وزارت کشور به وظیفه قانونی خود در قبال برگزاری همایشهای فتنهگران عمل کند /
به گزارش یزدرسا ،مصطفی افضلیفرد، نماینده مردم اردبیل و نمین در گفتگو با «نسیم» افزود: گذشته افراد آینه آینده است به تعبیر حضرت علی (ع)، "فتذکروا فی احوال الماضین و احسنوا ان تکونو امثالهم شما وقایع گذشته را متذکر شوید و مرور کنید مبادا مثل سابق عمل کنید". ما باید از گذشته عبرت بگیریم. در گذشته شاهد یک هنجارشکنی و یک قانونشکنی بودیم که متأسفانه کشور را شدیداً دچار التهاب کرد و هزینههای زیادی را بر ملت و کشور تحمیل کرد و خسارات زیاد معنوی و حیثیتی را هم به کشور وارد کرد.
وی همچنین افزود: برای اینکه ما بتوانیم طرف کسانی که قبلاً ملت آسیب دیدند و مجدداً آسیب نبینیم باید تنویر افکار کنیم یعنی علاج کار تنویر افکار و روشنگری است مردم بدانند که چه کسانی با عوض کردن چهره و یا عوض کردن ادبیات خود سعی میکنند که از عدم اطلاع بعضیها سوء استفاده کنند.
ببینید ما در آن موقع چند کار انجام گرفت که برای ملت ما و کشور ما بسیار آزاردهنده بود و عمدهترین آنها بحث هنجار شکنیها بود و خصوصاً روز عاشورا که منتسب به حضرت سیدالشهدا(ع) است در واقع از ارزش و جایگاه بسیار والا و بیبدیلی برای ملت ایران برخوردار است. این روشنگری شود که کسی که هنجارشکنی کند برای روز عاشورا و سیدالشهدا (ع) حرمتی قائل نشود چگونه میتواند برای خواستههای یک ملت و برای جایگاه یک ملت و برای منافع و مصالح کشور اهمیت قائل شود مگر در حرف آن هم برای رسیدن به منافع حزبی و گروهی.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس اظهار داشت: بحث قانونشکنی بود که ما بالاخره ساز و کارهای قانونی و لازم را در مباحث مربوط به انتخابات را پیشبینی کردیم و پیشبینی شده اینها در قانون که همه مراحل چطور ارجاع میشود به هیئت نظارت و چطور شورای نگهبان پیگیری میکند و... وقتی که گروهی بر خلاف قانون اساسی و بر خلاف قوانین مربوطه اعلام میکنند که ما این قوانین را قبول نداریم و خودمان از پیش خودمان میخواهیم یک ساز و کاری را تعبیه کنیم، خوب دیگر چه تضمینی است که در آینده از قانون عبور نکند. برای منافع شخصی و قانونشکنی نکند و قانون را زیر پا نگذارد.
افضلیفرد در ادامه افزود: مورد بعدی تبعات و پیامد این قضیه بود قبل از آن سردمداران بیگانه و دشمنان ما آمریکاییها و اسرائیلیها از موضع ضعف و احتیاط و احترام با ملت ایران سخن میگفتند اما وقتی این قضیه یعنی هنجارشکنی و قانونشکنی اتفاق افتاد متأسفانه اینها امیدوار شدند، یعنی تبدیل ناامیدی دشمن به امید، توسط اینها یک خیانت بود که انجام شد و از آن به بعد ادبیات اینها تغییر پیدا کرد و شروع به تهدید کردند و به دخالت بر امور ایران پرداختند و علناً و عملاً از سوی شبکههای ماهوارهای به معاندین داخلی و به کسانی که مرتبط بودند خط نشان میدادند و خط دهی و جهتدهی میکردند و تشویق و ترغیب میکردند. خوب این متأسفانه خیانت کمی نبود که اینها انجام دادند.
وی با اشاره به ارتباط فتنه گران با دشمنان نظام ادامه داد: از طرفی معمولاً میان حمایتشونده و حمایتکننده یک ارتباطی وجود دارد یعنی ممکن نیست که ما بگوییم که فلانی از فلان جریان و از فلان انسان حمایت میکند اما هیچ سنخیت و تناسبی میان آنها وجود ندارد. اصلاً یک همچنین چیزی امکانپذیر نیست. پس یک سنخیت و تناسب میان حمایت کننده و حمایت شونده وجود دارد. وقتی که امثال نتانیاهو با آن پیشینه بسیار تاریک و سیاه جنایتبار میآید از یک جریان هنجارشکن و از عناصر فتنه حمایت میکند این نشان دهنده این است که یک تناسبی و یک منافعی میان حمایت شوندهها و حمایتکنندهها وجود دارد.
آن هم با حمایت کنندهای که دشمن ذاتی و دیرینه نظام جمهوری اسلامی است. خوب این هم باز یک قرینهای است که باید به مردم اعلام شود. مجموعه اینها باید توسط هم نویسندگان متعهد و هم گویندگان متعهد باید بیان شود و مصاحبه شود و مناظره شود و سخنرانی انجام شود تا در نتیجه تنویر هرچه بیشتر افکار عمومی صورت پذیرد و اینها نتوانند از کمی اطلاعات توسط بعضی از افراد سوء استفاده کنند و نتیجتاً دوباره بیایند بر اریکه قدرت سوار شوند که طبیعتاً با این توصیفها و با این خصیصههایی که اینها دارند اگر چنین اتفاقی بیفتد طبیعتاً خیلی خسارتبار خواهد بود و میتواند خسارت و زیانهای جبرانناپذیری را در تمامی سطوح کشور تحمیل کند.
عضو کمیسیون اصل 90 با اشاره لزوم فاصله گرفتن سران نظام از فتنه گران افزود: سیاستهای کلی نظام را طبق اصل 110 قانون اساسی رهبری ترسیم میکنند و رهبری ما در آخرین دیداری که با هیأت دولت داشتند دقیقاً به این مورد فتنه اشاره کردند و گفتند که طبیعتاً این از جمله مواردی است که کاملاً باید مراعات شود و کسانی که حامیان فتنه بودند و جزو عوامل فتنه بودند نباید به کار گرفته شوند. این در مورد قوه قضائیه هم صادق هست. من میخواهم بگویم که اگر ما مسائل اعتقادی سر جای خودش و اصلاً اعتقادی برخورد نکنیم بلکه قانونمند برخورد کنیم و بگوییم مطابق اصل 110 قانون اساسی این اتفاق باید بیفتد، برخود بسیار قاطعی با فتنه گران چه کسانی که در حصر هستند و چه کسانی که آزادنه در کشور میگردند و میتینگ سیاسی برگزار میکنند میشود.
قوه مجریه و قوه قضائیه بر اساس اصل 110 قانون اساسی موظف هستند به اینکه قانونمند و در چارچوب قانون و قاطعانه با این قضیه برخورد کنند و البته برخورد قوه قضائیه تناسبی میان احکام صادره با جرائم ارتکابی هست که بسیار حائز اهمیت است و عملکرد قوه مجریه هم در قالب عدم بکارگیری اینها و عدم سپردن پستهای حساس به اینها است که باید عملیاتی و اجرایی شود. در هر صورت اگر بخواهیم ما قانونمند عمل کنیم باید سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب را دقیقاً و مو به مو اجرا کنیم و اگر این کار انجام شد مطمئناً هم قوه مجریه موفق عمل کرده و هم قوه قضائیه موفق عمل کرده و هم قانونمند عمل کردند و هم از تبعات و پیامدهای سهلانگاری کشور و ملت و انقلاب و نظام مصون میماند.
وی با اشاره به برگزاری غیرقانونی نشست حزب اعتماد ملی افزود: یکی از سران فتنه که در این نشست پیامش خوانده شد، باید بداند که بازگشت وی به صحنه سیاسی کشور فقط و فقط با رسیدگی وضعیت تخلفات وی در دادگاه میسر میشود و همه ما این مطالبه را داریم که سران فتنه به اشد مجازات محکوم شوند. حال که نظام با رأفت با آنها برخورد میکند فکر نکنند که به راحتی میتوانند به آغوش مردم برگردند. البته آنچه که مهم و حائز اهمیت است این است که ما نباید همایشهایی داشته باشیم که در آنجا ارکان نظام مورد هجمه واقع شود و مورد طمع دشمنان واقع شود. اگر این مورد وجود دارد وزارت کشور به لحاظ امنیتی موظف به صیانت از مبانی نظام جمهوری اسلامی است.
اما اگر همایش همایش انتقادی است و در واقع حالا در قالب مناظرات و یا در قالب انتقاداتی که به عملکرد مسئولان بر میگردد و یا انتقاد به دولتهای گذشته است و یا بعضی از عملکردهایی که مربوط به عملکردهای دولت است و نه زیر سئوال بردن ساختارها و هنجارشکنی این ایرادی ندارد و البته یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی آزادی بیان هست. آزادی بیان در چارچوب رعایت مصالح و منافع کشور و در چارچوب قانون اگر این بود ایرادی ندارد و اصلاً انتقاد سازنده داشتن جزء خصوصیات یک جامعه پیشرفته و توسعه یافته است اما اگر این همایش بهانهای بود برای اینکه ما بیاییم از کسانی که امنیت ملی را به خطر انداختند و از کسانی که با دشمنان هم خوانی داشتند بلکه پیوند ایجاد کردند و بلکه ارتباط برقرار کردند طبیعتاً جلوی این کار باید گرفته شود به هر ترتیب امیدوارم که وزارت کشور به وظیفه قانون خود عمل کند.
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- موضع صریح آیتالله مهدوی کنی در برابر سران فتنه ۸۸
- نوشیدن جام زهر توسط امام(ره) به دلیل آمار اشتباه بود/ فتنه 88 ظلم بزرگ به انقلاب و جامعه ایرانی
- پورمختار: اعضای کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از تأسیسات هستهای نطنز بازدید میکنند
- رسایی: وزارت ارشاد تصمیمی برای صدور مجوز اکران "من عصبانی نیستم" ندارد
- گزارش فساد در فوتبال دو هفته آینده تقدیم هیأت رئیسه مجلس میشود