی شرکت‌ها داشته باشیم.


وی افزود: در پروانه جدید مخابرات همکاری با شرکت‌های پخش و فعالیت در کنار شرکت‌ها از جمله بندهای ما در آن بوده است.

وزیر ارتباطات استان یزد خاطرنشان کرد: ما به تمامی شرکت‌ها اجازه فعالیت می‌دهیم اما به فعالیت‌هایی که بازدهی طولانی مدت داشته و یا اینکه زمینه امنیتی دارند، خود نیز ورود کرده و به آن‌ها کمک خواهیم کرد.

واعظی تصریح کرد: ما در نظر داریم تا هر گروه و شرکت که می‌تواند فعالیت کند به ان‌ها کمک کنیم و من خود را مسئول بخش کلی آی تی کشور می‌دانم که باید به ان‌ها کمک کنم.

وی در ادامه گفت: اگر طرح شرکت‌های به نحوی باشد که ما را به هاب منطقه وصل کند حتما به آن کمک خواهیم کرد و به هر عنوانی برای افزایش فعالیت‌ها کمک خواهیم کرد.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: مخابرات موقعی رشد پیدا می‌کند که شرکت‌ها کنار آن باشند و زمانی مخابرات رشد پیدا می‌کند که شرکت‌ها در کنار آن فعالیت کنند. 

حمود واعظی لحظاتی پیش در کارگروه دولت الکترونیک استان یزد اظهار داشت: مخابرات به هیچ عنوان بنا ندارد که به صورت انحصاری در حوزه آی‌تی فعالیت کند.


وی با اشاره به اینکه عرصه فعالیت برای همه در این حوزه فراهم است، گفت: سیاست مخابرات این است که از امکاناتش یک مکانیزمی در اختیار دیگر شرکت‌ها قرار دهد و سهم خودش را بگیرد.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه این تفکر تنها تفکری نیست که در اختیار مخابرات قرار گیرد، تصریح کرد: اعتقادمان بر این است که باید حمایت کنیم تا تمام شرکت‌ها کار کنند.


واعظی ادامه داد: ظرفیت این حوزه آنقدر زیاد است که تمام شرکت‌ها هر قدر هم فعالیت کنند، عرصه برای دیگران تنگ نمی‌شود.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه شرکت‌ها می‌توانند کاربران خود را به همراه تعامل با مخابرات داشته باشند، ادامه داد: در پروانه جدیدی که به مخابرات دادیم، مخابرات را ملزم کردیم که اولا با همه شرکت ها تعامل داشته باشند و بعد از آن دیگر شرکت ها هم اجازه فعالیت داشته باشند.


وی با اشاره به اینکه قرار نیست کاری که شرکت‌ها می‌توانند انجام دهند را ما انجام دهیم، افزود:  به عبارت بهتر به غیر از برنامه‌هایی که برای بخش خصوصی دیربازده است و از لحاظ اقتصادی برای آنها به صرفه نیست و همچنین پروژه‌هایی که به عنوان پروژه‌های امنیتی به حاسب می‌آید، در آنچه بخش خصوصی می‌تواند اجرا کند، ما ورود نمی‌کنیم.


واعظی گفت: ما می‌خواهیم و حتما هم حمایت می‌کنیم تا کشور ایران الگوی و رتبه یک منطقه در زمینه ارتباطات شود و اگر طرحی به گونه‌ای باشد که ما را به این رتبه برساند، حتما از آن حمایت می‌کنیم.

 

وی اظهار داشت: اگر «دیتاسنترداری» به روش فعلی باشد برای هیچ شرکتی اختصاصی نیست، بنابراین آن دسته از شرکت‌هایی که فقط می‌خواهند «دیتاسنترداری» کنند، پهنای باند رایگان به آنها خواهیم داد.


وی ادامه داد: تصمیم وزارت ارتباطات این است که در کل کشور به هر استانی که می‌رویم بخش خصوصی که متقاضی داشتن «دیتاسنتر» باشد را حمایت کنیم.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اضافه کرد: آمادگی کامل داریم تا پهنای باند را به صورت رایگان به این شرکت‌ها ارائه دهیم، اما شرط آن این است که شرکت‌های متقاضی فقط به دیتاسنترداری بپردازند.


واعظی در مورد پهنای باند نیز عنوان کرد: استان‌ها به هر میزان به پهنای باند نیاز داشته باشند، به آنها ارائه خواهد شد، چراکه اکنون شرایط با گذشته متفاوت است و اکنون وضعیت به نحوی است که پهنای باند اضافه داریم.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تشریح کرد: در گذشته به دلیل محدودیت‌هایی که وجود داشت، پهنای باند به صورت قطره‌چکانی ارائه می‌شد، اما اکنون برای ارائه پهنای باند به استان‌ها هیچ مشکلی نداریم.


وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات ارزشمند انجام شده در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان یزد، بیان کرد: شنیدن اقدامات انجام شده در استان یزد من را به ذوق آورد، چراکه در برخی موارد عده‌ای ایده‌ها و طرح‌های خود را دائم بسته‌بندی می‌کنند که پول و امکانات بگیرند، اما در یزد اینگونه نیست و با امکانات موجود کارهای خوبی انجام شده و نیاز به حمایت‌ها نیز در حدی است که کار آنها روند خود را ادامه دهد.

 

واعظی تصریح کرد: کارهای انجام شده در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در یزد ماندگار است و بنای ما این است که حتماً از این طرح‌ها حمایت کنیم. وی تأکید کرد: اعتقاد ما این نیست که شرکت‌های خصوصی کار کنند و سود نبرند، بلکه معتقدیم هرچه شرکت‌های خصوصی در این حوزه سود ببرند، فعالیت آنها برای نظام مفیدتر خواهد بود.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه خوشبختانه فضای کار در استان یزد فراهم است، عنوان کرد: استان یزد در حوزه زیرساختی به هر کمکی نیاز داشته باشد، از آن حمایت خواهیم کرد و استان‌ها اگر مسئولیت‌هایی را که می‌توانند بر عهده بگیرند را به طور مشخص مطرح کنند، حتماً این مسئولیت‌ها را به آنها خواهیم داد.


وی در مورد موتور جستجوگر پارسی‌جو نیز اظهار داشت: تاکنون دو موتور جستجوگر بومی راه‌اندازی شده که می‌توان روی آنها حساب کرد که یکی در دانشگاه یزد و دیگری در دانشگاه امام حسین (ع) بوده است، اما معتقدیم اگر دو مورد دیگر نیز باشد، جا برای کار باز هم فراهم است و ما به طور قطع حمایت خواهیم کرد.


واعظی تصریح کرد: در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات آنچه ملی باشد و راستای خدمتی برای ایجاد شبکه ملی اطلاعات باشد، تا جایی که بتوانیم هیچ محدودیتی برای آن قائل نخواهیم بود.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: ما به این موتور جستجوگر نیاز داشتیم تا در مدارس با خیال راحت و آسوده مورد استفاده قرار گیرد و نوجوانان و جوانان ما در فضایی امن بتوانند از اینترنت استفاده کنند. 

منابع: دانشجو و تسنیم و فارس و مهر

انتهای پیام/ع




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.