پایان تصویربرداری «پلههای یک منبر» در ابرکوه
یزد رسا ؛ محمد صادق کوچکزاده با اشاره به آغاز تصویربرداری بخش سوم مستند داستانی «پلههای یک منبر» در استان یزد، اظهار کرد: این فیلم مستند به نویسندگی، کارگردانی و تهیه کنندگی اصغر عباسی همزمان با ماه مبارک رمضان درشهرستان ابرکوه آغاز شده و امروز به پایان رسید.
وی افزود: این فیلم مذهبیـتاریخی موضوع ممنوعیت روضهخوانی در زمان رضاخان در ابرکوه را روایت میکند و این که چگونه یک خانواده مسلمان متعهد و دغدغهمند میتواند با تکیه بر سبک زندگی اسلامی ایرانی بر این تحریم ظالمانه غلبه کند و پرچمدار قیام اباعبدالله الحسین(ع) در زمان خفقان رژیم طاغوت در یک منطقه باشد.
رییس حوزه هنری یزد گفت: «پلههای یک منبر» محصولی از حوزه هنری استان یزد است که با مشارکت مرکز مستند سوره تولید میشود و امیدواریم محرم امسال از شبکههای سراسری پخش شود.
«اصغر عباسی» کارگردان این مستند داستانی با بیان این که تصویربرداری این اثر در سه بخش صورت گرفته است، تصریح کرد: تصویربرداری بخش مستند عاشورای سال گذشته، بخش راویان فروردینماه و بخش نهایی که شامل بازسازی روایتها میشد نیز همزمان با ماه مبارک رمضان امسال انجام شد .
وی با اشاره به این که بخشی از فیلم در زمان قاجار روایت میشود، افزود: بعضی از راویان خود شاهد ماجرا بودند و برخی نیز محقق و پژوهشگر عزاداریهای عاشورایی هستند که در فیلم به بازگویی وقایع و حوادث آن دوران میپردازند .
عباسی همچنین دلیل طولانی شدن پروسه تصویربرداری را آمادهسازی لوکیشن و تهیه لباس و لوازم صحنه عنوان کرد .
این کارگردان به حضور حدود 75 بازیگر و هنرور در این اثر اشاره کرد و افزود: ترکیبی از بازیگران یزدی و ابرکویی در این فیلم حضور دارند که حدود 70 درصد آنان ابرکویی هستند .
وی ادامه داد: در این فیلم از بازیگران چهره و شاخص استفاده نکردم تا برای مخاطب ذهنیتی از قبل به وجود نیاورد و بتواند ارتباط بهتری با آن برقرار کند .
تهیه کننده فیلم «پلههای یک منبر» با بیان این که تصویربرداری این اثر در هشت جلسه انجام شد، از روستای شهرسب، خانه تاریخی آقازاده و محلههای دروازه میدان و درب قلعه شهرستان ابرکوه به عنوان لوکیشنهای تاریخی مورد استفاده در فیلم نام برد .
به گفته عباسی این مستند داستانی به منظور پخش از شبکههای سراسری و ارسال به جشنوارهها بین 30 تا 40 دقیقه تولید خواهد شد .
وی در پایان با اشاره به بهرهگیری از ظرفیتهای بومی در این اثر گفت: حسین فلاح زاده، مسیح ریاحی، شهروز چغازردی، محمدحسن برهان پناه، ابوالفضل صادقیان، سید امیرمحمد زارعی، سیدهاشم حسینی، سیدآقانور حسینی دوست، محمد رضا کارگر، سپیده احمدزاده و ثریا شهبازیان در این فیلم به ایفای نقش پرداختند .
به گفته وی دیگر عوامل فیلم را مشاور کارگردان: حسن نقاشی، تصویربردار: محمد جواد دهقان، صدابردار: حمید زیبا کلام، تدوین: سیاوش کُرد جان، صداگذار: مهدی جمشیدیان، جلوههای ویژه: وحید ربانی، طراح صحنه: حبیبه گلمکانی، طراح لباس: عاطفه صالحی، طراح گریم: بهناز علی محمدی و عکاس: امیر جلالی تشکیل میدهند.
گفتنی است: همزمان با آغاز تصویربرداری این فیلم رئیس و معاون فرهنگی حوزه هنری یزد از پشت صحنه این اثر تاریخی بازدید و ضمن گفتگو با کارگردان و عوامل آن از نزدیک در جریان روند تولید این اثر قرار گرفتند .
منبع: ایسنا
انتهای پیام/م.ف
Related Assets:
- رونمایی از «سالار تکریت» در یازدهمین محفل خاطره پایداری یزد
- بازخوانی خاطرات طلايهداران حماسه و ايثار در یزد
- گزارش تصویری بزرگداشت استاد زرویی نصرآباد در استان یزد
- بررسی «پرونده آل سعود» در محفل طنز «قندشکن» یزد
- قله پروری؛مبنای فعالیتهای حوزه هنری یزد/ضعف سینما در طول چهل سال انقلاب فقدان آثار ارزشی است
- داوران جشنواره طنز «قندشکن» یزد معرفی شدند
- حضور مردم در نمایشگاه، شادی را بر چهره معلولین نشاند
- نمایشگاه آثار هنرمند غارنورد یزدی به روایت تصویر
- امید است هنر بزرگ این شهدا مایه برکت و الهام حوزه هنری به عنوان مرکز هنر انقلابی باشد+دستخط رهبری
- هنرمندان یزدی همصدا با مردم بصیر دارالعباده علیه آمریکای جهانخوار فریاد می زنند