پیشگیری از اعتیاد، مهمتر از درمان است
به گزارش یزد رسا به نقل از سرو ابرکوه، کارگاه پیشگیری از اعتیاد با حضور تعداد 36 نفر از دانش آموزان پسرعضو کانون شهید چمران ابرکوه برگزار شد.
سیدجلال حسینی مدیر کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) ابرکوه در این کارگاه با اشاره به انواع مواد مخدر و آسیب های جدی و خطرات آن گفت: اعتیاد اگر از یك منظر معضلی فردی - روانی است، از منظری دیگر یك مساله اجتماعی است؛ اگر در دید امنیتی - انتظامی جرم است و قابل پیگیری، از دید روانشناسان و جامعه شناسان آسیبی است در خور ریشه یابی و ترمیم می باشد.
مدیر کمیته امداد ابرکوه افزود: عرضه و مصرف مواد مخدر، در اکثر موارد، عامل مهم جنایات و ناهنجاریها و در برخی مواقع، معلول عوامل شخصیتی، خانوادگی، اجتماعی، اقتصادی و ناآگاهیِ افراد میباشد.
این مقام مسئول با اشاره به مهمترین انواع مواد مخدر که در ابرکوه شایع است بیان کرد: صدها مواد مخدر شناخته شده و تعدادی بیشماری ناشناخته وجود دارد که به سه دسته سستي زا، توهم زا و توان افزا تقسیم می شود و هر کدام عوارض مخصوص به خود را دارد.
وی تصریح کرد: برای از بین بردن اعتیاد باید مبارزه سر سختانه و پیگیر علیه تولید کنندگان، قاچاقچیان و توزیـع کنندگـان مـواد مخـدر را داشته باشیم اما کسانی هم که به عنوان مبتلا دچار شده اند باید به سرعت درمان شوند اما از همه مهمتر پیشگیری از این نوع آسیب خطرناک است که مهمتر از درمان است.
حسینی گفت: مشکل مواد مخدر را باید یکی از بحرانهای جهانی دانست و کشوری را در جهان سراغ نداریم که از ابتلای به آن، در اَمان مانده باشد ولی مهم این است که برخی از کشورها، براثر اجرای برنامههایِ ارزیابی شدهی مبارزه با مواد مخدر، در کاهشِ عرضه، مصرف و آسیب، موفقیتهایی داشتهاند که باید جوانان ما نیز در این مسیر قدم برداشته و خودرا آلوده به این ماده افیونی و خانمانسوز نکنند.
انتهای پیام /