هیچ کس با پوشیدن چادر پشیمان نمی شود/ لزوم آموزش حجاب از دوران ابتدایی
به گزارش یزدرسا؛ مردم مسلمان ایران در زمان رضا شاه برای اعتراض به تغییر لباس و کشف حجاب صبح جمعه 20 تیرماه 1314 در مسجد گوهرشاد که مرکز تجمعات علیه حکومت ضد اسلام پهلوی شده بود تجمع کردند و در روز 21 تیرماه با اوج گیری تجمعات، ماموران شیطان صفت حرمت حرم رضوی را نگه نداشته هزاران نفر از مردم مشهد را شهید کردند.
از همین رو با پیروزی اسلام بر کفر، ۱۹ تا ۲۵ تیرماه به عنوان هفته عفاف و حجاب در جمهوری اسلامی ایران نام گرفت.
به برکت نظام اسلامی و در سایه امنیت، زنان با حفظ حجاب اسلامی توانستند قله های علم و دانش و ورزش را فتح کنند و به موفقیت برسند.
صدیقه سادات هاشمی پور متولد سال 62 ، متاهل صاحب یک فرزند است که دوران کارشناسی خود را در رشته فلسفه و حکمت اسلامی در دانشگاه امام صادق(ع) طی کرد.
هاشمی پور دوران کارشناسی ارشد را در رشته فلسفه و کلام اسلامی در دانشگاه قم گذراند و موفق به کسب مجوز مبانی نظری اسلامی از امور اساتید قم برای تدریس دروس اندیشه در دانشگاه شد.
وی اکنون استاد دانشگاه یزد است.
هاشمی پور که در کمال آزادی حجاب برتر و چادر را برای خود انتخاب کرده است در خصوص حجاب و ضرورت رعایت عفاف و حجاب در گفتگو با خبرنگار یزدندا گفت: آیات متعددی در رابطه با حجاب در قرآن آمده است و از زمانی که آیه 59 سوره احزاب، معروف به «آیه جلباب» نازل شد تمام زنان مسلمان لباس های بلند مشکی یا روسری لبند که شبیه چادر امروزی بود برای خود انتخاب کردند و بر سر کشیدند یعنی به این نتیجه رسیده بودند که پوششی انتخاب کنند که جلب توجه نکند و در جامعه راحت باشند.
استاد دانشگاه یزد اظهار کرد: ما در اجتماع زندگی می کنیم و باید به قوانین اجتماعی برای برقراری نظم و جلوگیری از ایجاد هرج و مرج تابع باشیم.
وی عنوان کرد: در نظام اسلامی رعایت حجاب واجب است و بانوان با این دیدگاه که مردها نگاهشان را کنترل کنند چرا ما باید باحجاب باشیم نباید آرامش جامعه را به هم بریزند، مردها کنترل نگاه و زن ها پوشاندن زیبایی ها هر دوی اینها لازم و ضروری است.
بانوی موفق و محجبه یزدی در خصوص اینکه چرا پوشش چادر را انتخاب کرده است گفت: از زمانی که به تکلیف رسیدم به سبب رشد در خانواده مذهبی به حجاب مقید بودم اما همیشه انجام دستورات دینی را با شناخت و معرفت انجام می دادم و سعی کردم اسلام را تقلیدی نپذیرم و در واقع حجاب را با عقل قبول کرده و پوشش چادر را برگزیدم.
هاشمی پور افزود: زمان دانشجویی می دیدم دوستانم که حجاب ندارند دچار مزاحمت می شوند اما من هم ایمن بودم.
وی اذعان کرد: دوره متوسطه به دبیرستان معارف رفتم و در آنجا دوستان و همکلاسی هایم نیز مقید بودند و فضا معنوی بود، از این رو دبیرستان معارف را انتخاب کردم چون بر تاثیرگذاری فضا و دوستان روی انسان آگاه بودم.
هاشمی پور خاطر نشان کرد: هیچ فردی با پوشیدن چادر پشیمان نمی شود زیرا حجاب به نفع انسان است و اگر امور برای رضای خدا باشد همه سختی ها آسان می شود.
استاد دانشگاه یزد در خصوص ترویج فرهنگ عفاف و حجاب گفت: از زمان دبستان باید حجاب نهادینه و این موضوع در کتاب های دینی و قرآن به صورت کامل آموزش داده شود زیرا حجاب یک بحث اعتقادی است و با زور و اجبار کار درست نمی شود و دختر باید خودش درک کند این برایش مفید است.
هاشمی پور افزود: وقتی فردی وارد دانشگاه می شود آنچه که هست در او نهادینه شده و با چند جلسه محدود، استاد نمی تواند فردی را به حفظ حجاب متقاعد کرد.
انتهای پیام/
Related Assets:
- تمام دستگاه ها باید در موضوع حجاب و عفاف احساس مسؤولیت کنند
- رعایت حجاب برای محدود کردن زنان نیست/ حریم امن حجاب انسان را به اهداف والا میرساند
- عناوین هفته جهانی عفاف و حجاب
- مسئولی که نسبت به حجاب و عفاف با مماشات برخورد کند مخالف قرآن است/خطر تجمل گرایی و اسراف کمتر از خطر فقر نیست
- فیلم/حجاب که میگن یعنی همین...
- تمامی قوانین حفظ و حراست از اسرار بانکی با تعهد بهFATF لغو می شود/بانک مرکزی ناقض قاعده نفی سبیل
- تصاویر/یزدی ها با پویش مردمی «اجازه نفوذ اقتصادی را نمی دهیم» همراه شدند
- تصاویر/ بانوان یزدی اعلام کردند «چادرشان را دوست دارند»