هنوز هم از سوی دولت در رابطه با غارت دو میلیاردی اقدامی صورت نگرفته است
به گزارش یزد رسا، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مصاحبه با خبرنگار یزد آوا، با اشاره به غارت دومیلیاردی اموال ایران توسط امریکا گفت: با توجه به تاکیدی که رئیس مجلس در خصوص بررسی این موضوع در کمیسیون امنیت ملی داشت از بانک مرکزی در این کمیسیون حضور یافتند و توضیحاتی ارائه شده ولی هنوز اسناد و مدارکی ارائه نشده است و قرار شد در هفته جاری این موضوع در کمیسیون بررسی شود.
محمد صالح جوکار با بیان اینکه خرید اوراق بهادار و سرمایه گذاری 2 میلیارد دلاری در سال 1382 توسط بانک مرکزی انجام شده است، ادامه داد: مسئولان به جای شکایت در مراجع قضایی بین المللی در همان دادگاه آمریکا موضوع را پیگیری کردند و با تداوم آن اخیرا ایران محکوم و اموال توقیف و برداشت میشود.
وی با بیان اینکه موضوع غارت دو میلیاردی اموال ایران باید خیلی پیش از این در دادگاههای بین المللی پیگیری میشد، ادامه داد: اینکه امریکاییها بخواهند براساس بی ضابطگی به اموال یک ملت دست پیدا کنند و با قوانین خود زورگویی داشته باشند، چیزی جز سرقت و دزدی نیست.
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس تصریح کرد: متأسفانه هنوز هم از سوی دولت در این رابطه اقدامی انجام نشده است و تنها طی نامهای به سازمان ملل که مرجعی برای رسیدگی به این کار نیست موضوع غارت دومیلیاردی اعلام شده که قابل قبول نیست.
جوکار با تأکید بر کوتاهی دولت در مقابله با اقدام امریکایی در برداشت از اموال و حساب ایرانیان، گفت: اکنون در داخل کشور به واسطه شکایتهای شخصی از امریکاییها، نزدیک به 50 میلیارد دلار احکام قضایی صادر شده است و طبق قوانین داخلی کشور میتوانیم اموال امریکا را در هر جایی مصادره کنیم که متاسفانه دولت با وجود اقدامات امریکاییها در این بخش نیز اقدامی انجام نداده و کوتاهی کرده است.
وی با بیان اینکه قرار بود که پس از برجام تحریم وجود نداشته باشد، خاطر نشان کرد: همانگونه که رهبری هشدار داده بودند امریکاییها بعد از برجام نیز دست بردار نیستند و به اقدامات سلطهگرایانه خود ادامه میدهند و با توجه به صحبت های آنها پس از برجام میخواهند که ایران تغییر رفتار دهد و بر اساس سیاستهای آنها عمل کند که این خواستهها به هیچ عنوان قابل قبول نیست و نظام اسلامی هرگز زیر بار اقدامات سلطه گرایانه آنها نخواهد رفت.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد: اگر دستگاه دیپلماسی کشور تاکنون با قاطعیت پاسخ رفتارهای امریکا را داده بود شاهد این اقدامات بعد از توافق و برجام نبودیم گفت: دیگر رایزنی با امریکاییها کافی است باید دستگاه دیپلماسی جدی تر با امریکایی ها وارد شود و از طریق مراجع زیربط در سطح بین الملل به صورت جدی حقوق و مواضع محکم ملت ایران در مورد مسائل منطقه و مسئله برجام را پیگیری کند.
انتهای پیام/
Related Assets:
- ضرورت تشکیل کمیتهای در مجلس برای بررسی حقوق مسئولان/پرونده حقوقهای میلیونی با یک استعفا بسته نمی شود
- منتخب قانونشکن چگونه میخواست در مجلس برای کشور قانون تصویب کند؟
- پیش از اجرا ی توافق نهایی هستهای باید در مجلس تصویب شود
- راهکارهای تحقق اهداف«نامه امام خامنه ای» در کمیسیون امنیت ملی مجلس بررسی می شود
- آرد مورد استفاده در نانواییهای یزد استاندارد نیست/ ورود آرد از خارج استان بدون نظارت مسئولان