ID : 12703804
یادداشت؛

پیش فرض های یک تصمیم کبری


بیاییم با یک تصمیم کبری به خود آئیم و به دور از یک سری چشم و هم چشمی های تاسف بار و رو دربایستی های خانوادگی قواعد جنگ اقتصادی را رعایت کنیم.

یزد رسا به نقل از سرو ابرکوه؛ چندی قبل در جلسه ای بودم و بنده خدایی آمار میداد که بیلبوردهای تبلیغاتی شهر تهران در زمان شهرداری یه بنده خدایی در حدود یک و نیم دهه قبل به مدت 99 سال به شرکت های خارجی اجاره داده شده و دربست این شرکت ها فقط میتونند روی اون تابلوها کار تبلیغاتی کنند. این آمار هرچند در ابتدا جای تامل زیادی میطلبه ولی خزانه دیداری ما از شهر تهران و رژه تمام قد بنرهای خارجی مؤید این اعداد تاسف آور است.

بیلبوردهای تبلیغاتی شهر که به کشورهای خارجی اجاره داده شده!!

دیدار رهبری با کارگزان و بیانات ایشون در مورد تولید داخلی در کنار سخنرانی معظم له در بین مرم تبریز در 29 بهمن سال گذشته مختصات و مشخصات یک نبرد تمام عیار اقتصادی رو ترسیم کرد. رسم الخطی که به مثابه یک فرمانده و دیده بانی آگاه وظیفه دولت و ملت به خوبی مشخص شده و تمام هشدارها و انذارها و نقشه راه پیروزی در اختیار آن ها گذاشته و مجدانه به دنبال تجهیز و تهییج این سپاه پشت سر خود است تا از این کارزار سخت و نفس گیر اقتصادی نظام را عبور دهد.

مبارزه جدی و عملی با فساد توسط دستگاه قضا، قانونگذاری صحیح و عملیاتی توسط مجلس، نظام مالیاتی منظم و برنامه ریزی مدقانه توسط دولت در کنار حمایت از تولید داخلی اهم وظایف دستگاه های سه قوه است، در انقلاب و نظام اسلامی ما، همواره کارهای به سرانگشت همکاری و همراهی مردم انجام شده و به میدان آمدن آنها بوده گره های بزرگ را باز نموده است.

نخریدن اجناس خارجی جهاد اقتصادی است

در این مقال قصد نقد عملکرد اقتصادی دولت و نگاه به ژنو و لوزان او را نداریم گرچه به گواهی آمار به قول رهبری واردات کمر اقتصاد رو داره میشکنه و.. صحبت و حرف با خود رفقا و خوانندگان این مطلبه. خود مردم . در این نبرد بزرگ که از آن به جهاد اقتصادی یاد می شود راه عبادت خیلی خوب باز است. باور کنیم نخریدن یک جنسی که میدانیم قاچاقه و یا زیر بار هزینه های گزاف تجملاتی وسایل لوکس نرفتن یک جهاد است و عبادت.

به جای آنکه دائم دولت را نقد کنیم که اقتصاد را فلان و بهمان کرده یکبار از خودمان سئوال کنیم وظیفه ما چه بوده و قبال آن چه کرده ایم؟ رسالت کنونی آحاد مردم خرید وسایل ایرانی با رغبت و شوق تمامه. حقیر تقریبا در منزلم هیچ وسیله خارجی وجود نداره( تقریبا) و چند سال قبل با نیت قرب الهی! اقدام به خرید وسایل ایرانی کردم. این قضیه تا جایی پیش رفت که حتی فروشنده مغازه می گفت در کل طول فروشندگیم اولین باره همچین مشتری میبینم!!.

خرید جهیزیه و یه سری وسایل منزل و اقلامی مانند پوشاک و حتی مواد غذایی توسط تک تک ما می تونه ایرانی باشه حتی اگر برای مدت ها در چشم فامیل و مهمان و.. متهم شویم به نداری و یا عقب موندگی و یا هزار تا برچسب دیگه! اشکال نداره جهاد سختی داره و این مقاومت ها در برابر حرف دیگران همون سختی جهاده.

لذا تصور کنید شما در یک مهمانی با افتخار تمام از وسایل ایرانی منزلت دفاع کردی و تابو یبرند خارجی را شکستی کم کم همین موضوع فرهنگ می شود و جا میفته. باور کنیم اگر در جهیزیه عروس خانم وسایل خارجی نبود و با یه سری اقلام ایرانی زندگی شروع بشه آیه قرآنی قرار نیست غلط بشه.

برای درست شدن اقتصاد نسخه ای جز اقتصاد مقاومتی نداریم و ستون فقرات اقتصاد مقاومتی تولید داخلی است. در کنار مبارزه با فساد و قاچاق و مالیات و وضع قوانین که دستگاه های حکومتی عهده دارند و خود روز حشر پاسخگو، ما نیز وظیفه ای سخت داریم. راحتی و زیبایی چند صباحه خانه خود را به قیمت شکست در این نبرد داریم به جان میخریم. حقیر صبح ها وقتی از خیابان جمهوری رد می شویم بالواقع غمی دلم را میگیرد. خیابانی پر از اجناس خارجی و سرشار از بیلبوردهای تبلیغاتی خارجی.

کلام آخر:

بیاییم با یک تصمیم کبری به خود آئیم. شرایط و زمانه را درست متوجه بشویم و بدور از یک سری چشم و هم چشمی های تاسف بار و رو دربایستی های خانوادگی قواعد جنگ موجود را رعایت کنیم. سلاح دشمن تحریم و سلاح ما حمایت از تولید داخلی است اگر کالای خارجی بخریم خود را خلع سلاح کرده ایم و هیچ عقل سلیمی این را نمی پذیرد. رهبری اگر فرمودند دولت مصرف کالای خارجی را برخود حرام کند ما نیز در زندگی شخصی مان در عمل باید چنین کنیم. 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.