ID : 34527928

چرا به حسین فیض لقب کمیته امداد سیار داده بودند؟


همرزم شهید حسین فیض گفت: ایشان یک خصوصیتی که داشت این بود که معروف شده بود به کمیته امداد سیار. هر کس هر مشکلی داشت از هر جناح و تیپی که بود مشکل‌گشایش آقای فیض بود.

همرزم شهید حسین فیض در گفت وگو با خبرنگار یزدرسا به مناسبت شهادت وی گفت: سردار جانباز شهید حاج حسین فیض یکی از اسوه‌های بچه‌های رزمنده و ایثارگر در دوران دفاع مقدس بود.

جواد کمالی اردکانی افزود: ایشان در دوران انقلاب یک رکن تجمعات و راهپیمایی‌های انقلاب در میبد و اردکان بود که در تجمعات همکاری و رهبری می‌کرد.

وی اظهار داشت: هنوز جنگ شروع نشده بود که ایشان به کردستان رفت و وقتی برگشت به عنوان اولین فرمانده سپاه میبد و اردکان انجام وظیفه کرد. دوباره به کردستان رفت و مدت مدیدی در شهرهای مختلف کردستان مثل مریوان، بوکان و ... فرمانده سپاه آن شهرها بود.

کمالی تأکید کرد: در اوج اغتشاشات و نارامی‌های کردستان و حرکت‌هایی که کومله و دیگر گروه‌ها انجام می‌دادند، ایشان به عنوان یک فرمانده مقتدر شهرهای مختلف کردستان انجام وظیفه می‌کرد.

وی اضافه کرد: بعدا جانشین سپاه کل کردستان شد که در سنندج مستقر بود. بیشتر مدت جنگ و حتی در درگیری‌هایی که با عراق در منطقه کردستان بود و عملیات‌هایی که می‌شد ایشان در منطقه کردستان شرکت داشت.

این رزمنده دفاع مقدس یادآور شد: ایشان از اول تشکیل تیپ الغدیر حضور داشت و شهید بزرگوار عاصی‌زاده که تیپ را تشکیل داد ایشان را به عنوان قائم مقام تیپ معرفی کرد. البته مسئولین سپاه گفتند لازم است که ایشان در کردستان باشد و نگذاشتند بیاید ولی بعد از چندین سال که گذشت ایشان به تیپ الغدیر آمد و اول به عنوان مسئول ستاد تیپ الغدیر و بعدا در زمان فرماندهی شهید بزرگوار حاج اصغر آقابابایی قائم مقام تیپ شد.

کمالی خاطرنشان کرد: در عملیات‌های متعدد ایشان مجروح شد. در کردستان مجروح شد، در عملیات بدر ایشان هم موج گرفتگی شدید و هم مجروحیت برایش پیش آمد. مجددا بعد از عملیات کربلای 5 در تک عراق ایشان از ناحیه شکم مجروح شد و صدمه دید که تا آخر عمر هم درگیر چسبندگی روده و درد دل‌های شدید بود و مشکلات زیادی برایش داشت.

وی با اشاره به اینکه شهید فیض بارها زیر بمباران شیمایی شدید دشمن قرار گرفت، تأکید کرد: در مناطق حلبچه عراق در عملیات والفجر 3 و بیت‌المقدس4 ایشان شیمیایی شد.

همرزم شهید فیض با اینکه شهید تا پایان جنگ در مسئولیت‌های مختلف انجام وظیفه کرد، گفت: بعد از جنگ هم قائم مقام تیپ الغدیر بود و هم قائم مقام سپاه الغدیر یزد که فرمانده‌اش شهید آقابابایی بود. بعدا ایشان به تهران انتقال پیدا کرد و در نیروی مقاومت معاون فرمانده نیروی مقاومت در امور اهل تسن بود.

کمالی اظهار داشت: لازم است این را بگویم که اهل تسنن استان کردستان و مخصوصا سنندج عشق و وابستگی شدیدی به شهید فیض داشتند و بارها من همراه ایشان بودم که به خانواده‌های پیشمرگ‌های کرد سرکشی می‌کرد و مردم کرد منطقه علاقه‌ی وافری به ایشان داشتند و خیلی خوشحال می‌شدند از اینکه حاج حسین فیض را دیده اند.

وی با بیان اینکه حسین فیض بعدا به بنیاد شهید رفت و تا آخر عمر به عنوان مشاور بنیاد شهید کل انجام وظیفه کرد، افزود: ایشان یک خصوصیتی که داشت این بود که معروف شده بود به کمیته امداد سیار. هر کس هر مشکلی داشت از هر جناح و تیپی که بود مشکل‌گشایش آقای فیض بود. ایشان با ارتباطی که با وزرا و مسئولین مختلف داشت مشکلش را حل می‌کرد و کاملا پیگیر بود و هر مشکلی که مطرح می‌شد ایشان علاوه بر اینکه نامه می داد، زنگ هم می‌زد و پیگیری می‌کرد تا مشکل طرف حل شود؛ به همین دلیل لقب کمیته امداد سیار را به ایشان داده بودند و خیلی مردم به او عشق می‌ورزیدند.

همرزم شهید فیض در پایان گفت: به هر حال ایشان برای حل مسائل و مشکلات بخصوص مسائل مربوط به بچه‌های ایثارگر و رزمنده و جانباز و خانواده  شهدا عشق و علاقه وافری داشت. مثلا اگر بعد از دو سه ماه چند روزی به اردکان می‌آمد وعده‌اش خانواده شهدا و ایثارگران و جانبازان بود و واقعا هرچه از خوبی‌هایش بگوییم کم گفته‌ایم.

انتهای پیام/




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.