هشدار به شهروندان میبدی!
به گزارش یزد رسا، جانب اللهی، کارشناس مسئول مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان میبد از شناسایی ۸ مورد بیمار مبتلا به تب مالت در طی هفته گذشته در شهرستان میبد خبر داد و افزود: منبع آلودگی تمام موارد بیماری، استفاده از شیر و پنیر تازه گوسفند محلی گزارش گردیده است.
وی افزود: متأسفانه برخی از خانوادهها در تهیه پنیر(بخصوص پنیر گوسفندی) از شیر خام و بدون نگهداری آن در آب نمک استفاده میکنند.
جانب اللهی توصیه کرد: برای سالم سازی شیر، آن را به مدت حداقل ۵ دقیقه بجوشانند و برای عاری ساختن پنیر از بیماری زایی تب مالت، محلولی از آب نمک ۲۴ درصد تهیه کرده و پنیر تازه را به مدت ۴۵ روز در آن نگهداری و بعد از آن به آب نمک ۱۲ درصد انتقال داده و مصرف کنند.
نحوه تهیه یک لیتر آب نمک ۲۴ درصد: ۲۴۰ گرم نمک را در ظرفی ریخته و آب جوشیده سرد را به آن اضافه میکنید تا حجم محلول شما به یک لیتر برسد.
نحوه تهیه یک لیتر آب نمک ۱۲ درصد: ۱۲۰ گرم نمک را در ظرفی ریخته و آب جوشیده سرد را به آن اضافه میکنید تا حجم محلول شما به یک لیتر برسد.
شایان ذکر است تب مداوم یا منظم، تعریق فراوان بخصوص در شب، خستگی، بی اشتهایی و کاهش وزن، سردرد، درد عضلانی و درد عمومی بدن از جمله علائم بیماری تب مالت است.
وب دا/