ID : 18073113
رئیس دانشگاه آیت‌الله حائری میبد:

پنج رشته جدید در دانشگاه حائری میبد راه‌اندازی می‌شود


رئیس دانشگاه آیت‌الله حائری میبد گفت: برای سال‌های آینده بر اساس نیاز استان و صنایع آن رشته‌های صنایع غذایی، حقوق، جغرافیای سیاسی، سرامیک و مهندسی پژشکی به دانشگاه اضافه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار یزدرسا، رئیس دانشگاه آیت‌الله حائری میبد امروز در نشست خبری با بیان این که از سال 74 دانشگاه آیت‌الله حائری به عنوان یکی از دانشکده‌های اقماری دانشگاه یزد تاسیس شده؛ افزود: این دانشگاه که در اذهان عموم مردم به دانشکده الهیات شناخته شده است؛ در سال 87 از دانشگاه یزد مستقل شده و در سال 89 به مجتمع آموزش عالی تبدیل شده و در سال 92 به دانشگاه ارتقا یافته است.

عباس کلانتری با اشاره به سند چشم انداز دانشگاه آیت الله حائری اظهار داشت: از ابتدای کار یک سند جامع تدوین شده و برنامه‌ریزی‌های دانشگاه براساس آن صورت می‌گیرد به طوری که در مسیر سند چشم انداز دانشگاه حرکت می‌شود و سعی شده از توسعه نامتوازن جلوگیری شود تا بر خلاف اتفاقی که در بعضی از دانشگاه‌ها که به هر نحوی دانشجو پذیرفته‌اند؛ منابع ملی تضییع نشود.

وی با بیان این که تصمیم به اضافه کردن رشته‌هایی که در سایر دانشگاه از آن‌ها استقبال شده نداریم اذعان داشت: برای سال‌های آینده بر اساس نیاز استان و صنایع آن رشته‌های صنایع غذایی، حقوق، جغرافیای سیاسی، سرامیک و مهندسی پژشکی به دانشگاه اضافه خواهد شد.

کلانتری در خصوص ضرورت اضافه شدن بعضی رشته‌ها گفت: با توجه به این که شهرستان میبد قطب تولید سرامیک در کشور است از این رو به رشته سرامیک نیاز دارد و از سوی دیگر رشته جغرافیای سیاسی مورد نیاز فرمانداری‌ها و استانداری است که دانشگاه آیت‌ الله حائری به عنوان سومین دانشگاه در کشور در این رشته دانشجو خواهد پذیرفت.

وی با بیان این که  در حال حاضر 1253 دانشجو در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند افزود: 55 درصد دانشجویان غیر بومی و 45 درصد بومی و همچنین 65 درصد دانشجویان خواهر و 45 درصد برادران هستند.

کلانتری تاکید کرد: به دنبال ایجاد پژوهشکده‌های مورد نیاز در سطح کشور و استان مانند پژوهشکده ایران‌شناسی و سرامیک هستند و تا مهر سال آینده حداقل یک پژوهشکده مستقل در این دانشگاه راه‌‌اندازی خواهد شد.

وی با اشاره به پیشرفت‌های خوبی که دانشگاه در زمینه‌های عمرانی و جذب کمک خیرین داشته است اعلام کرد: دانشگاه آیت‌الله حائری در در زمینه جذب کمک‌های خیرین جزء دانشگاه‌های برتر کشور است به صورتی که شروع تمام کارهای عمرانی دانشگاه با کمک خیرین بوده و ادامه کار همراه با کمک‌های وزارت علوم و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی بوده است.

کلانتری با اشاره به طرح‌های مختلف عمرانی دانشگاه گفت: با توجه به حمایت‌ها و کمک‌های خیرین دانشگاه مجتمع‌های خوابگاهی دانشگاه که اغلب به صورت واحدی طراحی شده‌اند به نام این خیرین نام گذاری شده است.

رئیس دانشگاه آیت الله حائری میبد از افزایش تعداد دانشیاران دانشگاه به هفت دانشیار برای سال آینده خبر داد و اظهار داشت: در سطح دانشگاه های مطرح کشور، نسبت تعداد دانشیاران به استادیاران یک به چهار ونیم است که در دانشگاه حائری با افزایش تعداد دانشیاران این نسبت یک به پنج خواهد رسید که برای یک دانشگاه نوپا بسیار خوب است.

کلانتری با اشاره به موفقیت‌ها و عملکرد خوب بخش‌های مختلف دانشگاه اظهار داشت: بیش از 50 درصد از دانشجویان این دانشگاه در آزمون تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌های دولتی پذیرفته شده‌اند.

وی از افزایش 25 درصدی میزان اعتبارات و بودجه دانشگاه در سال 95 خبر داد و گفت: ردیف حقوق در بودجه دانشگاه نزدیک به 90 درصد افزایش خواهد داشت؛ از این رو می‌توان اعضای هیئت علمی دانشگاه را به دو برابر افزایش داد. به عبارتی 38 هیئت علمی فعلی دانشگاه ، به حداقل 60 هیئت علمی افزایش می‌یابد که تحولات بسیار خوبی را به دنبال خواهد داشت.

کلانتری تعداد کارمندان این دانشگاه را 23 کارمند اعلام کرد و گفت: در آینده‌ای نزدیک 10 نفر نیروی کارشناسی در قالب آزمون استخدامی جذب خواهند شد. نیروی مورد نیاز از بین افراد بومی استان پس از شرکت در آزمون سازمان سنجش برای مصاحبه حضوری فراخوانده خواهند شد.
 

انتهای پیام/




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.