وقتی نبود نقدینگی بازار صادرات را از تولیدکنندگان یزدی می گیرد
به گزارش یزد رسا، تولید مهمترین رکن در اقتصاد مقاومتی می باشد، زیرا اگر موتور تولید حرکت کند، درصد قابل توجهی نیز مشکل اشتغال کشور را حل می کند.
در سال های اخیر اوضاع اقتصادی ایران با مشکلات فراوان دست و پنجه نرم می کند و کشور در رکود کامل قرار دارد، اکثر واحدهای تولیدی و کارخانجات اگر تعطیلی و ورشکست نشده باشند زیر ظرفیت واقعی خود کار می کنند و همچنین به قول معروف به زور و با مشقت فراوان خود را روی پا نگه داشته اند.
«حسین خلیلی» 30 ساله، از جوانان کوشا و خوش فکر یزدی به همراه عده ای دوستان خود با میانگین سنی 30 سال در سال 90، کارخانه تولید روغن کنجد را به ثبت می رسانند و در سال های 92 – 93 در اوج بحران اقتصادی فعالیت این واحد تولیدی آغاز می شود.
خلیلی در گفتگو با خبرنگار یزدندا به معرفی و روند کاری واحد تولیدی خود پرداخت.
وی گفت: واحد تولیدی روغن کنجد روزانه 2 الی 3 تن روغن کنجد بکر و 25 تا 30 تن روغن کنجد بدون بو به خط تولید تحویل می دهد و 10 الی 15 تن از محصولات در شبانه روز بسته بندی می شوند.
مدیرعامل روغن کنجد در یزد اظهار کرد: این واحد تولیدی برای حدود 10 نفر به صورت مستقیم اشتغال زایی کرده است که اگر ما از تمام ظرفیت تولیدمان استفاده می کردیم برای بیش از 40 نفر به صورت مستقیم اشتغال زایی می شد که متاسفانه در این شرایط اقتصادی و با این نحوه حمایت دولت از تولید! امکان فعالیت با تمام ظرفیت وجود ندارد.
این فعال عرصه اقتصاد مقاومتی افزود: اگر در آینده حمایتی صورت بگیرد، قصد تولید حوا ارده و حلوا شکری را نیز در کارخانه داریم.
جوان با انگیزه و فعال یزدی اذعان کرد: دولت باید از محصولاتی مانند روغن کنجد که در سلامت مردم نقش مهمی دارد حمایت ویژه ای داشته باشد تا مردم بتوانند از روغن سالم در سبد غذایی خود استفاده کنند.
خلیلی بابیان اینکه عمده ترین مشکل ما در حال حاضر نبود نقدینگی است گفت: مجبوریم به دلیل نبود نقدینگی، مواد اولیه تولید را به صورت اقساط بلند مدت با سود و بهره بالا خریداری کنیم و این چنین و با سختی های بسیار کارخانه را روی پا نگه داشته ایم.
وی اظهار کرد: دولت با پرداخت وام های کم بهره به کمک تولید بیاید، وام هایی که در ابتدا به ما داده شد بهره خیلی بالایی داشت و هنوز بعد از سه سال ما نتواستیم این وام ها را پرداخت کنیم و این همه سختی را در این شرایط اقتصادی که از همه طرف روی تولید و واحدهای تولیدی فشار است به خاطر 10 کارگر کارخانه و اینکه بتوانیم بدهی های خود را به بانک ها پرداخت کنیم تحمل می کنیم.
خلیلی افزود: وارد عرصه صادرات نیز شدیم که باز به خاطر عدم و جود نقدینگی برای به موقع خریداری کردن مواد اولیه نتوانستیم به موقع پاسخگوی درخواست ها باشیم و این خود سبب قطع صادرات محصول روغن کنجد شد.
انتهای پیام/
Related Assets:
- نقدینگی آتش زیر خاکستر
- «انقلاب مرغی» بیل گیتس با تقلید از طرح اقتصاد مقاومتی بسیج
- مَرد 12 ساله یزدی که پای کوره نانوایی زندگی اش پخته می شود/ ترجیح آینده شغلی بجای غرق شدن در فضای مجازی
- ولخرجی دولتی!
- پشت پرده سفر خصوصی«سیف» به مونیخ/ توافق با FATF استقلال مالی کشور را از بین میبرد
- خواص روغن کنجد برای درمان مشکلات پوستی