همایش ملی اسکودا در یزد برگزار میشود/نمایندگان ما در زمینه قانونگذاری ناکارآمد هستند
به گزارش یزدرسا؛ محمدحسین جعفری پیش از ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه استان از برگزاری سی و دومین همایش اتحادیه سرا سری کانونهای وکلای دادگستری ایران در یزد خبر داد و گفت: این همایش متشکل از اعضای هیئتمدیره 25 کانون وکلای کشور هستند که در روزهای 11 و 12 اردیبهشتماه در محل هتل پارسیان صفائیه برگزار خواهد شد.
رئیس کانون وکلای دادگستری استان یزد هدف از برگزاری این همایش را ایجاد وحدت رویه در شیوه اداره کانونها، نحوه برگزاری آزمونهای وکالت، نقدهنجارهای نظام حقوقی و ارائه راهکارها برای برونرفت از آسیبهای نظام حقوقی دانست و اظهار داشت: در این اجلاس نشستهای عمومی و تخصصی با حضور شخصیتهای بینالمللی، ملی و استانی برگزارشده که ازجمله شخصیتهای ملی حاضر در این همایش عارف رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، گرجی دبیر هیئتوزیران، پور مختار عضو کمیسیون حقوقی مجلس و خانم جنیدی معاون حقوقی رئیسجمهور هستند.
وی مهمترین چالش در نظام حقوقی کشور را قانونگذاری عنوان کرد و گفت: متأسفانه امروز نمایندگان ما در این زمینه ناکارآمد هستند و طرحهایی که در مجلس به تصویب میرسد غیر کارشناسی و رادیکال بوده که امروزه قوانین رادیکالی و ارتجاعی جوابگو نیستند.
جعفری بابیان اینکه نظام حقوقی ما مهآلود است ابراز داشت: متأسفانه امروز قوانین ما سلیقهای تفسیر میشوند و اگر در جامعهای بهجای قانون، سلیقه و فرد حکومت کند جامعه دچار مشکلات عدیدهای میشود.
رئیس کانون وکلای دادگستری استان همچنین از برگزاری همایش بینالمللی حقوق کودک در روز 10 اردیبهشتماه با حضور نمایندگان یونیسف و یونسکو خبر داد و اظهار داشت: این همایش با موضوعاتی نظیر خشونت علیه کودکان، بررسی حقوق کودکان، نقش جامعه در بزهکاری کودکان و جایگاه کودکان در خانواده برگزار میشود.
وی با اشاره به این مطلب که کانون وکلا هیچگونه اعتبار دولتی ندارد و خودگردان اداره میشود اظهار داشت: با توجه به اینکه ما وظیفه ذاتی درزمینهٔ های اجتماعی نداریم اما با همین بودجه اندک در سال گذشته اولین کلینیک حقوق شهروندی و اولین مرکز تخصصی حقوق کودک در ایران را در کانون وکلای استان یزد راهاندازی کردیم.
جعفری با گلایه از عدم تخصیص اعتبارات لازم برای آموزش در کشور اظهار داشت: آموزش از ارکان جامعه است مثلاً در خصوص ثبت جهانی شهر یزد هرچند این فرایند کار دشواری بود اما دشوارتر از ثبت جهانی، نگهداری آثار تاریخی است که باید مردم در خصوص نحوه نگهداری از بافت، برخورد با گردشگران و ... آموزش ببینند بنابراین مسئولان و نمایندگان استان باید در خصوص جذب اعتبارات و تخصیص بودجه آموزشی تلاش کنند.
انتهای پیام/ح