واکنش وزیر بهداشت به هشدارهای وایبری
به گزارش یزدرسا ، این تنها یکی از دهها نمونه پیامهای هشداری در حوزه غذا، دارو و مواد آشامیدنی است که این روزها علاوه بر ایمیلها، در شبکههای مجازی نظیرلاین، وایبر، واتس اپ و ... هم دست به دست شده و نگرانیهایی را در برخی به دنبال داشته است؛ پیامهایی که واکنش وزیر بهداشت را نیز به عنوان متولی سلامت کشور به دنبال داشت.
سیدحسن هاشمی در گفتوگو با ایسنا، در واکنش به پیامهای هشداری فضای مجازی، میگوید: به نظر میرسد افرادی میخواهند حرکتی که در رابطه با مواد لبنی و مصرف روغن پالم انجام شد را کمرنگ کنند.
وی از مردم میخواهد که به وزارت بهداشت به عنوان متولی سلامت جامعه و دستگاهی نظارتی اعتماد کنند و ادامه میدهد: مردم باور کنند که هر مشکلی در باب سلامتیشان وجود داشته باشد ما همچنان به آنها اعلام خواهیم کرد. اگر امروز میگویم مواد لبنی موجود در بازار عاری از هرگونه مشکلی است، مردم آن را بپذیرند. در مورد سایر مواد غذایی و مصرفی هم مردم به اقدام نظارتی وزارت بهداشت اعتماد کنند.
وزیر بهداشت در این باره میافزاید: اینکه امروز استفاده از مواد لبنی پرچرب کاهش یافته برای نظام سلامت کشور افتخار است. مردم اطمینان داشته باشند که با افراد متخلف در زمینه استفاده از روغن پالم برخورد شده است. در این راستا لازم است بگویم که دادستان طی تماسی با وزارت بهداشت، معرفی افراد متخلف در زمینه روغن پالم را خواستار شد و متعاقب این موضوع اسامی متخلفان را ارایه دادهایم. جا دارد که در این زمینه نیز از قوه قضاییه تشکر کنم.
وی ادامه میدهد: این موضوع به معنی آن است که همه به دنبال آن هستند که به مردم اطمینان دهند آنچه را که استفاده میکنند با کمترین ضریب خطا، سالم است و بر همین اساس میتوانند به دستگاههای نظارتی اعتماد کنند. ما خود نیز از همین مواد لبنی موجود در بازار استفاده میکنیم.
هاشمی میافزاید: توصیهام آن است اگر کسانی به دلیل نگرانی از سلامت مواد لبنی، در چند وقت اخیر مصرف این مواد را کاهش دادهاند، قضای آن را نیز بجا آورند و لبنیات بیشتری مصرف کنند.
وزیر بهداشت در پایان میگوید: البته فضای مجازی هم دارای حسن است هم عیب؛ مهم آن است که مردم باید به دستگاههای نظارتی اعتماد کنند. مطمئن باشید اگر مشکلی وجود داشته باشد حتما به اطلاع مردم میرسانیم.
دانا