همایش ملی تغذیه و سرطان آغاز به کار کرد
به گزارش یزد رسا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد این همایش با محوریت نقش غذا و تغذیه در پیشگیری و درمان سرطان برگزار شده است.
گفتنی است؛ فرهنگ سازی تغذیه و سرطان، نقش تولید (کشاورزی، دامپروری، آبزی پروری) در پیشگیری از سرطان، طب سنتی و سرطان، نقش رسانهها، تبلیغات و سرطان، سبک زندگی و سرطان و تغذیه درمانی در سرطان از جمله مهمترین محورهای این همایش است.
شایان ذکر است؛ موازین اخلاقی در تولید، توزیع و نظارت بر غذا و سرطان، نقش صنایع در پیشگیری از سرطان و مواد مغذی و سرطان از دیگر محورهای این همایش ملی است.
لازم به ذکر است؛ این همایش با همکاری مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی (ره) و با حضور بیش از ۳۰۰ تن از اساتید مرتبط با مبحث تغذیه، طب سنتی، متخصصین سرطان و سایر حوزههای مرتبط در سطح ملی و با برگزاری کارگاههای آموزشی برگزار شد.
Related Assets:
- یک سوم سرطان ها به تغذیه نامناسب برمیگردد/سالی 90 هزار نفر در ایران سرطان میگیرند
- پذیرش ۶۷۰ مقاله در همایش ملی تغذیه و سرطان در یزد
- گوشت قرمز80درصدشانس ابتلابه سرطان معده را افزایش میدهد/سرطان های مری و معده شایع ترین سرطان ها
- تخلفات اخلاقی درچادرملو/آلودگی سرطانی فولاداردکان را به تابش گفتم اماخبر ازساخت فازهای بعدی فولاد به گوش میرسد!
- فوت سالانه 600 بیمار سرطانی در یزد/ چرا به مردم علت را نمی گویید؟!
- سونامی بیماری های غیرواگیر در راه/«پتکی» که جامعه ما را خُرد خواهدکرد