پذیرش 6 هزار زوج در مرکز ناباروری یزد در سال جاری
به گزارش یزد رسا؛ امروزه ناباروری يكی از مشكلات بسياری از زوجهاست و این مشكل در بسياری از موارد با استفاده از روشهای نوین قابل درمان است، چرا كه مراكز درمان ناباروری نيز در كشور در اين زمينه فعاليت میكنند؛ اين در حالی است كه مركز تحقيقات ناباروری يزد (پژوهشكده توليد مثل يزد) به عنوان قطب درمان ناباروری كشور شناخته شده است و هرساله زوجهای زيادی از سراسر ايران و كشورهای همجوار و حتی كشورهای اروپايی برای درمان مشكل ناباروری خود به اين مركز مراجعه كرده و به طعم شيرين بچه دار شدن دست میيابند.
دکتر علی محمد عبدلی؛ معاون پژوهشکده بین المللی علوم تولید مثل یزد در گفتگو با یزدآوا، با اشاره به اینکه این مرکز، قطب اصلی درمان ناباروری در کشور است، گفت: طبق بررسیهای انجام شده بین 10 الی 15 درصد زوج های یزدی نابارورند که به طور مساوی 40 درصد دلایل ناباروری به مردان و 40 درصد به زنان اختصاص مییابد و 20 درصد علل ناباروریها با وجود پیشرفت علوم پزشکی، ناشناخته است.
وی ضمن اشاره به حمایتهای گسترده دولت مبنی بر تجهیزمراکز ناباروری اظهار کرد: اکنون 70 مرکز ناباروری در کشور وجود دارد که با اجرای سیاستهای حمایتی دولت در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد تحکیم بنیان خانواده اقدامات ارزندهای صورت گرفته و شاهد مراجعه بیشتر افراد نسبت به درمان ناباروری هستیم.
دکتر عبدلی با بیان اینکه بیشتر زوجهای نابارور، به یزد و به مراکز درمانی این شهر برای باروری مراجعه کرده اند و اغلب آنها موفق به شهر خود بازگشتهاند، تصریح کرد: در سال جاری بالغ بر بر6 هزار زوج نابارور در این مرکز پذیرش شدهاند که بیش از 30 درصد از این مراجعه کنندگان به نتیجه رسیده وبارور شدهاند.
معاون پژوهشکده بین المللی علوم تولید مثل یزد در خصوص میزان مراجعه کنندگان غیربومی به مرکز ناباروی استان اذعان کرد: بیش از 90 درصد بیماران از خارج یزد و غیر بومی هستند و یک تا دو درصد مراجعهکنندگان به مرکز ناباروری از خارج کشور هستند.
وی گران ترین درمان ناباروری را روش «میکرو اینجکشن» دانست و عنوان کرد: این روش درمان در یزد هزینههای چند میلیونی را در بر دارد و اغلب بیماران از این روش درمان ناباروری شانه خالی میکنند؛ چرا که قادر به پرداخت هزینههای این روش ناباروری نیستند.
وی در ادامه در ارتباط با بیمه دارو و درمان ناباروری افزود: پرداخت بسیاری از هزینهها در درمان ناباروری مورد قبول بیمه قرار گرفته وبیمه خدمات درمانی بخشی از هزینه را پذیرفته است و با دستورالعملی که اخیرا آمده تا حدود 80 الی 85 درصد از هزینهها توسط دولت پرداخت میشود.
دکترعبدلی عمده دلیل مراجعه اغلب زوجهای نابارور به یزد به رغم ایجاد مراکز درمان ناباروری در بیشتر شهرهای کشور را قیمتهای مناسب درمانی و امکانات موجود با اجرای 10 روش درمانی عنوان کرد و گفت: قیمتهای مناسب درمانی یزد سبب جذب بیشتر این بیماران به استان شده و اکنون در یزد کمترین قیمتی که در کل دنیا برای درمان IVF دریافت میشود از بیمار اخذ میگردد.
این پیشکسوت درمان ناباروری روش IVF را یکی از موفق ترین روشهای درمان ناباروری دانست و اظهار کرد: حدود 50 درصد از نوزادان در این مرکز به این روش متولد شدهاند.
وی با تاکید بر اینکه این مرکز از متخصص ترین تیمهای پزشکی تشکیل شده است، خاطر نشان کرد: امروزه نام مرکز تحقیقات ناباروری و همچنین نام دکتر عباس افلاطونیان و تیم تحقیقاتیش برای اغلب زوجهای دارای این مشکل آشناست.
معاون پژوهشکده بین المللی علوم تولید مثل یزد تصریح کرد: پژوهشکده تولید مثل یزد علاوه بر درمان بیماران، در زمینه های پژوهشی و آموزشی نیز فعال است و قطب درمان ناباروری کشور هم از نظر درمانی و هم از نظر آموزش و پژوهش به شمار میرود.
انتهای پیام/
Related Assets:
- امیدی تازه برای زوجهای نابارور
- کاهش 60 درصدی آثار در جشنواره تئاتر استان نشان از دلسردی هنرمندان است/اميدوارم جشنواره امسال به دور از حواشی داوری باشد
- اتحادیه شرکت های تعاونی دانش بنیان در یزد راه اندازی می شود
- بخشودگی جرایم دیرکرد بدهی های معوق واحدهای تولیدی تا پایان شهریورماه
- نبودن مراکز تفریحی و انزوای اجتماعی کودکان مناطق محروم بهاباد
- 10 هزار نوزاد در پژوهشکده علوم تولید مثل استان یزد متولد شدند