ID : 22021903
معاون پژوهشکده بین المللی علوم تولید مثل یزد:

پذیرش سالیانه 12هزار نفر در قطب درمان ناباروری کشور/ 90 درصد بیماران غیر بومی اند


معاون پژوهشکده بین المللی علوم تولید مثل یزد گفت : سال گذشته 12هزار زوج نابارور از داخل و خارج از کشور در یزد و قطب درمان ناباروری کشور پذیرش شده اند.

به گزارش یزدرسا، دکتر علی محمد عبدلی، معاون پژوهشکده بین المللی علوم تولید مثل یزد در گفتگو با خبرنگار یزدبانو بیان کرد : بر اساس مطالعات انجام شده در سراسر دنیا 15 درصد زوج ها نابارورند که به طور مساوی 40 درصد دلایل ناباروری به مردان و 40 درصد به زنان اختصاص می یابد و 20 درصد بقیه را مسائل ژنتیکی و عوامل ناشناخته تشکیل می دهد.

وی افزود : قریب به هشت روش درمانی در این مرکز وجود دارد که طی سه دهه گذشته برای اولین بار در ایران پایه گذاری شده است .

تولید اولین نوزاد آی وی اف در یزد دو سال پس از دنیا
دکتر عبدلی ابراز کرد : پژوهشکده تولید مثل یزد به عنوان پایه گذار درمان ناباروری در کشور از سال 1368 فعالیت خود را آغاز کرد و اولین نوزاد  با روش آی وی اف تنها دو سال پس از اولین تجربه در دنیا  در ایران و در یزد به دنیا آمد.

این پیشکسوت درمان ناباروری در کشورتصریح کرد : پژوهشکده تولید مثل یزد علاوه بر درمان بیماران، در زمینه های پژوهشی و آموزشی نیز فعال است و قطب درمان ناباروری کشور هم از نظر درمانی و هم از نظر آموزش و پژوهش به شمار می رود.

 

بیش از 30درصد زوجین نابارور به نتیجه می رسند

دکتر عبدلی یکی از مشخصه های بارز این مرکز را قیمت های مناسب درمانی و امکانات موجود با اجرای 10 روش درمانی بیان کرد و گفت : بیش از 30 درصد از مراجعه کنندگان به نتیجه می رسند و بقیه افراد روش های دیگردرمانی به آنها پیشنهاد می شود.


پذیرش 12هزارنفر در قطب درمان ناباروری کشور

وی درمورد آمار مراجعه کنندگان سال گذشته اعلام کرد : تعداد 12هزارنفر درسال گذشته  در این مرکز پذیرش شده اند که 90 درصد آنان را افراد غیربومی از داخل و خارج از کشور شامل می شود و در کل 35 درصد درمان ها موفقیت آمیز بوده است.

این دکترای حرفه ای در پاسخ به این سئوال که این آمار اگر با تعداد افراد مراجعه کننده به متخصص زنان و نازایی بیشتر می شود یا خیر؟ اظهار کرد : احتمال درمان نازایی های خفیف با مراجعه به پزشک زنان و زایمان و نازایی وجود دارد و افرادی که از روش های دارویی نتیجه نمی گیرند و نیازمند درمان های فوق تخصصی هستند یا شخصا به مرکز پژوهشکده تولید مثل مراجعه می کنند و یا توسط پزشکان متخصص معرفی می شوند.

معاون پژوهشکده بین المللی علوم تولید مثل یزد  در مورد پوشش بیمه ای اظهار کرد : سال گذشته بخشی از هزینه های درمان ناباروری  تحت پوشش بیمه ای قرار گرفت و با اجرای سیاست های حمایتی دولت در مورد افزایش جمعیت و تحکیم بنیان خانواده شاهد مراجعه بیشتر افراد نسبت به درمان ناباروری هستیم.

دکتر عبدلی در پاسخ به این سؤال که تأخیر زوجین در فرزند آوری چه  نقشی در ناباروری آنان دارد گفت : آمار معدود است و گرچه تأخیر در فرزندآوری یک آسیب به شمار می رود ولی اگر افراد زمینه ناباروری در آنها وجود داشته باشد تأخیر در فرزندآوری، موضوع ناباروری و نازایی را شعله ور می کند.

وی تصریح کرد : این مرکز در کل کشور و حتی در خارج از کشور شناخته شده است و زوجین می توانند پس از تشخیص اولیه ناباروری خود مستقیم برای درمان مراجعه نمایند زیرا در این مرکز پزشکان متعدد زنان و زایمان و نازایی پذیرای بیماران خواهند بود.

انتهای پیام / ص




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.